måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Pure Acai Kapslar

1500mg 60 Kapslar | Acai tabletter

maxmedix™

239Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pure Acai Berry innehåller superbäret Acai som är naturligt rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter - nyttigheter som kan ge din kropp en riktig vitaminboost! Nu kan du köpa acai superfruit direkt och bli av med avfall och gifter som samlats i kroppen. Pure Acai Berry är helt naturligt, ger dig mer energi och kan hjälpa dig att öka din viktminskning.

 • Rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter
 • Du får 1500 mg. Acaibär per dag
 • Högsta koncentration av Acai Berry per kapsel på marknaden
 • Hjälper till att balansera kroppen
 • Kan öka viktminskningen
 • 100% naturligt

Pure Acai Berry är fyllt med naturliga antioxidanter, en viktig faktor för att hålla kroppen frisk. Tillskottet är bland annat fyllt med vitamin B som ökar kroppens energi och som gör att du kan prestera bättre under dagen. Produkten innehåller även C-vitamin som bekämpar fria radikaler som skapar obalans i kroppen. Pure Acai Berry kan hjälpa dig att få kroppen i balans effektivt och naturligt, köp acai superfruit hos WeightWorld redan idag!

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 60
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen
Längd: 30 dagar

Vad är Acai Berry?

Pure Acai Berry består av acai, ett bär som växer i Amazonas regnskog i Brasilien på trädet Palma Acaizerio. Acaibärets utseende påminner om blåbärets, en liten rund frukt i samma storlek som ett blåbär men med en mörklila färg. Den lokala befolkningen i Amazonas har i århundraden använt sig av detta fantastiska bär och dess egenskaper, nu finns det även tillgängligt för oss i Sverige. Pure Acai berry har ett av de högsta antioxidantinnehållen i världen. När du köper denna superfrukt får du även i dig Omega 3 och Omega 6, friska omättade fettsyror som kroppen behöver. Köp acai superfruit direkt från WeightWorld som innehåller vitamin A, B, C och E, kalium, magnesium och zink.

Vad kan Acai Berry göra för mig?

Acai Berry kan hjälpa dig att få många av de viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som du behöver under dagen. Det är viktigt för din kropp att du får massor av antioxidanter, eftersom de hjälper till att hålla kroppen frisk. Acai berry är extremt rikt på antioxidanter, som länge varit kända för sin föryngrande effekt på kroppen. Med detta tillägg kan du få mer energi naturligt, vilket kan hjälpa dig att bättre genom dagen. Dessutom kan tillägget hjälpa dig att få din kropp i balans. Det kan hjälpa dig med viktminskning och hjälper till att rena kroppen från slaggprodukter som ofta skapar oordning eller obalans i kroppen. När kroppen inte är i balans, du ofta mycket svårt att gå ner i vikt. Så ta det första steget och kom igång med din viktminskning genom att köpa acai superfruit idag.

Vilka är fördelarna med Pure Acai Berry kosttillskott?

Det är fullproppat med viktiga antioxidanter som får kroppens organ att fungera optimalt.

Det kan verka aptitnedsättande tack vare sin höga dos av viktiga vitaminer och mineraler.

Det hjälper till att rensa kroppen från gifter och slaggprodukter.

Vad innehåller Pure Acai Berry?

Varje kapsel Pure Acai Berry innehåller skal och fruktkött från 100% ekologiska acaibär. De bär som används i detta tillskott är frystorkade så att de kan hålla sig fräscha och bevara dess höga näringsinnehåll. WeightWorlds Pure Acai Berry innehåller den högsta koncentrationen av acaibär per kapsel du kan hitta på marknaden. Pure Acai Berry innehåller också:

Omega 3 är de omättade fettsyrorna i Acai Berry som vi även kan få i oss genom vår kost. Det finns bland annat i fet fisk som makrill, lax och sill. Omega 3 finns även i vissa oljor såsom rapsolja och valnötter.

Omega 6 är också en del av de omättade fettsyrorna som kan hittas i vår kost. Det finns normalt i livsmedel såsom nötter, spannmål, ägg och fågel.

Omega 9 är en del av de omättade fettsyrorna som ingår i oljor och nötter.

Förutom de friska omättade fettsyror innehåller Pure Acai Berry en massa nödvändiga vitaminer som:

Vitamin A är bra för flera saker. Det är också känt för att vara en viktig faktor för att minska din aptit.

Vitamin B1 bidrar till att förvandla dina kolhydrater till glukos. Din kropp omvandlar glukos till energi. Du kan hitta B1 i flera livsmedel, såsom fläsk, nötter och havregryn.

Vitamin B2 är ett vitamin som hjälper kroppen att omvandla protein till energi. Detta vitamin hjälper också till att hålla din hud och naglar frisk. Du kan hitta detta vitamin i livsmedel som mjölk, ägg och grönsaker.

Vitamin B3 hjälper kroppen att få energi. Detta görs bland annat genom omvandling av fett till energi. B3 kan hittas i produkter såsom fisk, fågel och mjölk.

C-vitamin hjälper till att bekämpa de så kallade "fria radikaler" vilket skapar en obalans i kroppen. Det är viktigt att ha balans i din kropp, detta sätt kan du bättre bekämpa infektioner och hålla dig frisk. C-vitamin kan du få genom frukt och grönsaker.

Du får alla dessa ingredienser i en kapsel när du väljer att köpa acai superfruit. Dessutom kommer Pure Acai Berry med ett flertal andra goda egenskaper så som:

Kalium hjälper till att behålla din vätskebalans i kroppen. Kalium finns i många grönsaker och torkad frukt.

Magnesium hjälper till att hålla din ämnesomsättning på rätt spår. Så du kan på vägen muskler fungera korrekt. I vissa livsmedel kan du hitta magnesium såsom nötter och grönsaker.

Zink hjälper kroppen att läka, vilket innebär att när du får ett sår så hjälper zink kroppen att läka sig själv. Du kan hitta zink i livsmedel som kött och ost.

Hur tar jag Pure Acai Berry?

Vi rekommenderar att du tar två kapslar Pure Acai Berry per dag för att uppnå bästa resultat. Varje burk med Pure Acai Berry innehåller 60 kapslar. Följer du rekommenderad dos räcker detta kostillskott i en hel månad. Flera konsumenter ser detta som ett utmärkt tillskott till sin kost- och träningsrutin och väljer att ta Pure Acai Berry strax innan träning för en extra energikick under träningspasset.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (97.33% baserat på 15 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Min syster rekommenderade dem till mig, och jag är verkligen glad att hon gjorde det. bra produkt och snabb leverans som bara tog 2 dagar..
 • * Har sökt länge efter ett bra Acaitillskott både online och i hälsokostbutiker men inte hittat någon med 100 procent ren produkt och acai per mg. Riktigt glad att jag hittade den hos er!!
 • * Blev tipsad om produkten av en kompis och jag är mer än nöjd hitills. Ska rekommendera denna produkt till fler!
 • * Ska börja i helgen! Verkar bra
 • * Superglad att provade denna produkt. Har gått ner 2kilo och känner att jag fått mer energi. Det måste vara alla vitaminer.. Och jag har bara tagit Acai Berry i 3 veckor! :)
 • * Detta tillskott med acaibär har gett mig mer energi och jag har förlorat 2 kilo då mitt sötsug försvunnit. Leveransen var mycket snabb och jag kommer beställa igen från er.
 • * Jag tänkte att jag skulle prova denna produkt för att få i mig alla vitaminer snarare än att gå ner i vikt och jag har märkt skillnad. Själv så försöker jag inte gå ner i vikt men tabletterna har minskat min aptit så jag har inget sötsug eller lust att småäta mellan måltiderna längre så förmodligen skulle de kunna göra att man tappade en hel del i kombination med en strikt diet. När jag först började ta dessa var jag ganska stressad och kände mig utbränd men nu mår jag betydligt bättre. Den mest märkbara skillnaden för mig är mitt hår och naglar, i många år har jag haft tunnt år och sköra naglar men efter bara två veckor var mina naglar så mycket bättre och starkare ut och även mitt hår. Jag fortsätter ta dessa och jag är imponerad av resultatet som jag hittills märkt.
 • * Som vegetarian är det svårt att hitta tillskott som jag kan äta och är så glad jag hittade Acai kapslarna. Känner verkligen hur min energi är tillbaka
 • * Jättebra produkt och den gör verkligen vad som utlovas! Plus i kanten är att jag fick hem paketet tidigare än förväntat
 • * Köpte acai pure för några veckor sedan och hittills har de fungerat över alla förväntningar! Min vikt verkligen börjat rasa
 • * Har minskat min aptit så äter inte lika mycket sötsaker längre
 • * Efter att ha hört så mycket gott om detta superbär är det nu min tur att testa det. Vi får se hur det går!
 • * Har tappat 3 kilo på 2 veckor, genom att sluta småäta. Aptiten för sötsaker är i princip borta
 • * har precis börjat komma igång med gymmet igen och tänkte jag skulle ge mig själv en liten extra boost. Jag vet att inget kommer hända över natten, men än så länge har jag fått märkbart mer energi!!
 • * Jag har alltid haft problem med att hålla vikten i schack, inte för att jag äter dåligt eller något det bara vill sig inte.... Men sen jag började att äta tillskottet med acaibär har det blivit så mycket lättare!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden