Fördelar med ett detoxande fotbad

Enligt undersökningar så orsakas 85 % av alla sjukdomar av gifter och föroreningar i våra kroppar. Den mänskliga kroppen fungerar bäst när jonerna är balanserade med 80 % negativa och 20 % positiva joner. Det finns flera saker att tänka på för att maximera kroppens välmående och stärka immunförsvaret.

Utan att direkt kunna se det så bygger vi upp gifter och avfall i kroppen genom rökning, alkoholkonsumtion, dåliga kostvanor och dålig miljö. Bara 30 minuter i ett detox med fotbad kan hjälpa dig att omedelbart känna välbefinnande. Ett detoxande fotbad kan användas hemma och är ett perfekt sätt att varva ner efter en hård dag eller vecka på jobbet.

En mycket populär metod att rena kroppen är genom detox med fotbad. Det finns olika typer av sätt att rena kroppen med detox med allt ifrån tillskott till detoxande fotbad. Detox med fotbad används till att dra ut alla gifter ur kroppen genom fötterna och resulterar i att vattnet färgas mörkt från de utdragna gifterna.

De livsmedel som vi äter har antingen sura eller alkaliska egenskaper. Det är mer fördelaktigt för dig kropp ju större mängd livsmedel med högre alkaliskt innehåll som du kan äter. Detox med fotbad hjälper kroppen att bli av med gifter och avfall som samlats i kroppen på grund av felaktig kost samt gifter från vår omgivning, luft och vatten.

Vad är Detoxande Fotbad?

ett par fotter pa en lila hundduk med rosa orkideer i forgrunden

Detoxande Fotbad blir allt mer populära bland män och kvinnor som letar efter ett sätt att lindra stress, värk och smärta naturligt. Våra kroppar har en tendens att utsätta våra fötter för en hel del stress varje dag. Ett detox-fotbad kan lindra tröttheten och värken man känner efter en hård dag på jobbet.

Fötterna har cirka 60 akupunkturpunkter och över 7000 nervändar. Därför kan fotmassage mycket avkopplande. Detoxande Fotbad kan ge samma slags avkoppling, och för att lättare slappna av generellt så kontinuerligt använda fotbadet med några dagars mellanrum. Att använda

Detoxande Fotbad är mycket enkelt, bara fyll badet med ljummet vatten, starta systemet och låt dina fötter sjunka ned i ett detox-fotbad en stund. Detox med fotbad hjälper dig att känna dig mer avslappnad och dessutom avlägsnar detox-fotbad torr hud från fötterna.

Att hålla en god och sund livstil gör naturligtvis att man får ut det mesta av ditt Detoxande Fotbad. Många av de gifter som ackumuleras i kroppen handlar om rökning, ohälsosamma matvanor och för mycket alkohol. Att göra små ändringar är det enda som behövs för att hjälpa dig att känna dig mer energisk och effekten kan ytterligare förstärkas med detox-fotbad.

En av de allra bästa sakerna med Detoxande Fotbad är att det passar vem som helst, oavsett ålder. Alla behöver slappna av och rensa sin kropp med detox-fotbad. Vare sig du letar efter ett sätt att känna sig piggare eller helt enkelt vill känna dig friskare och mindre stressad kan ett Detoxande Fotbad vara den idealiska lösningen för dig. Prova detox-fotbad och känn skillnaden!

Vart har ett detoxande fotbad sitt ursprung?

ett fotbad fyllt med rosa blommor, rosa vatten och citronskivor

Traditionellt så associerar de flesta kinesisk medicin med akupunktur och örtmediciner. Detox med fotbad som vi ser idag är en modernare vetenskap men ursprungen har faktiskt utrensande fotbad använts i medicinskt i Kina i över 2000 år.

Vilka är fördelarna vid detox med fotbad?

Arkeologer har hittat bevis på att Egyptier använde sig av detox-fotbad för fötterna för över två tusen år sedan. Den moderna zonterapin är grundad på gammal kinesisk tradition. Nerverna i de nedre delarna av benen och fötterna är kopplade till resten av kropp och är kända för att de kan lindra stress, spänningar och trötthet. Effekten av fotmassage förstärks när det åtföljs av detox-fotbad. Detta detox-fotbad är en lösning som gör att du kan avgifta fötterna och vitalisera kroppen. BioEnergiser detox-fotbad är en avkopplande behandling som du kan använda när du vill eller känner behov av avkoppling och en utrensande detox-fotbad. För att få maximal nytta av ditt detox-fotbad är det rekommenderat att du använder ditt detox-fotbad 2-3 gånger i veckan.

Den terapeutiska effekten hos massage av fötterna är kopplad till att nerverna i fötterna når hela vår kropp vid anvädning av ett detox-fotbad. Effekten av vatten stimulerar nerverna i detox med fotbad samtidigt som det eliminerar spänning som samlats i kroppen under dagen. När vår kropp utsätts för negativ spänning så transporteras det snabbt i hela kroppen. Detta kan leda till att hela kroppen utsätts för fysisk spänning, inte bara psykiskt utan även fysiskt. Detta detox-fotbad bidrar därför till att minska nervös spänning med början från den känsligaste punkten i vår kropp, våra fötter, och effekterna av detta detox-fotbad sprider sig snabbt till hela kroppen.

Ett detox-fotbad kan förutom att eliminera spänningar även ha en stark renande effekt. Detta på grund av att det ökar avgiftning av resten av kroppen genom att förnya celler som skadats. Vattnet i fotspaaet blandas med ett speciellt salt som innehåller en låg nivå av natrium. Detta natrium skapar en balans mellan positiva och negativa joner som gör att gifter elimineras från kroppen vid behandling med ett detox-fotbad. Utan att vi inser det innehåller vår kropp enorma mängd gifter. Gifterna bärs i luften vi andas, maten vi äter, vår miljö samt kommer med alkohol eller cigaretter in i vår kropp. Dessa gifter kan vi inte alltid kan bli av med genom normala kroppsfunktioner. Vattnet i ett detox-fotbad hjälper till att eliminera dessa gifter och återställa de skadade cellerna vid detox med fotbad.

Hur fungerar Detox med fotbad?

en vat fot med en blomma mellan tarna och rosa blommor i forgrunden

Fotbadet använder samma egenskaper som de varma källorna på Island. De varma källorna innehåller natriumklorid vilket även används i de mest populära SPA-behandlingarna för detox med fotbad. Detta skapar en avslappnande, återställande och avkopplande utrensning av din kropp. Några av fördelarna med detox med fotbad är:

  • Förbättrad hjärtcirkulation
  • Ökat immunsystem
  • Ökad fettförbränning
  • Mer energi
  • Hur och varför gör man en Detox med fotbad?

Att eliminera gifter från kroppen hjälper också till att återställa den rätta bakteriefloran i kroppen. Detta är en effekt som resulterar i en förstärkning av immunsystemet. På grund av detta kan detox med fotbad vara till stor hjälp för dem som är lider av säsongsallergier så som pollenallergier.

Att göra en Detox med fotbad regelbundet bidrar också till att upprätthålla ett sunt cirkulationssystem. Blodcirkulationen i våra ben och fötter är ofta påverkade av skor som sitter för hårt eller är i fel storlek, felaktig hållning eller andra förseelser. Det är rekommenderat att använda ett Detoxande Fotbad regelbundet för att bli av med svullna fötter vilket ofta är den första symptomen på cirkulationsproblem.

För att göra det mesta av fördelarna med Detox med fotbad är det alltid bra att komma ihåg en grundregel: undvik beteenden som kan förgifta kroppen ytterligare. Undvik därför överflödig rökning och alkohol, onyttig kost som innehåller mycket fett och lite vitaminer och mineraler under de perioder du använder ditt Detoxande Fotbad.

Hur fungerar ett detoxande fotbad?

Man har undersökt om PH-nivån i det avgiftade vattnet innehåller mer gifter än innan och svaret är Ja. Undersökningar visar även att en rening med ett detoxande fotbad fortsätter att rena kroppen upp till 48 timmar efter behandlingen. Man ska inte äta eller dricka sura livsmedel efter en detoxbehandling för att ytterligare underlätta reningen och återhämtningen av kroppen.

Andra vetenskapligt bevisade effekter med detox med fotbad inkluderar ett minskad nivå av blodsockret samt lägre kolesterolnivåer.

Vilka är fördelarna med ett Detoxande Fotbad?

tre rosa blommor pa grona blad mot en helvit bakgrund

Ett detox-fotbad hjälper till att återbalansera kroppen genom att avvisa alla gifter som orsakar obalans i kroppen. Gifter kan orsaka problem med lymfsystemet, trötthet, huvudvärk samt bihåleinflammation.

När kroppen har avgiftats kan cellerna återigen få full effektivitet och de kan då effektivt utvinna näringsämnen och utvisning av skadliga ämnen från kroppen.

Ett Detox med fotbad kan leda till ett flertal förbättringar. Bland annat kan utrensningen från detox-fotbad leda till förbättringar för:

  • Förbättrad andning
  • Friskare hud
  • Ökad blodcirkulation

Detox med fotbad hjälper även till att förhindra säsongsberoende allergier på grund av de bakterier som återställer kroppens naturliga skydd.

För att maximera effekten av din Detox med fotbad är det rekommenderat att kombinera detox-fotbad tillsammans med en hälsosam kost som innehåller färsk frukt och grönsaker, rött kött i små mängder, lite salt och en balanserad livsstil som inkluderar eliminering av rök och alkohol kombinerat med regelbunden motion. Köp ditt Detoxande Fotbad idag hos Weightworld.se.

Kommer jag se resultat av en detox?

För maximalt resultat med detoxande fotspa och en komplett avgiftning rekommenderas 6 behandlingstillfällen spridda under en 3-veckorsperiod. Om vi tar in stora mängder av gifter i vår kropp kan de rensas med ett detoxande fotbad. De flesta människor kan vid en detoxbehandlingar för kroppen märka stor skillnad. Vid detox med fotbad kan man även direkt se skillnad mellan rent och smutsigt vatten då alla människor har en viss mängd gifter i kroppen.

Är en joniska detox med fotbad bra för alla?

Detoxbehandlingar är bra för de flesta typer av människor. De flesta människor kan dra nytta av en ett detoxande fotbad. Det är särskilt fördelaktigt för människor som lider av stress, depression, hudproblem, svamp, infektioner eller andra sjukdomar.

Detta detoxande fotbad ska inte användas av de som har en pacemaker, öppna sår eller skador på fötterna. Personer med diabetes eller de som är gravida eller ammande är inte rekommenderade att använda detoxande fotbad.

Fördelen med denna form av detox är att det är en mild och säker metod som rensar kroppen effektivt. Ett fotbad med detox är ett av de mest effektiva sätten att rena kroppen. Det detoxande fotbadet BioEnergiser ™ Classic Detox Foot Spa påverkar inte mag-och tarmsystemet så som vissa detoxbehandlingar hos kliniker eller i kapselform. Detox fungerar också bra kombinerat med akupunktur för att stimulera blodflödet.

Vad är viktigt att tänka på innan du använder detox med fotbad?

tva kvinnor i handdukar ligger avslappnande pa solstolar

Du som användare bör också vara medveten om följande innan du använder till detox med fotbad. Personer med lågt blodsocker bör äta innan de använder ett detox med fotbad.

Personer med diabetes eller hjärtproblem eller något annat medicinskt tillstånd bör rådgöra med sin läkare innan de genomför en behandling med detox med fotbad.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med