Pure Acai

Rent och naturligt acai-tillskott

Översikt

Letar du efter ett enkelt och bekvämt sätt att naturligt boosta din kropp på? Dessa Pure Acai kapslar är perfekta för personer som lever ett upptaget och aktivt liv och som samtidigt strävar efter att främja en hälsosam kropp. Detta kosttillskott har en kraftfull och potent dos på 2 600 mg rent acaiextrakt i en bekväm kapselform. Bären frystorkas för att vara bevara sin kraft precis som om du plockar dem direkt från palmerna i Brasilien. Bara ta 2 kapslar om dagen för att förse din kropp med kraften av skyddande och energigivande antocyaniner, vitaminer och mineraler utan att du behöver ändra din dagliga rutin!

 • Frystorkat acai-extrakt från Brasilien
 • Med skyddande och återställande antocyaniner
 • Höga nivåer av essentiella och naturligt stärkande vitaminer
 • Kraftfull dagsdos på 2 600 mg
 • Snabbt, smidigt och enkelt att ta kapslarna
 • Veganvänliga och glutenfria

Pure Acai kapslar är det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil som önskar en komplett tillförsel av antocyaniner, vitaminer och mineraler, utan att du behöver ändra din dagsrutin.

 • HÖG STYRKA
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • LAKTOSFRI

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • HÖG STYRKA
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • LAKTOSFRI

Frikostiga frukter

Regnskogen i Amazonas är en av de tätaste och bördigaste miljöerna i världen och är hemvistet för världens största samling av levande växt- och djurarter. Denna innefattar acaipalmen som vanligtvis återfinns i träsk och flodbäddar där de växer sig 25 meter höga. Över tid har de här välsmakande och hälsofrämjande frukterna förvandlats från att vara en näringsrik komponent för de folk som levt av skogen, till att bli en nyckelingrediens i många populära rätter. Över hela Brasilien njuter man av acaibären, som varierar i färg - från rött till de vanligare svartlila, och de är uppskattade både för sin härliga smak och sina naturligt hälsogivande egenskaper. Under senare tid har bären blivit en av Brasiliens mest trendiga och populära hälsoprodukter.

Acaibärets fantastiska egenskaper

Antocyaninerna som finns i de här saftiga frukterna, som av stamfolk kallas ‘frukt som gråter’ på grund av sin höga fukthalt, är inte bara det som ger bären deras mustigt svartlila färg utan också det som är orsaken till deras fantastiska skyddande egenskaper. Oxidativ stress - den naturliga följden av fysisk ansträngning och träning - kan ha en degenererande effekt på hela vår kropp. Men antocyaniner verkar skyddande och reparerande och hjälper kroppen mot oxidationen. Acaibär har en särskilt hög halt av dessa, två gånger så hög som andra antocyaninrika frukter, såsom blåbär.

Detta är dock inte det enda som de här otroliga frukterna kan erbjuda dig! Det höga vitamininnehållet inkluderar B och C, som är kända för att bidra till den energiförbrukande metabolismen och minskad trötthet och utmattning. 70% av acaibärets fetter är nyttiga, omättade fettsyror av typ omega-3, -6 och -9, med lugnande och återställande egenskaper. Dessa har även en stark fiberprofil, med omkring 14 gram per 100 gram frystorkade acaibär, vilket hjälper kroppens naturliga matsmältningsprocess. Mineraler, som järn, kalcium och kalium stärker dina kognitiva funktioner, dina muskler och ditt skelett, samt blodtrycket. Slutligen utgörs 7.59% av vikten hos acai-fruktköttet av aminosyror, proteinernas byggstenar. Med så många otroliga attribut så är det kanske inte undra på att de ursprungliga och skogslevande folken i Amazonas gillar acaibär så mycket?

 • Rik på antocyanin
 • Järn, kalcium och kalium
 • Vitaminerna, A, B, C och E
 • 70% av fettet är omega-3,-6 &-9
 • 7.59% av vikten är aminosyror
 • 14 gram fiber per 100 gram acaibär

Ger dig bärens alla fördelar

Acaibär må ha kraftfulla egenskaper, men att göra en resa till Amazonas för att få ta del av dem är inte så sannolikt för de flesta av oss! För att underlätta för dig har vi nu fångat all näring i bären genom att frysa ner dem blixtsnabbt och därefter överföra dem till veganvänliga kapslar. Detta betyder att du kan ta del av rikedomarna från Amazonas regnskogar varje dag, som en del av din vanliga dagsrutin.

Fullständig innehållsförteckning

Eutorpe Oleracea (acaibär) extrakt 5:1, kapselhölje (hypromellos), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid, mikrokristalin cellulosa)

Användning av Acai Capsules

Pure Acai Capsules är enkla att ta. Svälj två kapslar varje dag före en måltid tillsammans med ett glas vatten. Vi rekommenderar att man tar ett nytt kosttillskott under minst 3 månader, för att uppleva optimala resultat.

Rekommendationer gällande Pure Acai

Innehållet i Acai Capsules är helt naturligt och har inga kända bieffekter. Vi rekommenderar dock, som med alla nya kosttillskott, att man läser igenom innehållsförteckningen noggrant av allergiskäl. Om du tar någon medicin så rådfråga en professionell vårdgivare innan du börjar ta produkten. Kapslarna är inte avsedda för personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(105)
4 Stjärnor
(46)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.63% baserat på 159 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket nöjd

S Silvana R
Verifierat Köp

Good product. Even the capsule is suitable for vegetarians.

G Gleeko
Verifierat Köp

Efter att ha hört så mycket gott om detta superbär är det nu min tur att testa det. Vi får se hur det går!

M Marielle
Verifierat Köp

Har tappat 3 kilo på 2 veckor, genom att sluta småäta. Aptiten för sötsaker är i princip borta

C Christer
Verifierat Köp

har precis börjat komma igång med gymmet igen och tänkte jag skulle ge mig själv en liten extra boost. Jag vet att inget kommer hända över natten, men än så länge har jag fått märkbart mer energi!!

Åsa
Verifierat Köp

Jag har alltid haft problem med att hålla vikten i schack, inte för att jag äter dåligt eller något det bara vill sig inte.... Men sen jag började att äta tillskottet med acaibär har det blivit så mycket lättare!

S Sigrid
Verifierat Köp

Som vegetarian är det svårt att hitta tillskott som jag kan äta och är så glad jag hittade Acai kapslarna. Känner verkligen hur min energi är tillbaka

K Kim
Verifierat Köp

Jättebra produkt och den gör verkligen vad som utlovas! Plus i kanten är att jag fick hem paketet tidigare än förväntat

C Cecilia
Verifierat Köp

Köpte acai pure för några veckor sedan och hittills har de fungerat över alla förväntningar! Min vikt verkligen börjat rasa

E Emilia
Verifierat Köp

Har minskat min aptit så äter inte lika mycket sötsaker längre

H Hanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar