Gör karriär hos WeightWorld

Vem är Comfort Click?

Comfort Click, som äger och driver WeightWorld, etablerades på ett litet kontor i London 2005. Vi började med 5 engagerade medarbetare och har sedan dess vuxit till att idag ha 200 anställda.

Dessutom har vi flera engagerade medarbetare runt om i världen som arbetar från sitt lilla hemmakontor, och vi kan därmed erbjuda dig en karriär där du kan arbeta hemifrån.

Vilka värderingar värdesätter vi?

Samarbete

Samverkan är en viktig förutsättning för att vi som företag och du som medarbetare ska lyckas och utvecklas professionellt.

Hunger

Vi är hungriga efter framgång och vi letar ständigt efter talanger som är dedikerade och hungriga att utvecklas och växa med oss.

Äganderätt

Vi tror på personligt ansvar och ägande av arbetsuppgifter. Så har du en idé får du utrymme att utveckla och genomföra projektet.

Nyfikenhet

Vi vill utvecklas och förbättras hela tiden och din nyfikenhet och vilja att lära är en viktig del i detta. Så du kan inte vara rädd för att ställa frågor och säga till om du tror att vi kan göra något bättre.

Positiv attityd

Det ska vara roligt att jobba med oss och därför förväntar vi oss också att du har en positiv attityd och en vilja att vara i ett team som alltid siktar på att bli bättre.

Initiativ

Våra medarbetare uppmuntras att identifiera problem och göra allt för att lösa dem. ”Det har vi alltid gjort” är inget vi tänker på hos oss, då vi är ett företag i ständig utveckling.

Möjlighet till en personlig och professionell utveckling

Hos WeightWorld är fokus för våra medarbetares välmående och personliga utveckling, då vi är mycket medvetna om att om du inte trivs med ditt arbete eller arbetsuppgifter, då kan vi som företag inte bli framgångsrika.

Därför ger vi dig också ett stort ansvar och gör allt för att du tillsammans med resten av vårt team ska ha de bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas professionellt.

Det innebär också att vi ger en genomgående utbildning när du börjar hos oss, och du kan även förvänta dig löpande utbildning och återkoppling på dina arbetsuppgifter, så att du kan utvecklas personligen och professionellt.

Flera av våra medarbetare har varit hos oss i 10-15 år och de flesta av våra chefer började antingen i vår kundtjänst eller som nyutbildade specialister inom sitt område.

Hur är vår företagskultur?

Lediga tjänster

Börja din karriär hos WeightWorld och bli en del av ett företag i ständig tillväxt, som samtidigt fokuserar på din personliga och professionella utveckling.

Se våra olika lediga tjänster genom att klicka här.

Oönskad applikation

Om du inte kan hitta en ledig tjänst som matchar dina önskemål är du alltid välkommen att skicka oss en oönskad ansökan till [email protected] med rubriken "Oönskad ansökan till weightworld.se"

Vi granskar regelbundet våra oönskade ansökningar och kontaktar dig om vi hittar en tjänst som matchar det du ansökt till.

Träffa oss på LinkedIn