Om WeightWorld

VÅR HISTORIA

Med ett uttalat mål att hjälpa svenskar att leva ett hälsosammare liv slog WeightWorld upp portarna 2005, och har sedan dess sålt naturliga kosttillskott och andra produkter med fokus på viktminskning och hälsa.

För i en upptagen och hektisk vardag är vi väl medvetna om att det kan vara svårt att tillgodose dina behov av viktiga näringsämnen, mineraler, vitaminer och fettsyror och här kan våra naturliga kosttillskott hjälpa dig i kampen mot de extra kilona, så att du kan leva ett hälsosammare liv.

Våra kosttillskott innehåller endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser så att du kan bli en hälsosammare version av dig själv på ett helt naturligt sätt.

VÅRA PRODUKTER

Hos WeightWorld hittar du ett stort utbud av både träningsredskap och kosttillskott, som är perfekta för att hjälpa dig att komma i bra form, boosta ditt välbefinnande och ge din viktminskning en knuff i rätt riktning. Skäm bort dig själv med essentiella näringsämnen, vitaminer, mineraler och superfood så att du får de bästa förutsättningar att bli den bästa och hälsosammaste versionen av dig själv.

Our Product
Our Product
Our Product
Our Product
VÅRT FOKUS

Ekologiskt och hållbart

På WeightWorld har vi ett stort utbud av både träningsredskap och kosttillskott som kan hjälpa dig att ge din viktminskning och hälsa en knuff i rätt riktning. Vi arbetar med mantrat att naturens egna källor är bäst lämpade för att boosta ditt immunförsvar, mentala fokus, fettförbränning, ämnesomsättning och allt som krävs för att nå målet med din viktresa och ha en god hälsa

Vi har även ett stort utbud av ekologiska och hållbara näringstillskott, då vi är medvetna om att naturens källor inte är obegränsade och att vi måste ta hand om vår vackra planet.

Vi utvecklar kontinuerligt vårt sortiment utifrån våra kunders feedback och frågor. På så sätt kan du vara säker på att du hos WeightWorld får de bästa produkterna som passar dina hälsobehov.

Our Focus
VÅRA ANSTÄLLDA

Starka människor skapar starka företag och WeightWorld vore ingenting utan våra engagerade medarbetare, som dagligen arbetar för att förse svenskar med högkvalitativa kosttillskott och produkter. Vill du läsa mer om våra medarbetare och arbetskultur kan du göra det genom att klicka här.