måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Thermopure | Proteintabletter

Av: MyProtein

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Thermopure är ett kraftfulla proteintabletter med en kombination av koffein, kajennpeppar pulver, L-tyrosin, L-Theanin, vitamin B6, B12, krompikolinat och Bioperine. Detta kraftfullt energigivande kosttillskott med protein är optimalt för att få ut maximala effekter och öka din energi vid träning.

 • Kan leda till ökade energinivåer
 • Upprätthåll en normal ämnesomsättning
 • Kan hjälpa mot trötthet och öka prestationen med proteintabletter
 • Tillför vitaminer och stärk immunförsvaret
 • Kan hjälpa till med en ökad förbränning och viktminskning
 • Bidrar till att minska utmattning
 • Tas 45-60 minuter innan träning eller på morgonen
 • Kombinerar Koffein, cayenne, L-tyrosin och vitaminer

Thermopure är ett högeffektivt kosttillskott med protein och lämpligt för de som söker en produkt som kombinerar de mest kraftulla viktiga näringsämnena och mineralerna i ett. Tillskottet är även i kapselform villket gör det snabbt och enkelt att ta. Det rekommenderas att ta Thermopure 45-60 minuter före träning eller direkt på morgonen för att maximera effekterna.

Läs mer

Vad är Thermopure?

Thermopure proteintabletter är perfekt för den som söker en kraftfull blandning av viktiga näringsämnen och mineraler och i kapselform som är enkla att ta. Det rekommenderas att ta en Thermopure 45-60 minuter innan din träning eller direkt på morgonen. Ta inte tillskottet strax innan du ska sova då det innehåller koffein.

Det finns massor av ingredienser i Thermopure proteintabletter som har förknippats med öka ämnesomsättningen och öka hastigheten på viktnedgång inklusive koffein, cayenne och grönt te-extrakt. Krom har några bevis som tyder på att kunna påverka och öka viktminskning vid regelbundet användande av ett kosttillskott med protein .
Vad innehåller Thermopure?

Samtidigt som det kan hjälpa kroppen att minska trötthet och utmattning. I Thermopure ingår även 120mcg krom som bidrar till normal metabolism och upprätthållandet av normala blodsockernivåer.

Dessa proteintabletter är inte lämpliga för personer under 18 år, gravida eller ammande kvinnor, personer med hypertoni (högt blodtryck), hjärtsjukdomar eller de som lider utav sömnproblem. Vi rekommenderar att du inte överskrider det rekommenderade dagliga intaget.

Hur tar jag Thermopure?

Tag 3 kapslar dagligen. Bäst tas tillskottet på fastande mage 45-60 minuter innan träning.

På dagar när du inte tränar så bör du konsumera en dessa proteintabletter på morgonen, eftermiddagen och kvällen.

Thermopure bidra till en minskning av trötthet och utmattning. Ingredienserna i detta tillskott är kända för att verka fettförbrännande samtidigt som de verkar för att öka ämnesomsättningen.

Thermopure innehåller bland annat B12 och vitamin B6 vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning. Den dagliga dosen av 3 proteintabletter innehåller 150 mg koffein.

Detta kosttillskott med protein hjälper kroppen med att upprätthålla en normal energigivande ämnesomsättning, stödjer den normala funktionen av immunsystemet.

Ta Thermopure 45-60 minuter före träning eller direkt på morgonen för att få ut det mesta av din träning med detta kraftfulla tillskott.

Vem kan ta Thermopure?

Alla typer av människor kan ta nytta av fördelarna med Thermopure och det är perfekt för de som vill öka sitt intag av kolhydrater. Det hjälper dig att med en längre mättnadskänsla och därmed är det lättare för dig att undvika snacks eller sötsug under dagen.

Thermopure är mycket lätt att ta före eller så är det bra efter träning . Dessutom har det länge varit känt för att ha en hög proteinhalt som hjälper till i muskelutveckling. Då tillskottet är rikt på kolhydrater gör att det underlättar musklernas återhämtning efter ansträngande träning.

Vad är viktigt att tänka på?

Detta kosttillskott med protein innehåller en hög koffeinhalt och rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor. Det innehåller 150 mg koffein per portion. Du bör inte överstiga den angivna rekommenderade dagliga dosen. Denna produkt bör inte tas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvaras svalt och torrt och undvik i direkt solljus.

Inte lämplig för vegetarianer då tillskottet är tillverkat i en anläggning som hanterar mjölk, soja, ägg, gluten och produkter. Förvara dessa proteintabletter utom räckhåll för små barn.100 % Naturligt

Thermopure är ett kosttillskott med protein som innehåller en betydande mängd av koffein med 150 mg totalt per dagligt rekommenderat intag av 3 kapslar. Användare bör komma ihåg att även om koffein finns i många tillskott, drycker och livsmedel kan det leda till uttorkning samt huvudvärk vid överkänslighet. Dessa biverkningar kan minimeras eller undvikas helt genom att dricka mycket vatten.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (98% baserat på 10 )

 • * Helnöjd med mitt köp! Jag har upplevt mycket bra resultat av dessa och köper en förpackning till idag. Tack för en bra sida och trevlig kundtjänst när jag ringde och hade en fråga om leveransen!
 • * Både jag och sambon tar dessa i kombination med träningen och vi är nöjda över resultatet hittills men har bara tagit de i drygt 2 veckor så det återstår att se hur det utvecklas, men det känns lovande hitills.
 • * Snabb leverans och bra produkter som hjälper mig i min träning.
 • * Bra produkt. Älskar hela ert sortiment och återkommer gärna i framtiden.
 • * Mycket nöjd, fått mer energi och ork till träningen och större resultat!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.