Njut av - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

När du handlar över nätet är det viktigt att kontrollera att webbplatsen har ett SSL-certifikat. WeightWorld använder en högkvalitativ lösning se längst ner på sidan för mer information. Du kan välja mellan en rad olika betalningsmetoder för att finna en som passar dig och du kan även placera en order över telefon. Vi har funnits sedan 2005 och har byggt upp ett förtroende hos våra kunder under många år.

Kort

Vi använder oss av Klarna Check Out för en smidig och säker betalning för dig oavsett ditt betalsätt. Vi accepterar flera betalkort bland andra Visa Debit, Maestro, Mastercard eller någon annan form av kredit-eller betalkort. Notera att ordern kommer att visas som Klarna Checkout på ditt kontoutdrag.

Om du av någon anledning inte vill använda dig av Klarna utan istället av traditionell banköverföring kan du höra av dig till vår kundtjänst. De kan smidigt och enkelt hjälpa dig att genomföra en vanlig banköverföring. Vår kundtjänst är öppen mellan 09.00-18.00 på vardagar, du når oss på telefonnummer 08 44 68 24 03 eller via e-post info@weightworld.se.

Betalning med kreditkort är det enklaste och snabbaste sättet att göra din betalning. Ordrar som görs innan klockan 17.00 på vardagar skickas ut samma dag. Beställer du på en röd dag, en fredag eller en helg, skickas ditt paket ut nästkommande vardag.

Vänligen notera att alla transaktioner kommer att synas som 'www.WeightWorld.se' på ditt kontoutdrag.

Internetbank

Vi kan erbjuda dig betalning direkt via din internetbank. När du väljer att betala med din internetbank så kommer du automatiskt att omdirigeras till din banks hemsida och du kommer att kunna genomföra en säker betalning direkt via din internetbank.

Klarna Faktura

Köp nu - betala efter leverans!

I samarbete med Klarna AB kan vi erbjuda betalning mot faktura.

 • Köp nu och betala när du har fått dina objekt
 • Betalning inom 14 dagar
 • Inget behov av att lämna ut kreditkortsinformation
 • 14 dagars ångerrätt om du inte önskar varan eller ångrar ditt köp

Länk till Klarnas Allmänna villkor:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/account/terms.pdf

Länk till Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/consumer_credit.pdf

Om du väljer att betala med faktura, kommer din beställning att skickas till din folkbokföringsadress. Du behöver här ange ditt personnummer så görs en kreditkontroll innan beställningen skickas ut till dig. Vi sparar aldrig ditt personnummer.

Om du vill få varorna till en annan adress med posten så välj en annan betalningsmetod.

Klarna Konto

 • Med en avbetalningsplan kan du dela upp dina betalningar över 24 månader. För att slutföra din beställning ange ditt personnummer så kommer din folkbokföringsadress upp automatiskt. Om du vill få varorna till en annan adress än du är folkbokförd på så bör du välja en annan betalningsmetod.
 • Vid betalning med Klarna utförs en snabb kontroll som tar ca 1 sekund. Kontrollen utförs för att säkerställa din personliga information och godkänna ditt köp. När du har valt avbetalningsplan så kommer du att få räkningen i slutet av en månad.
 • Du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad och det minsta avbetalningsbeloppet är 89kr/månad eller 1/24 av det totala beloppet. Dessutom kan du alltid betala hela beloppet omgående om du vill.

Länk till delbetalning Klarna

https://klarna.com/sv/handla-med-klarna