Njut av - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här kommer du hitta svaren till de vanligaste frågorna som våra besökare frågar oss. Vi hoppas att du kan hitta svaret till dina frågor. Kom ihåg att vi tycker om att få höra ifrån dig, så tveka inte att kontakta oss om du har en obesvarad fråga.

Service

 1. Har WeightWorld.se en butik som jag kan besöka?
  Nej, WeightWorld.se drivs enbart på nätet. Vi hämtar våra produkter från hela världen och för att vi skall kunna ge dig bästa kvalité till de bästa priserna. Om vi skulle ha en butik så skulle vi behöva öka våra kostnader avsevärt vilket skulle innebära mindre besparingar för dig.
 2. Hur kontaktar jag kundtjänst?
  En vänlig och trevlig kundtjänst är extremt viktigt för oss, vi skulle trots allt inte existera utan våra kunder! Vi har en mycket kunnig kundtjänst till hands måndag - Lördag 10-18 för att att svara på dina frågor. Om du har problem med din beställning, frågor om våra tjänster eller om du vill göra en beställning med hjälp av vår kundsupport – hör av dig till 08 44 68 24 03 så hjälper vi dig.
 3. Hur länge har WeightWorld.se funnits?
  WeightWorld.se grundades 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals människor att få den behandling de behöver. Sedan vi lanserade vår webbsida har vår prioritet varit att hjälpa människor att hitta en hälsosam lösning i vardagen. Idag finns WeightWorld på flera olika språk och vi erbjuder våra tjänster i hela Europa.
 4. Vilka leveransmedel använder ni?
  Vi förlitar oss bara på de allra bästa leveranstjänsterna för att säkerställa att våra kunders beställningar levereras snabbt och säkert. Både posten och UPS är stora, marknadsledande leverans metoder som gör sitt jobb.
 5. Kommer min beställning diskret förpackat?
  För att säkerställa fullständig diskretion och integritet för våra kunder leverar vi alla våra paket på ett diskret sätt med ett helt vanligt paket som inte nämner våran hemsidan eller produkten du beställt på paketet.
 6. Ingår produkterna hos WeightWorld i någon form av abonnemang?
  Nej, vi säljer inga abonnemang. Hos köper du de produkter du själv vill, när du vill. Du betalar endast för de produkter du köper, inga månadsavgifter eller krav om att binda upp sig för längre tid tillkommer.

Betalning

 1. Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?
  För att säkerställa att våra kunder kan beställa online på ett sätt som passar dem bäst har vi satt upp ett antal olika betalningsmetoder. Vi använder oss av ett säkert och snabbt betalningssystem med Klarna Faktura eller Klarna delbetalning, du kan också välja att betala direkt med kort eller göra en överföring med din internetbank.
 2. Kan jag använda mer än ett kort för att göra en betalning?
  Ja, om du av någon anledning behöver dela kostnaden för din beställning på två kort kan detta självklart ordnas. För att göra detta kan du enkelt kontakta våran kundtjänst. Du kan kontaka oss direkt via telefon 08 44 68 24 03 eller via epost på info@ weightworld.se.se så hjälper vi dig att dela upp betalningen.

Order Process

 1. Varför måste jag ange mitt telefonnummer?
  Vi vet att en del företag använder telefonnummer för att bombadera kunder med säljande samtal och datainsamling för undersökningar. Oroa dig inte, detta är ingenting som vi gillar och skulle aldrig få för oss detta. Anledningen till att vi ber våra kunder om deras telefonnummer är ut i fall att vi skulle behöva komma i kontakt med dig gällande din beställning eller leverans.

Leverans- och beställningsstatus

 1. När kommer min order att anlända?
  Beroende på vilket leverans alternativ du väljer och när du gör din beställning kommer paketet fram. Om du gör din beställning innan klockan 17.00 så skickas paketet ut samma dag, gör du din beställning senare skickas det nästa morgon. Om du lägger en beställning på helgen skickas den måndag morgon och om du råkar placera din order på en röd dag så skickas den dagen efter. Med UPS så tar det vanligtvis 24-48 timmar och med snabbaste leveransen med Posten 3-5 arbetsdagar.
 2. Måste jag vara hemma för att signera paketet?
  Om du har valt UPS som leveransmedel måste du vara hemma och skriva på som en bekräftelse på att du har tagit emot paketet. Anledningen till att vi ber om detta är för att bevara din och vår säkerhet.
 3. Måste jag vara hemma för att signera paketet?
  Om du har valt UPS som leveransmedel måste du vara hemma och skriva på som en bekräftelse på att du har tagit emot paketet. Anledningen till att vi ber om detta är för att bevara din och vår säkerhet.

Revenir

Sécurité

 1. Vad är eran säkerhetspolicy?
  Vi stödjer ingenting i sammarbete med spam, och kan försäkra dig om att dina uppgifter inte kommer att användas i sådan verksamhet. Om du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev för att få information och erbjudanden från WeightWorld.se så är det en möjlighet, välj enkelt det alternativet när du gör din beställning. Vi kommer aldrig att kontakta dig eller använda dina personuppgifter utan ditt medgivande, och du kan vara säker på att vi aldrig kommer att dela information med någon 3:e part..