Leveransinformation

Läs här om hur våra leveransalternativ ser ut och hur det fungerar.
BKP SE

Leveransalternativ Sverige

Fri frakt på köp över 599 kr

Leveranstid Pris Leveranstjänst Spårning Underskrift krävs
5-7 arbetsdagar 29 kr Ej spårad leverans med Posten    
3-5 arbetsdagar 99 kr Spårad leverans med Posten
24h* Express leverans 199 kr Spårad, säker och anonym leverans med UPS.

Leverans utomlands

Välj land att skicka till

Leveranstid Pris Leveranstjänst Spårning Underskrift krävs
5-7 arbetsdagar 29 kr Ej spårad leverans med Posten    
3-5 arbetsdagar 99 kr Spårad leverans med Posten
24h* Express leverans 199 kr Spårad, säker och anonym leverans med UPS.

När får jag min beställning?

Om du placerar din beställning innan klockan 12.00 på vardagar så skickar vi ditt paket redan samma dag. Beställningar som görs efter klockan 12.00 skickas ut nästkommande vardag, vilket gör att beställningar som placeras efter klockan 12.00 en fredag skickas ut först kommande måndag.

Hur kommer mitt paket att se ut?

För att garantera att ditt paket levereras diskret så skickar vi din beställning i ett helt vanligt paket där innehållet är dolt och vårat varumärke inte syns utanpå. Ibland placerar vi en returadress på paketet för säkerhetens skull, detta kommer då visas som "ComfortClick Ltd" som är vårat moderbolag för att våra paket ska skickas diskret.

Vad händer om jag inte är hemma när min leverans kommer?

Alla paket som skickas ut med GLS lämnas på ditt närmaste postombud. Postombud förser dig med en avi om var paketet finns att hämta. Kom ihåg att ta med din legitimation när du hämtar ut ditt paket.

Om paketet inte hämtas ut hos postombudet kommer det att sändas tillbaka till oss efter cirka 1 vecka.

DHL kommer vanligtvis att leverera paketet till ett postombud och kräva en signatur vid överlämningen av paketet. DHL skickar även en avisering när paketet kommit fram och kan hämtas ut. Ta med dig en legitimation när du hämtar paketet.

Om man önskar att ha några ändringar gjorda kring sin leveransadress eller ge mer information, ber vi dig att återkomma till vår kundtjänst så kommer vi därefter att kunna hjälpa dig vidare så mycket vi kan.

Var levererar WeightWorld?

WeightWorld levererar till hela Sverige och Europa med fler länder om ni bara ringer eller mailar och frågar så kan vi arrangera leverans till nästan hela världen. Leveranskostnader beror på vilket land du beställer till och ifrån. Tiden det tar för paketet att nå fram beror på destination.

Spåra ditt paket

Så fort vi packat din order så skickar vi ett mail till dig med all leveransinformation. Har du valt en leveransmetod med spårning finner du ditt spårningsnummer i mailet. Kopiera numret och klistra in det i rutan nedan för att följa din order.

Vänligen fyll i din 13 siffriga spårnings referens: