Gratis frakt vid köp över 599 kr

Järntabletter

14 mg 365 Tabletter | Naturligt Kosttillskott
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Järn är en livsviktig mineral för att din kropp ska fungera optimalt och den hjälper dig bibehålla en hälsosam produktion av röda blodkroppar och hemoglobin. Dessa järntabletter är ett utmärkt sätt förse din kropp med järn och hjälpa den med dess naturliga funktioner. WeightWorlds Järntabletter ger dig 14 mg järn av högsta kvalitet i varje dos. Det är den naturliga boost du och din kropp behöver för att fungera optimalt året runt!

 • Kosttillskott av högsta kvalitet
 • Bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar
 • Varje förpackning innehåller en 1-årsförbrukning
 • Främjar produktionen av röda blodkroppar och hemoglobin
 • Varje dos innehåller 14 mg högkvalitativt järn
 • Ett naturligt kosttillskott som är lämpligt för vegetarianer & veganer
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMP
 • GMO Free

Vad är järntabletter?

Detta naturliga kosttillskott består av 14 mg järn av högsta kvalitet i varje dos. Järn är känt för att bidra till en normal produktion av röda blodkroppar och hemoglobin såväl som en normal funktion i immunförsvaret. Tillskottet kommer i tablettform för att enkelt passa in i din dagliga rutin och ge dig den naturliga järnboost som din kropp behöver.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Om du letar efter ett naturligt sätt att få in mer järn i din dagliga kost eller kanske känner dig lite snurrig och trött ibland, då är detta ett kosttillskott för dig. Att få i sig tillräckligt med järn är viktigt för att bibehålla ett normalt fungerande immunförsvar såväl som en normal produktion av röda blodkroppar och hemoglobin. Dessa högkvalitativa tabletter förser dig med en naturlig järnboost när du behöver den som mest och håller dig på banan hela året.

Vem är järntabletter till för?

Kosttillskott med järn rekommenderas för alla för att ge immunförsvaret en naturlig järnboost när den behövs som mest. Det rekommenderas särskilt för dem som har svårt att få i sig tillräckligt med järn genom kosten. Järn kan hittas naturligt i livsmedel, såsom kyckling, nötkött och lever. Men om du är vegetarian behöver du inte oroa dig! WeightWorlds järntabletter är veganvänliga så du behöver aldrig oroa dig över järnbrist igen.

Hur man tar järntabletter

Ta bara 1 tablett om dagen med ett glas vatten, hälst i samband med en måltid. Tabletterna är tillverkade av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och det finns inga kända biverkningar av kosttillskottet. Var vänlig och läs igenom hela innehållsförteckningen eller prata med din läkare innan du tar tabletterna för att undvika några personliga allergener. Om du är gravid, ammar, tar några läkemedel eller är under medicinsk övervakning bör du alltid konsultera med din läkare innan du tar några kosttillskott. Detta kosttillskott är inte ämnat för personer under 18 år.

Full List Of Ingredients

Järn (Ferrous Fumarate), Mikrokristallin Cellulosa (MCC), Magnesiumstearat, Kiseldioxid.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Järntabletter
Järntabletter

14 mg 365 Tabletter | Naturligt Kosttillskott

167Kr 209Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
Liposomal Vitamin C
Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

281Kr

1 Produkt(er)

167Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar