ambassadör

Vill du bli ambassadör och få tillgång till exklusiva förmåner? Det är lätt som en plätt. Gör helt enkelt roliga uppdrag för oss så får du gratisprodukter, presentkort, kontanter och mer!

Bli en WeightWorld-ambassadör

Bli en WeightWorld-ambassadör

Vi letar efter medlemmar i WeightWorld-familjen som är villiga att utföra enkla uppgifter åt oss i utbyte mot exklusiva belöningar. Till exempel kan vi be dig skicka en bild på dina WeightWorld-produkter eller lägga upp ditt favoritrecept som du har gjort med våra kosttillskott på TikTok. I gengäld får du presentkort, kontanter, gratisprodukter och mycket mer!

Vem kan bli ambassadör?

Alla! Om du älskar och använder WeightWorlds produkter kan du bli en ambassadör. Har du en profil med följare på sociala medier? Älskar du att göra content? I så fall är vårt ambassadörsprogram perfekt för dig!

Hur fungerar det?

Vi har samarbetat med Brandbassador-appen för att göra det enkelt för dig att bli ambassadör. Klicka bara på knappen nedan och följ instruktionerna för att skapa ditt konto. Det tar mindre än 30 sekunder! Registrera dig nu och få exklusiva belöningar för varje uppdrag du slutför!

Bli ambassadör nu