Gratis frakt vid köp över 599 kr

Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Gjord med en av de mest högkvalitativa källorna till kollagen som finns, så är Pure Marine Collagen det perfekta naturliga kosttillskottet för dig som vill motverka tecken på förtidigt åldrande och ta hand om din hud, ditt skelett och dina leder. För att säkerställa att du får ut max från varje kapsel så har teamet på MaxMedix använt sig av de bästa källorna. Detta är anledningen till att produkten kan innehålla hela 1170 mg styrka i varje dos av NatiCol® Marine Collagen från Pangasius- och Tilapia-fisk. Genom att produkten inte innehåller några andra luriga ingredienser, såsom till exempel konserveringsmedel, så du vet exakt vad du får och du kan lita på att din kropp får i sig det allra bästa.

 • Bevarar hälsan i hud, skelett och leder
 • Hjälper till mot ålderstecken
 • Kraftfull 1170 mg-styrka i varje dos
 • Gjort med förstklassigt, marint NatiCol®-kollagen
 • 120 kapslar med neutral smak och doft
 • Inga artificiella färgämnen, smaktillsatser, sötningsmedel eller konserveringsmedel

Eftersom det är en av de viktigaste protein-byggstenarna i din kropp, är det viktigt att du ser till att hålla kollagennivåerna så höga som möjligt. På så vis underhåller du hälsan i din hud, ditt skelett och dina leder. Pure Marine Collagen är gjort av några av de bästa ingredienserna som finns på marknaden och därför utgör det ett perfekt kosttillskott för dig som vill ge dina naturliga nivåer en extra skjuts, för att hjälpa till att föryngra din hud och samtidigt vårda ditt skelett och dina leder för att kunna leva ett aktivt och hälsosamt liv.

 • Glutenfri
 • Laktosfri
 • GMP
 • GMO Free

Collageen en het lichaam

Kollagen är en nyckelfaktor när det gäller underhållet av hälsan i din hud, ditt skelett och dina leder, och det är ett naturligt förekommande strukturellt protein. När kroppen är ung ser huden slät och fast ut, skelettet är starkt och lederna flexibla. Detta kommer av höga kollagennivåer. Allt eftersom vi blir äldre och utsätts för andra faktorer, som fysisk stress, miljö (solljus och föroreningar) och överbelastning (av skelett och leder), så kan de naturliga nivåerna tyvärr sjunka. Detta kan resultera i oxidativ stress i hudens celler, vilket kan leda till att din hud mister sin mjukhet och fasthet och visa andra ålderstecken. För skelett och leder kan det betyda minskad rörlighet, stelhet i lederna och benskörhet. För att ge kroppens kollagennivåer en naturlig skjuts så är det numera många som vänder sig till de naturliga hälso- och skönhetsprodukter som är rika på kollagen. De här produkterna är ofta optimala både för de som lever ett aktivt liv och för de som vill ha hjälp med ålderstecken.

Marint kollagen jämfört med kreaturskollagen

Marint kollagen kallas även för fiskkollagen, och är ett naturligt protein som utvinns ur fjällen hos saltvattensfisk. Den här sortens kollagen innehåller peptider, som är molekyler som är kända för att ha liten molekylär storlek och -vikt. Dessa egenskaper gör att marint kollagen mycket lätt kan tas upp av kroppen, och det sägs att det absorberas 1.5 gånger mer effektivt jämfört med andra typer av kollagen, från exempelvis nöt- och svin. Det är detta som föranlett att marint kollagen har blivit allt mer populärt, och de rena typerna är extremt efterfrågade på grund av deras kraftfullhet.

Med ökningen i popularitet så har det också allt mer forskning på gjorts på marint kollagen och dess fördelar. En specifik studie har fokuserat på dess peptider och sambandet mellan kollagensyntes och kvalitet. Det föreslås här att marint kollagen kan ha egenskaper som är fördelaktiga för huden och som också kan vara nyttiga för de som följer ett hudvårdsprogram eller en diet med fokus på höga nivåer av antioxidanter.

NatiCol® marint kollagen

NatiCol® marint kollagen är en sorts kollagen som tas fram med hjälp av hydrolys. Det är en premiumkälla som garanterar högsta kvalitet, bland annat genom att man vet exakt varifrån kollagenet kommer, så att man kan garantera bästa kvalitet från produktionsstart till slutprodukt. Den här speciella typen av kollagen som valts ut, kommer från pangasius- and tilapia-fisk från Asien och Nord- och Sydamerika, och består till 95% av rent marint kollagen. För att kunna garantera den höga kvalitén och renheten ytterligare, så är produkten även fri från kolhydrater, fett, kreatursderivat, kolesterol, OGM och konserveringsmedel. Det som också gör marint kollagen från NatiCol® så unikt jämfört med andra kollagenkällor, är att det innehåller hela 8 olika aminosyror, som har sina egna fördelaktiga egenskaper, samt att det håller en extremt låg molekylärstorlek och -vikt som gynnar den biologiska upptagningsförmågan.

Instruktioner

Tag bara 2 kapslar varje kväll efter middagen, tillsammans med ett glas vatten. Vi förstår att dagsrutinen inte alltid ser lika dan ut, men vi föreslår att man tar kosttillskottet ungefär samma tid varje dag för att vara konsekvent. Varje flaska innehåller 60 doser (120 kapslar) och räcker i ungefär 2 månader. För att du ska kunna utvärdera resultaten av produkten så rekommenderar vi att du tar den i minst 3 månader.

Full innehållsdeklaration

Aktiva ingredienser: marint kollagen.

Andra ingredienser: gelatin (kapseln), magnesiumstearat.

Naturligt kosttillskott

Eftersom det här kosttillskottet endast är gjort med rent marint kollagen, och inte innehåller artificiella färgämnen, sötningsämnen eller konserveringsmedel, så är det säkert att ta och har inte några kända bieffekter. Produkten är halal-certifierad, men kapselhöljet är gjort av gelatin, så den är inte lämplig för vegetarianer eller veganer. Vänligen läs innehållsförteckningen innan du tar produkten första gången, av allergiskäl. Kosttillskottet är avsett för personer över 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

239Kr 309Kr

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 Kapslar | Med hyaluronsyra och CO-Q10

259Kr

+
Glukosamin och kondroitin kapslar
Glukosamin och kondroitin kapslar

1290 mg 180 Kapslar | Naturligt tillskott for leder

209Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(12)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.42% baserat på 18 Kundomdömen

Verifierat Köp

Använt 2 burkar nu och tycks märka resultat på min hy, den ser mer elastisk ut och även lederna verkar vara mera mjuka

O Olgis
Verifierat Köp

Läkemedlet har minskat ledsmärta. Ingen instruktion!

m maria T
Verifierat Köp

Superbra!

K Kerstin
Verifierat Köp

Har använt produkten i två veckor men är än så länge nöjd!

J Johanna
Verifierat Köp

Jag började använda den produkten februari 2020 och nu ser jag stor skillnad på min hud.

V Vanna A
Verifierat Köp

Tycker den funkar jättebra!!! Är piggare och tycker det gör mycket för matsmältningen också faktiskt!

W Wilhelmina
Verifierat Köp

Bra och snabb leverans och nöjd med produkterna

A Anneli
Verifierat Köp

Bra köp !!!

H Helena O
Verifierat Köp

:) :) :) Fantastik

B Bozena
Verifierat Köp

Tack så mycket

N Noman A

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar