GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
fina julklappar till hela familjer

Leder & Ben

Fina julklappar till hela familjen - 6 idéer till honom och henne

Julen är precis runt hörnet och det är äntligen dags att överraska någon du bryr dig om med en fantastisk julklapp. Att hitta den perfekta julklappen kan dock vara lite av en utmaning, och många är riktigt stressade i juletider. Med det i åtanke har vi samlat de bästa julklappsidéerna till mamma, pappa, mormor, syster, bror – ja, listan är lång!

Julen är omtankens högtid och en högtid som vi firar varje år med vår familj och våra vänner. Många har säkert planerat och sett fram emot den 24 december i flera månader, där vi äntligen ska äta julmat, dansa runt granen och ge de vi älskar mest i världen en omtänksam julklapp. Men vad ska familjen skämmas bort med i år? I den här artikeln ger vi dig vår syn på vad du kan ge i julklapp. Och bäst av allt? Det här är julklappar som kan användas, som visar hänsyn och omtanke.

Julklappar till henne

Tillsammans med alla andra kvinnor i ditt liv är mamma den allra bästa i världen. Men vilka julklappar ska man egentligen ge till sin mamma, syster eller bästis? Parfymer och kläder är fina personliga presenter, men eftersom mode och dofter beror mycket på personliga preferenser kan det vara svårt att välja perfekt. Just därför har vi hittat några presentidéer där välmående och hälsa står i fokus, och som ger glädje och vinst i vardagen.

Julklapp till mor

Eco Masters Dermaroller

Har du en mamma som älskar skönhet? Då är en Dermaroller från Eco Masters den perfekta presentidén. En dermaroller vårdar huden genom att sticka en massa små hål i hudens översta lager så att den lättare kan absorbera en kräm eller ett serum. På så sätt stimulerar du hudens egen föryngringsprocess som är idealisk för allt från ärr, åldersfläckar, bristningar, celluliter och rynkor. En dermaroller från Eco Masters kan användas på hela kroppen och kommer med tre huvuden i olika storlekar, och är idealisk för att boosta kroppens egen produktion av kollagen.

Julklapp till mormor & farmor

Med åldern börjar kroppens leder bli stela och smärtsamma. Så skäm bort din mormor med ett års konsumtion av Ekologisk Gurkmeja med Ingefära och Svartpeppar, ett perfekt kosttillskott med antiinflammatoriska egenskaper om hon har problem med lederna. På så sätt kommer hon att tänka på dig varje dag när hon tar ett gurkmeja piller, och upplever de många fördelarna med tillägget.

Julklapp till din mamma, mormor eller syster som de kan använda och ha nytta av året runt.

Julklapp till syster

Alla kvinnor behöver mineralet järn, speciellt när de tappar mycket järn under sin mens. Många kvinnor är dock inte medvetna om att Socialstyrelsen rekommenderar alla kvinnor att ta ett järntillskott och de upplever därför järnbrist. Så ge din syster en burk järntabletter med en liten notis om att du tänker på henne och hennes hälsa, det är den mest genomtänkta julklappsidéen som utan tvekan kommer att överraska henne.

Julklappar till honom

Frågan som många ställer sig i december varje år är; vad ger man mannen som har allt? Det kan vara riktigt svårt att hitta den perfekta presenten till din pappa, bror, farfar, make eller pojkvän, därför har vi samlat några julklappstips till männen i din nedan. Och vi kan väl avslöja så mycket att hälsa och välmående står i fokus och att de utan tvekan blir glada för en gåva som de kan ha nytta av varje dag.

Julklapp till pappa

Är din pappa fysiskt aktiv och klagar på att leder och muskler värker i flera dagar efter en fotbollsmatch? Då är ett Glukosamin och Kondroitin-tillskott den perfekta julklappsidén som han garanterat kommer att uppskatta mycket. Smärta i leder och stela leder är helt normalt när man blir lite äldre, eftersom vätskan och brosket i lederna gradvis försämras med åldern. Glukosamin och kondroitin från WeightWorld är speciellt framtagna för att stödja och stärka lederna, och är därför perfekta för din åldrande pappa (även om han förmodligen inte kommer att erkänna att han stigit i åldrarna).

Spara julens krångel och köp dina julklappar online. Vi erbjuder snabb leverans.

Julklapp till morfar & farfar

Har din farfar problem med cirkulationen? Då kommer han garanterat att uppskatta en cirkulationstränare väldigt mycket. Cirkulationsmaskinen är idealisk för dålig blodcirkulation, vilket kan leda till problem som kalla fötter, ömma ben och vadmuskler, svullna och rastlösa ben, vilket kan ha en negativ inverkan på livskvaliteten. Cirkulationstränaren kan användas när du sitter i soffan eller fåtöljen, medan du läser en bok eller tittar på TV, medan Cirkulationsmaskinens milda, elektriska impulser stimulerar ben- och vadmusklerna och blod pumpas ner i fötterna.

Julklapp till brorsan

Det är alltid svårt att hitta julklappar till brorsan, men en elektrisk muskelstimulator kan vara den perfekta presenten om din bror lägger ner mycket på sin kropp och träning. 8 Pad Abs Stimulator är den perfekta träningsmaskinen för att träna hemma för att stärka, tona och återuppbygga magmusklerna med hjälp av elektriska impulser. Bör endast användas 30 minuter om dagen, och är den perfekta träningsmaskinen för magmuskler, biceps och triceps.

Vi erbjuder snabb leverans

Vi är väl medvetna om att alla inte köper julklappar i god tid och behöver därför desperat snabb leverans. Detta är naturligtvis något vi enkelt kan hjälpa dig med. För beställningar över 599kr erbjuder vi gratis leverans inom 2-4 vardagar till närmsta ombud. Om du är lite sen kan du även köpa expressleverans, där vi garanterar en leveranstid på 1-2 arbetsdagar, om du beställer innan kl 13:00 måndag-fredag.

Andra intressanta artiklar