• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Acaibär för viktminskning – fungerar det?

Acaibär innehåller massvis med nyttigheter såsom antioxidanter, vitaminer, mineraler, karotenoider och polyfenoler. Dessa är avgörande för en väl fungerande kropp. Då acaibäret innehåller en hög dos antioxidanter kan det också förbättra din ämnesomsättning och främja en sund viktminskning – därför ska du njuta av att äta detta superbär!

Acaibär är en superfood som ses som ett av de mest hälsosamma livsmedlen i världen och det lilla bäret blir mer och mer populärt tack vare dess hälsofördelar. Acaibär kommer från Brasilien där det skördas från djupet av Amazonas vilket gör det till en sund och naturlig källa till antioxidanter. Det har visat sig att antioxidantinnehållet i acai är tio gånger högre än hos andra frukter och två gånger högre än hos andra bär.

Acaibär näringsvärde

Acaibär innehåller massvis med nyttigheter såsom antioxidanter, vitaminer, mineraler, karotenoider och polyfenoler. Dessa är avgörande för en väl fungerande kropp. Acaibär innehåller antioxidanter, ämnen som bekämpar skadliga molekyler, kända som fria radikaler. För många är de fria radikalerna orsaken till att vävnader skadas och leda till en mängd olika medicinska störningar, inklusive hjärtsjukdomar. Det lila pigment är ansvarig för dess antioxidantfördelar, som liknar andra mörka bär, som blåbär och björnbär. Pigmentet innehåller anthocyaniner, en kraftfull klass av fytonäringsämnen. Detta är näringskomponenter av växter - som tjänar som antioxidanter. Livsmedel som innehåller anthocyaniner har starka röda, blåa eller lila färger. Antioxidantverkningarna från Acai juice är högre än andra välkända effektiva vitaminbomber som granatäpplejuice, druvsaft och blåbärsjuice.

Lista över näringsämnen:

 • Vitamin A, B, C, D
 • Kalcium
 • Järn
 • Zink
 • Folat
 • Biotin
 • Natrium
 • Mangan
 • Kalium
 • Magnesium
 • Koppar
 • Fiber

Dess höga mängd vitaminer och mineraler gör att acaibär kan främja din hälsa på ett flertal olika sätt. Kalcium är till exempel livsnödvändigt och hur både skelett och tänder bildas. Även magnesium är viktig för både benstommen och tänderna.

Zink kan hjälpa dig med huden om du lider av hudproblem. Har man brist på zink kan detta leda till att man får akne, eksem, rosacea eller psoriasis. Samtidigt är acai en riktig vitaminbomb med dess innehåll av vitamin A, B, C, D som alla kan främja och hjälpa till att stärka kroppen på olika sätt.

Acaibär för viktminskning

Forskare menar att acaibär är bra för kroppens allmänna hälsa då bäret innehåller en så pass hög mängd antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för att skydda våra celler från skador från fria radikaler som produceras i vår kropp på grund av dåliga föroreningar och andra kemiska reaktioner.

Men fungerar detta bär för viktminskning? Viktminskning är en långsam process som uppnås med en hälsosam diet och motion. Din kropp kommer inte ta någon skada om du äter acaibär för att gå ner i vikt, tvärtom. Fortsätt att äta acaibär och kombinera tillskottet med andra hälsosamma livsmedel. Då acaibäret innehåller en hög dos antioxidanter kan det också förbättra din ämnesomsättning och främja en sund viktminskning – därför ska du njuta av att äta detta superbär! En del tror att det minskar aptiten och ökar energin, vilket gör det tilltalande för dem som inte lyckats gå ned i vikt enbart genom diet och träning.

Förutom att acai kan hjälpa dig att gå ner i vikt på grund av dess aptitminskande egenskaper kan det även användas för hälsosam matlagning. Acaibär är populärt för att göra nyttigare mellanmål och desserter som kan hjälpa än att hålla sig i form eller gå ner i vikt men ändå stilla sötsuget. Om du fortsätter läsa tipsar vi om några av våra favoritsätt att använda sig utav acaibär.

Sök efter Acaibär i många olika former. Eftersom det finns mycket spännande som omger acai, så finns det många olika sätt du kan få det. Experimentera med olika märken och sorters acai för att upptäcka den som fungerar bäst för dig.

Mer hälsofördelar med acaibär

Acaibär är fullproppade med olika näringsämnen och antioxidanter vilket betyder att bäret har en mängd hälsofördelar. Antioxidanter bekämpar fria radikaler som kan ge upphov till både hjärtsjukdomar och cancer. Det är också känt för att bromsa åldrandet som orsakas på grund av fria radikaler.

Acaibär kommer från naturen, är helt naturligt och ofarligt att äta. Om du tar tillskott av acaibär är det värt att dubbelkolla ingredienserna och se så att tillskottet är helt naturligt.

Antiinflammatoriska egenskaper

En annan fördel med acai bär är dess antiinflammatoriska effekt. Att förhindra inflammationer minskar problemen för ett antal hälsoproblem, inklusive hjärtsjukdomar och stroke. Många av de icke-steroida antiinflammatoriska läkemedlen fungerar på samma sätt som acai.

Genom att hålla kroppen frisk och förebygga sjukdomar så skapar du en kroppsmiljö som är optimal för förbränningen av fett. Du minskar också risken för att behöva bryta dina träningsvanor. Det är väldigt enkelt att falla in i sämre vanor, som att smygäta eller äta onyttigt när kroppen känns svag. Drick ett glas Acai juice till frukost så börjar du dagen med att ge kroppen vätska men dessutom en vitaminboost. Det gör att kroppen mår bra resten utav dagen och kan därför fungera optimalt så att du kan istället njuta av en enkel och smärtsam viktminskning.

Ta del av acaibärs fördelar

Det finns alltså en mängd olika fördelar med acaibär för kroppens hälsa och för viktminskning. Men hur får man tag i dessa fantastiska bär? Att hitta färska acaibär i mataffären är inget du ska räkna med. Istället kan du använda dig utav acaibär tillskott som acaibär pulver och acaibär kapslar. Båda två har olika fördelar, det beror helt på vad du är ute efter!

Ett pulver gjort på acaibär kan användas för dess goda smak och näringsrika egenskaper. Med hjälp av detta pulver kan du enkelt ta del av acais alla fördelar i olika recept och därmed få ut den goda smaken av bäret. Med acai kapslar får du inte så mycket av smaken, men det är enkelt och effektivt då du inte behöver göra mer än att svälja en kapsel med ett glas vatten. Det beror helt enkelt på vad som känns bäst eller lättast för dig själv, då båda två ger samma effekt! Du kan även använda dig utav båda två och variera sättet du tillför acai till din kropp.

Om du vill använda dig utav acai pulver i recept finns det flera sätt att göra detta på.

Addera acaibär i fettsnåla desserter, såsom frozen yogurt. Att göra frozen yogurt är ett enkelt sätt att tillfredsställa din sötade tand och samtidigt få i dig fördelarna från dina acaibär Det tar lite tid att frysa ned och kräver en glassmaskin men det är väl värt mödan. Ersätt din glass med en hälsosam acaidessert.

Släng ner acaibären i hälsosamma snacks för att söta upp dem. Liva upp mat såsom granola, flingor, havre, sallader och enkel yoghurt genom att använda acai. Det finns massvis av måltider som du bara kan lägga till färska acaibär i. Eftersom de inte behöver tillagas kan du med frihet kombinera färska acai med många av de livsmedel du redan äter.

Fyll en frukostbowl med acaibär. Frukostbowls med acaibär, vilket är som en smoothie i en skål, är ett populärt sätt att konsumera acai. Att göra sådana bowls med acai är ett enkelt sätt att få i sig en näringsrik, tillfredsställande, acai-fylld måltid. Det är väldigt populärt att äta som frukost då det är gott, nyttigt och näringsrikt. Toppa gärna med en fiberrik granola så att du blir mätt och får i dig rätt kost.

Även om det finns många variationer av acaibowl, vilket betonar mångsidigheten av detta recept, så finns det några grundprinciper om hur man gör en.

Lägg till färska acaibär till olika recept. Medan du fokuserar på att gå ned i vikt bör du försöka att se acaibär på samma sätt du ser alla andra bär. Smaken av många maträtter, från muffins, bröd, kyckling, kalkon och fisk kan förbättras eller förstärkas genom att lägga till detta bär.

Drick acaibär. Med ett pulver, acaijuice eller vätskekoncentrat kan du göra det riktigt enkelt att få i dig acai när som helst. Att göra din egen drink med det är det mest kostnadseffektiva metoden att använda denna viktminskningsprodukt, även om färdiggjorda drycker är mer behändigt.

Du kan hitta Acaibär för viktminskning ibland annat växtbaserade tillskottskapslar. Detta är oftast den enklaste formen att hitta. Det kan även den billigaste formen av acaibär. Kapslar kommer möjliggöra det för dig att konsumera större mängder av acai, utan att tillägga kalorier. Detta är metoden för dem som behöver stora doser av acai.

Pure Acai Berry

239Kr

Köp

Bio Super Acaipulver

199Kr

Köp

Detox Plus +

849Kr

Köp

Rekommenderade Produkter