måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Sekretesspolicy

Här kan du läsa om vår sekretesspolicy för dig som kund på WeightWorld.se. Vi är hängivna till att skydda och respektera ditt privatliv och använder den senaste tekniken för att öka din säkerhet online.
Vi är hängivna till att skydda och respektera ditt privatliv och använder den senaste tekniken för att öka din säkerhet online. Innan du använder vissa delar av vår hemsida ber vi dig att registrera dig och ange personlig information, inklusive ‘känsliga personliga uppgifter‘ så som definerat av Data Protection Act 1998.

Vi kommer inte att släppa några personliga uppgifter till en tredje part utan ditt skiftliga samtycke. Vi kommer endast att använda informationen vi tagit emot enligt de lagar och bestämmelser som finns i Data Protection Act 1998.

Genom att acceptera denna överenskommelse så beviljar du oss att samla in data under definitionen ‘känsliga personliga uppgifter‘.

Vi begränsar insamlingen och användningen till ett minimalt användande för att leverera, utveckla och förbättra vår service.

Den personliga informationen vi innehar kommer att hållas privat i enlighet med vår interna säkerhetspolicy och aktuella lagar.

För att kunna försäkra att dina personliga uppgifter förblir konfidentiella så tillämpar vi dessa sekretessriktlinjer för alla våra anställda.

Denna sida kan innehålla länkar till andra hemsidor. Vi delar inte ut din personliga information till några av dessa sidor och är inte ansvariga för några av deras sekretessriktlinjer. Vi uppmanar dig till att lära dig mer om dessa företag. Denna sekretesspolicy tillämpas alltså endast av denna sida och inte länkade sidor.

Ditt besök och användande av denna sida och eventuell dispyt över sekrestessen sker enligt lagarna i England och Wales.

Detta yttrande är tillämpat endast för mottagen information från Dig under Ditt besök på sidan. Vi kommer att tydligt på vår startsida visa när någon del av denna sekretesspolicy uppdateras eller ändras. Vi uppmanar dig att kontrollera sekretesspolicyn. Genom att fortsätta användandet av denna sida så godkänner du denna sekretesspolicy.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden