Grönt kaffe

Grönt kaffe utvinns från råa kaffebönor. De gröna kaffebönorna är i själva grunden samma kaffebönor som används i vanligt kaffe, dock så genomgår de ej rostprocessen för att kunna behålla alla sina naturliga näringsämnen. Bönor i dess råa form innehåller en hög koncentration av näringsämnen och klorogensyra, som inom sammanhanget gjort sig känt för att bidra till att öka ämnesomsättningen på en helt naturlig väg. Hos WeightWorld så erbjuder vi ett stort utbud av adekvat produkter vilka du kan inkorporera i din dagliga kostrutin. Alla våra produkter baseras på endast naturliga ingredienser och genomgår rigorösa kvalitetsprocesser för att säkerställa att du alltid får hem produkter av högsta möjliga klass!
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Vad är green coffee?

Green coffee beans, eller gröna kaffebönor, kommer från kaffebönor som inte har rostats. Kaffebönor är naturligt gröna, det är i rostningsprocessen som de får sin bruna färg. Det har visat sig att de gröna, orostade kaffebönorna är fulla av näringsämnen som bland annat kan bidra till viktminskning, därför har green coffee blivit ett populärt kosttillskott runtom i världen. Läs mer här nedan om hur green coffee kapslar fungerar, vilka dess fördelar är, hur de kan främja viktminskning och om dess biverkningar.

Hur fungerar green coffee?

Kaffebönor är fullproppade med antioxidanter och farmakologiskt aktiva föreningar, två av de viktigaste är koffein och klorogensyra. Klorogensyran tros vara den främsta aktiva ingrediensen i grönt kaffe, som sägs bidra till viktminskning. Tyvärr försvinner större delen av klorogensyran när kaffebönan rostas. Därför får du inte samma effekt av att dricka kaffe som att ta extrakt av gröna kaffebönor.

Green coffee kapslar innehåller koffein som kan bidra till att öka kroppens ämnesomsättning. Emellertid är den viktigaste aktiva ingrediensen just klorogensyran. Denna sägs kunna minska upptaget av kolhydrater i kroppen. Klorogensyran anses även bidra till att minska mängden fett som absorberas från din kost, reducera det fett som lagras i levern och förbättra funktionen av fettförbränningshormonet adiponectin. Klorogensyran kan även bidra till att upprätthålla hälsosamma kolesterol- och triglyceridnivåer.

Vad är fördelarna med green coffee?

För att kunna få en bättre förståelse för varför green coffee har blivit så populärt är det viktigt att förstå dess fördelar. Här nedan kan du läsa mer om dem.

 • 1. Högt antioxidantinnehåll När du tar green coffee kapslar får din kropp i dig en hel del antioxidanter. Dessa spelar en viktig roll för att öka kroppens ämnesomsättning, något som i sin tur kan resultera i viktminskning. Antioxidanter förhindrar även bildandet av fria radikaler.
 • 2. Snabbare ämnesomsättning Tillskott av grönt kaffe främjar en snabbare ämnesomsättning vilket leder till att du kan bli av med mer fett. Med hela 50% GCA-extrakt som finns i gröna kaffebönor kan din ämnesomsättning bli snabbare. Dessutom kommer även kroppens sätt att absorbera glukos ändras vilket kan leda till att blodsockernivåer hålls på en optimal nivå.
 • 3. Minskat sug och aptit
  En av fördelarna med green coffee kapslar är dess förmåga att minska suget vilket reducerar småätandet. En av de främsta anledningarna till att människor går upp i vikt och har svårt att bli av med sin övervikt är just vår tendens att bli hungrig och sugna på ohälsosamma livsmedel. Men med gröna kaffebönor minskar suget vilket kan hjälpa dig att äta mindre av ohälsosamma livsmedel.
 • 4. Förbättrad koncentration
  Vissa hävdar att kaffebönor kan förbättra både fokus och inlärningsförmåga, på grund av det rikliga innehållet v koffein och näringsämnen.
 • 5. Förbättrat blodtryck
  På samma sätt som gröna kaffebönor kan hjälpa till att reglera blodsockret, kan det också bidra till att hantera blodtrycksnivåer. Kapslar med grönt kaffe extrakt kan bidra till att stödja normalt blodtryck, vilket kan ha en förebyggande effekt mot hjärt- och kärlsjukdomar.
 • 6. Detox
  Under årens lopp kan toxiner och andra oönskade ämnen byggas upp i levern vilket kan hindra den från att fungera ordentligt. Extrakt av green coffee kan rensa fett och skadliga kemikalier, och därmed öka ämnesomsättningen ytterligare.
 • 7. Ökad energi
  Precis som det kaffe du dricker ökar även green coffee kapslar din fokus och ger dig mer energi. Detta är på grund av koffeinet som finns i tillskottet.

Green coffee viktminskning

Som tidigare skrivet är nyckeln till viktminskning med green coffee den aktiva föreningen klorogensyra som finns inuti gröna kaffebönor. Klorogensyra har en fantastisk påverkan på kroppen då den kan hämma frisättningen av glukos i kroppen och samtidigt öka ämnesomsättningen eller fettförbränning i levern. Dessa två åtgärder arbetar tillsammans för att hämma absorptionen av fett och stoppa viktökning.

Sätt att ta grönt kaffe

Den orostade kaffebönan är en riktig powerböna och kan bidra till green coffee viktminskning. För att öka dina energinivåer föreslår vi att du tar tre doser per dag. Eftersom green coffee innehåller koffein bör du undvika att ta tillskottet på kvällen.

Här på WeightWorld säljer vi extrakt av gröna kaffebönor i kapselform. Det anses vara den mest effektiva formen eftersom det innehåller en koncentrerad dos av nyttiga antioxidanter.

Green coffee biverkningar

Orostat kaffe är ett säkert och effektivt sätt att gå ner i vikt tillsammans med hälsosam kost och regelbunden motion. Men det är även viktigt att välja rätt kosttillskott av gröna kaffebönor. WeightWorlds Green Coffee Pure är gjort på naturliga ingredienser (kaffebönor) som människor har konsumerat i tusentals år. Tänk även på att inte överskrida de rekommenderade doserna eftersom det innehåller en hög koffeinhalt. Det rekommenderas att konsultera din läkare innan du påbörjar din kur med green coffee viktminskning, speciellt om du är gravid, lider av högt blodtryck, har hjärtsjukdom eller diabetes. Barn under 18 år bör alltid undvikas.

Medan du tar kosttillskott för viktminskning, bör du alltid kombinera dem med ett regelbundet träningsprogram och en hälsosam diet. Detta kommer att bidra till att uppnå optimala viktminskningsresultat.

Hur väljer jag rätt tillskott av green coffee?

Vill du få ut det mesta möjliga av denna superfood? Välj då ett kosttillskott med hög styrka för att njuta av dess många fördelar. Våra tillskott av grönt kaffe har en stark koncentration av orostade kaffebönor, men är också en rik källa av naturligt koffein och en sund stor dos av klorogensyra. WeightWorlds produkter skapas med kvalitet i åtanke och är tillverkade med högkvalitativa, naturliga ingredienser.

Köp Grönt kaffe säkert och tryggt från oss

Här på WeightWorld, kan du köpa Green Coffee Pure, en produkt vi är väldigt stolta över. Grönt kaffe är 100% naturligt utan några konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel. Vi har haft ett nära samarbete med tillverkaren i många år och produkten är tillverkad speciellt för oss så vi vet exakt vad det innehåller. Kom ihåg – grönt kaffe bör inte ersätta en hälsosam och balanserad kost.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.