Gratis frakt vid köp över 599 kr

Leveransinformation

Läs här om hur våra leveransalternativ ser ut och hur det fungerar.

Leveransalternativ Sverige

Fri frakt på köp över 799 kr

Leveranstid Pris Leveranstjänst Spårning Underskrift krävs
5-7 arbetsdagar 29 kr Ej spårad leverans med Posten    
3-5 arbetsdagar 99 kr Spårad leverans med Posten
24h* Express leverans 199 kr Spårad, säker och anonym leverans med UPS.

Leverans utomlands

Välj land att skicka till

Leveranstid Pris Leveranstjänst Spårning Underskrift krävs
5-7 arbetsdagar 29 kr Ej spårad leverans med Posten    
3-5 arbetsdagar 99 kr Spårad leverans med Posten
24h* Express leverans 199 kr Spårad, säker och anonym leverans med UPS.

När får jag min beställning?

Om du placerar din beställning innan klockan 13.00 på vardagar så skickar vi ditt paket redan samma dag. Beställningar som görs efter klockan 13.00 skickas ut nästkommande vardag, vilket gör att beställningar som placeras efter klockan 13.00 en fredag skickas ut först kommande måndag.

parcel Packaging

Hur kommer mitt paket att se ut?

För att garantera att ditt paket levereras diskret så skickar vi din beställning i ett helt vanligt paket där innehållet är dolt och vårat varumärke inte syns utanpå. Ibland placerar vi en returadress på paketet för säkerhetens skull, detta kommer då visas som "ComfortClick Ltd" som är vårat moderbolag för att våra paket ska skickas diskret.

Vad händer om jag inte är hemma när min leverans kommer?

Alla paket som skickas ut med Posten rekommenderat lämnas på ditt närmaste postombud. Posten förser dig med en avi om var paketet finns att hämta. Kom ihåg att ta med din legitimation när du hämtar ut ditt paket. Beställer du med posten standard skickas paketet till direkt till din brevlåda om paketet är litet nog och vid större paket får du en avi för att hämta ut försändelsen på ditt närmaste postombud.

Om paketet inte hämtas ut hos Posten kommer det sändas tillbaka till oss efter cirka två veckor.

UPS kommer leverera paketet till din dörr och kräva en signatur vid överlämningen av paketet. Det är ingen garanti att UPS kommer att ringa vid leverans men UPS kommer totalt att försöka leverera paketet vid tre stycken tillfällen innan paket returneras tillbaka till oss igen.

Om man vet att man inte kommer vara just hemma dessa dagar, om adressen bör ändras eller om en portkod bör tilläggas, efter att ordern har lagts, är detta möjligt genom att själv ringa till UPS på telefonnummer 077-6622-077 med sitt spårningsnummer och arrangera detta.

Det är även möjligt att sätta en fullmakt på dörren med ett meddelande till UPS att lämna över det till grannen. Skriv då en lapp till UPS med följande information: Ditt Namn, signatur och vilken adress grannen bor på och dennes namn.

Var levererar WeightWorld?

WeightWorld levererar till hela Sverige och Europa med fler länder om ni bara ringer eller mailar och frågar så kan vi arrangera leverans till nästan hela världen. Leveranskostnader beror på vilket land du beställer till och ifrån. Tiden det tar för paketet att nå fram beror på destination.

Spåra ditt paket

Så fort vi packat din order så skickar vi ett mail till dig med all leveransinformation. Har du valt en leveransmetod med spårning finner du ditt spårningsnummer i mailet. Kopiera numret och klistra in det i rutan nedan för att följa din order.

Vänligen fyll i din 13 siffriga spårnings referens: