GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Jobba på Relationen till dig själv denna Alla Hjärtans Dag

class="text-justify"Vi tänker oftast att Alla Hjärtans Dag är hyllning till romantik och kärlek mellan två personer. Men det behöver inte vara en dag bara för dem i parrelationer - här på WeightWorld uppmuntrar vi alla ta sig tid för att älska och ta hand om sig själva. Och varför då inte gör det på Alla Hjärtans Dag?

Hur Älskar jag Mig Själv?

Här är de tre gyllene reglerna du borde följa för att bygga upp ditt självförtroende och din självkänsla.

Hur Älskar jag Mig Själv
  1. Var medveten

    Bli medveten om dina handlingar och hur de påverkar dig. Vad du tycker om och vad du ogillar. Lever du i harmoni med dina värderingar? Medvetenhet hjälper dig att upptäcka sådant här. De här frågorna hjälper dig att ta reda på vad som är viktigt för dig för att du ska vara lycklig.

  2. Sätt gränser

    Att veta och sätta sina egna gränser är viktigt för att bygga självkänsla. Det handlar helt enkelt om att respektera sig själv. Det är ingen lätt uppgift men när du lär dig vart dina gränser går kommer du långsamt att bli mer självsäker och få en bättre självkänsla. Lita på din magkänsla och lyssna på den.

  3. Förlåt dig själv

    Ingen är perfekt och det behöver inte heller du vara. Det är inte ovanligt att man är sin egen värsta kritiker, men du kan öva på att förlåta dig själv när du gör misstag. Försök att lära dig från dina misstag istället.

Hur älskar jag min Kropp?

Hur älskar jag min Kropp?

Din kropp är direkt kopplad till ditt välmående. Du kanske inte alltid kommer att vara nöjd med hur du ser ut, men en sak är säker; din kropp är en fantastisk organism och den förtjänar att bli omhändertagen.

En hälsosam, balanserad diet hjälper din kropp att fungera som bäst och du bör prioritera att dricka omkring två liter vatten och äta 5 frukter eller grönsaker om dagen. Med en bärbar blender kan du mixa dina favoritfrukter och grönsaker med vatten till en kanongod smoothie även när du inte är hemma. Den uppladdningsbara blendern kan du bära med dig vart du än är och den gör det enkelt för dig att fortsätta vara hälsosam även med ett hektiskt schema.

Att motionera är en viktig faktor som kan hjälpa dig att må bra inifrån och ut. Det har bevisats att ca 30 minuters motion om dagen hjälper mot en lång lista av såväl fysiska som mentala problem och sjukdomar. Det är också ett snabbt sätt för att känna sig starkare och mer självsäker i sin kropp. Ta en promenad, spring eller delta i någon sport med dina vänner - vad som än funkar bäst för dig

Vad är välmående?

Välmående är ett tillstånd där du är känner dig bekväm, frisk och lycklig. Det är en fysisk såväl som mental känsla och handlar främst om att hitta en balans mellan kropp och sinne.

På WeightWorld har vi flera produkter framtagna och designade för ditt välmående. En bra start är ett av våra Acaitillskott som är gjorda på acaibär som växer i Amazonas regnskogar. Det innehåller ett flertal vitaminer och mineraler som är fördelaktiga för din kropps hälsa och välmående, och bidrar till immunsystemet och kroppens egna skydd. Dessutom är acaibären rika på anthocyanin som fungerar som en antioxidant, detta innebär att bären har ett högt näringsinnehåll och bidrar till en hälsosam matsmältning.

Det finns alltid utrymme för att utvecklas och förbättras så gör planer med dig själv den här Alla Hjärtans Dagen och fira med den allra viktigaste personen i ditt liv.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med