Bli en
del av WeightWorld-familjen

TJÄNA PENGAR SOM EN WEIGHTWORLD-AFFILIATE

Anmäl dig nu

Varför välja WeightWorld?

Vi på WeightWorld strävar efter att göra ett hälsosamt liv enklare! Vi har hjälpt tusentals individer över hela Europa att uppnå sina fitness-och viktkontrollmål sedan vi öppnade våra dörrar 2005. Vi har byggt upp vårt rykte och vårt varumärke genom åren för att förtjäna våra kunders förtroende och lojalitet genom att tillhandahålla högkvalitativa och prisvärda välmåendetillskott och hjälpmedel. Majoriteten av våra produkter är egna märkesvaror och ungefär 5% av våra produkter är exklusiva tredjepartsprodukter. Det betyder att du inte hittar dem någon annanstans! Vi är stolta över att producera helt naturliga kosttillskott som människor kan ta med trygghet och självförtroende. WeightWorlds affiliate-program är idealiskt för alla inom fitness- och personligt välbefinnande som har exponering och trafiken för att marknadsföra dessa produkter. Våra affiliates tjänar upp till 20% i provision, och med hälsotillskottsindustrin värderad till uppskattningsvis 104 miljarder pund 2020, är detta en möjlighet du inte vill missa!

Så här fungerar det

Affiliate-marknadsföring är prestationsbaserad marknadsföring där affiliates lägger till länkar till sina webbplatser som länkar tillbaka till en återförsäljares webbplats.

Genom att använda WeightWorld-logotypen, textlänkar och /eller banners på din webbplats, tjänar du, som affiliate, provision på alla produkter som säljs som ett resultat av din länk till weightworld.se

Som Affiliate kommer du att tjäna upp till 20% i provision på hänvisad försäljning

PRODUKTER

ÖVER 500 UNIKA PRODUKTER
STARK VARUMÄRKES MEDVETENHET
MARKNADSFÖRING FRÅN INFLUENCERS
XML - och CSV-FEED I REALTID

PROVISION

REGISTRERINGSBONUS
GENERÖSA KOMMISSIONSPRISER
PRODUKTSPECIFIKA INTÄKTER
MÖJLIGHET TILL BONUSAR

UTBETALNINGAR

FLEXIBLA UTBETALNINGSMETODER
BETALNING I FLERA VALUTOR
14 DAGARS
EXPRESSUTBETALNING
FAKTURA OCH BETALNINGSGENERATORER

DET TEKNISKA

LÄTT ATT INTEGRERA
PIXELBASERAD SPÅRNING
RABATTKOD
LÅNG COOKIES DURATION

Vi har sammarbetat med TUNE, en av världens största affiliatemarknadsföringsplattformar i branschen. Specialiserad på vårt område hittar du allt du behöver när du går med i vårt affiliateprogram.

Varumärkesexponering

Visste du att våra produkter och varumärken har presenterats i en mängd tidningar, radio och till och med tv?