GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
ett moget rosa hallon pa en kvist mot en gron bakgrund

Hallonketon

Hallonketon är ett riktigt guldkorn i växtriket. Keton är det ämne i bären som förser bären med deras fina röda färg och den aromatiska doften. Detta ämen är inte endast fullt av vitaminer och antioxidantier utan kan även komma att hjälpa kroppen att frisätta adiponecetin, ett hormon som kan bidra till en ökad förbränning. En kapsel hallonketon innehåller lika mycket keton som cirka 100 hallon. Vi erbjuder ett brett utbud av hallonketon baserade produkter vilka alla innehåller endast naturliga ingredienser. Varför inte ta chansen och beskåda våra produkter redan idag? Vi är säkra på att du kommer kunna hitta något som lämpar sig just för dina behov och personliga preferenser. Vi på WeightWorld står till din förfogande oavsett dina krav och behov.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Vad är Hallonketon?

I röda hallon finns en naturlig fenolförening som heter hallonketon. Ketoner förekommer även i liknanden bär såsom björnbär, hjortron och tranbär.

Hur används hallonketoner?

Hallonketoner har använts i många år i både parfymer, kosmetika och som tillsats i livsmedel för att få produkter att dofta och smaka mer "fruktigt". Utöver detta har raspberry ketone extract visat sig hjälpa frisättningen av adiponectin i kroppen vilket kan hjälpa dig att hantera vikten. Hallonketoner sägs ha en inverkan på ämnesomsättningen och även vara involverad i både regleringen av glukosnivåer och fördelningen av fettsyror.

Hallonketoner fungerar det?

Varför inte bara äta hallon? Problemet är att nivån av hallonketoner är mycket låg om du äter hallon vilket innebär att du måste konsumera en stor mängd av bär för att dra full nytta av ketoner. Som ett resultat av detta har man utvecklat kosttillskott som tillåter personer att enkelt få i sig en hög koncentration av ketoner i en enda kapsel eller tablett. Det behövs ett helt kilo hallon för att producera 1-4 mg av ketoner. Hallonketon kosttillskott är enkelt att ta och kan hjälpa dig att kontrollera din vikt utan att du behöver göra några dramatiska livsstilsförändringar.

Vi säljer två olika produkter som innehåller hallon keton:

Raspberry Ketone Pure

Med denna produkt får du den renaste och högsta koncentrationen (600 mg) av hallonketon. Raspberry Ketone Pure innehåller inga andra tillsatta ingredienser än rent raspberry ketone extract så tillskottet är särskilt lämplig för dem som vill få ut det mesta från alla fördelarna med hallon keton.

Raspberry Ketone Plus+

Med Raspberry Ketone Plus får du en kombination av några av de mest populära naturliga ingredienser för viktminskning och hälsa. Denna produkt kombinerar fördelarna med hallon keton med flera superingredienser som Grönt te, Garcinia, Grönt kaffe och Cayenne.

Båda hallonketon-produkterna är perfekta till att hjälpa din viktminskning genom att öka kroppens potential för fettförbränning. Våra raspberry ketone extract har inga kända negativa biverkningar vilket innebär att du kan bara njuta av effekterna av denna revolutionerande produkt.

Våra Raspberry ketone produkter är mycket populära bland våra kunder och vi har fått mycket positiv respons. Du kan läsa våra kunders recensioner av raspberry ketone extract på de olika produktsidorna. Hallonketon kan även effektivt kombineras med en detoxkur för utrensning och för detta rekommenderar vi våra produkter så som Cleanse-Rite eller Proto-Col Kollagen.

Var kan jag köpa Hallonketon?

Du kan köpa raspberry ketone extract snabbt, enkelt och direkt från WeightWorld, våra produkter är av hög kvalitet och är tillverkade med de renaste och mest naturliga ingredienserna. Vi har haft ett nära samarbete med tillverkaren av hallon keton i många år och produkten är tillverkad speciellt för oss. Vi kan erbjuda dig 100% naturliga ingredienser i våra produkter med hallon keton som är helt utan tillsatser.

Om du har några frågor om Hallonketon, våra andra produkter eller vår service är du välkommen att kontakta vår kundtjänst antingen via chatt, e-post eller telefon.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.