Gratis frakt vid köp över 599 kr

Multivitamin Vingummin för Barn

120 Gummies | Naturligt Multivitamintillskott för barn

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Att få barnen att ta sina vitaminer är inte alltid det lättaste. Därför kommer Maxmedix Multivitamin Vingummin för barn i formen av jordgubbsmakande godis som förser ditt barn med alla 12 essentiella vitaminer, såsom A-, B12, B6 och C-vitamin. Multivitamin Vingummina har också berikats med zink och omega-fettsyrorna 3, 6 & 9 för att främja barns hälsa och välmående så att de orkar växa, leka och busa!

  • Naturligt god smak av jordgubb och apelsin
  • För alla barn mellan 4-12 år
  • Alla 12 essentiella vitaminer och omega 3, 6 & 9
  • Glutenfria och lämpliga för vegetarianer
  • 120 vingummin - en 2-månaders förbrukning
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Laktosfri
  • GMO Free
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är Multivitamin Vingummin för Barn?

Multivitamin Vingummin för Barn är ett vitamintillskott som tagits fram särskilt för att förse kräsna barn med alla 12 essentiella vitaminer och omega-fettsyrorna 3, 6 & 9 så att de kan ta del av alla fördelar även om de inte gillar fisk och broccoli. Ett optimalt vitaminintag kan bland annat bidra till att stärka immunförsvaret, upprätthålla normala funktioner i ben, hud och muskler samt öka energin och minska trötthet. Eftersom att många barn kan vara kinkiga med både tabletter och nyttigheter, kommer vårt multivitamintillskott i formen av ett nyttigt, jordgubbssmakande godis - så att det blir roligt att ta sina vitaminer!

Vilka är fördelarna med Multivitamin Vingummin för Barn?

Vem är Multivitamin Vingummin för Barn till för?

Multivitamin Vingummin är till för alla barn mellan 4-12 år. Ett kosttillskott kan, och ska, aldrig ersätta en balanserad och varierad kost, men det kan underlätta för barn som av olika anledningar kan ha svårt att få i sig alla essentiella vitaminer och mineraler genom kosten. Barn som äter vegetariskt kan till exempel ha svårt att få i sig tillräckligt med vitamin B12, och kräsna barn som inte gillar fisk och vissa grönsaker kan också gå miste om den del vitaminer. Därför kan Multivitamin Vingummin för Barn vara ett sätt att boosta vitaminintaget för att försäkra sig om att barnet får i sig tillräckligt med vitaminer varje dag - även om broccolin ligger orörd på tallriken.

Multivitamin Vingummin för barn är inte lämpliga för barn under 4 år.

Användning

Låt barnet tugga 2 Multivitamin Vingummin om dagen eller enligt läkares rekommendation. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen om inte detta ordinerats av läkare. För optimala resultat rekommenderar vi att vitamingummina tas vid ungefär samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

Vitamin A (som retinylacetat), vitamin C (som askorbinsyra), vitamin D3 (som kolekalciferol), vitamin E (som DL-alfa-tokoferylacetat), vitamin B1 (som tiaminhydroklorid), vitamin B2 (som riboflavin), Niacin (som nikotinamid), vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid), folsyra, vitamin B12 (som cyanokobalamin), D-biotin, pantotensyra (som D-kalciumpantotenat), kolin (som kolinbitartrat), inositol, zink (zink citrat), jod (kaliumjodid), linfrö (linum usitatissimum) olja, pektin, natriumcitrat, sackaros, isomalt, maltitol, citronsyra vegetabilisk olja, naturlig jordgubbsmak, lila morot (daucus carota) juicekoncentrat, naturlig apelsinsmak, β -karotin.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

Nöjd med produkterna

P Pgm

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar