Multivitamin Gravid Vingummi

Multivitaminer för gravida kvinnor

205Kr 225Kr Du sparar 20Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Multivitamin Gravid Vingummi med en härlig bärsmak
  • 7 olika vitaminer inklusive folsyra, vitamin C, B och E
  • Berikad med omega 3 fiskolja (EPA och DHA), kolin och zink
  • 120 vitaminvingummin - tillräckligt för 2 månaders konsumtion
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • NÖJDHETSGARANTI
  • LAKTOSFRI
  • GMOFRI

Multivitamin Gravid Vingummi med bärsmak

Under graviditeten behöver din kropp extra näringsämnen, eftersom den lilla bebisen inne i magen behöver både vitaminer, mineraler och fetter för att utvecklas. Det enda sättet som fostret kan få i sig dessa näringsämnen är att du som blivande mamma ser till att det ökade behovet av dessa tillgodoses, eftersom fostret får näring genom dig.

Du delar med andra ord näringsämnen med ditt ofödda barn när du är gravid och det är därför viktigt att du får i dig tillräckligt med vitaminer, mineraler och fetter för att ditt ofödda barn ska växa och utvecklas.

Eftersom du och ditt ofödda barn delar allt du äter och dricker när du är gravid, rekommenderas att du tar kosttillskott under graviditeten för att täcka ditt behov av viktiga näringsämnen.

Och det är precis här WeightWorlds Multivitamin Gravid Vingummi kommer in i bilden. På WeightWorld vet vi hur viktiga vitaminer är för gravida kvinnor och vilka vitaminer du bör ta när du är gravid. Det är just därför som våra Multivitamin Gravid Vingummi innehåller många av de vitaminer, mineraler och fetter som din kropp behöver för att säkerställa att både du och ditt ofödda barn får de bästa förutsättningarna före och under graviditeten.

Översikt över de olika vitaminer och mineralerna

Multivitamin Gravid Vingummi från WeightWorld är ett kosttillskott i vingummiform speciellt anpassat för kvinnor som planerar graviditet eller som redan är gravid. Våra kosttillskott är därför formulerade med de vitaminer, mineraler och fetter som är välgörande för kroppen i samband med graviditet, och innehåller bland annat rekommenderade 400 ?g folsyra och 10 ?g vitamin D3.

Men Multivitamin Gravid Vingummi innehåller inte bara vitamin D3 och folsyra för gravida, och här nedan kan du läsa mer om de 10 olika vitaminer, mineraler och fetter som detta kosttillskott innehåller för att säkerställa dig och ditt ofödda barn de bästa förutsättningar innan och under graviditeten.

Omega 3 fiskolja (DHA och EPA): Moderns intag av fiskolja med DHA och EPA-omega 3 bidrar till normal utveckling av fostrets hjärna och ögon. Dessutom är omega-3 också viktigt för utveckling av det ofödda barnets nervsystem, hjärna och kognitiva färdigheter.

Vitamin C: Vitamin C ökar upptaget av järn och bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för normalt fungerande skelett, tänder och hud. Vid brist på vitamin C under graviditeten ökar risken för att fostrets mentala funktioner kan skadas.

Vitamin E: Vitamin E är en antioxidant som hjälper till att skydda kroppens celler från oxidativ stress.

Zink: Kosttillskott med zink rekommenderas före och under graviditeten och under amning. Brist på zink kan bidra till graviditetetssjuka. Zink bidrar också till att bibehålla ett normalt immunförsvar, benbildning, kognitiv funktion, fertilitet, syn, reproduktion och omsättning av vitamin A.

Vitamin B6: Vitamin B6 för gravida bidrar till normal bildning av röda blodkroppar, och kan även hjälpa mot kraftigt illamående och kräkningar under graviditeten. B6-brist är också en faktor som du bör vara uppmärksam på vid infertilitet (infertilitet/barnlöshet).

Vitamin B3: Kalas även niacin, och bidrar till en normal energiomsättning, till att minska trötthet och utmattning, nervsystemets normala funktion, en normal psykologisk funktion och till att bibehålla normala slemhinnor.

Kolin: Under graviditeten ökar behovet av kolin, eftersom fostret behöver stora mängder kolin för hjärnans utveckling. Kolin bidrar också till att upprätthålla en normal metabolism av fetter och till att upprätthålla normal leverfunktion.

Vitamin B9 (folsyra): Den svenska folkhälsomyndigheten rekommenderar att kvinnor tar 400 mikrogram (?g) folsyra före och under graviditeten, eftersom ett tillskott med folsyra hjälper till att förhindra medfödda missbildningar i hjärnan och ryggmärgen hos barnet. Folsyra bidrar också till normal cellproduktion och vävnadstillväxt hos den gravida kvinna.

Vitamin D3: Under graviditeten ökar kroppen behov av D-vitamin, eftersom fostret måste ha tillräckligt med D-vitamin och kalcium. Vitamin D3 bidrar till att kroppen kan ta upp kalcium från tarmen och till benbildning. Det är därför viktigt för både mor och barn att komplettera med D-vitamin under graviditeten.

Vitamin B12: Vitamin B12 bidrar till att bibehålla en normal mental funktion, normal celldelningsprocess, normalt nervsystem och immunförsvar. Vitamin B12 bidrar också till att minska trötthet och utmattning, vilket också är viktigt för både mamma och foster under graviditeten.

Vilka vitaminer ska jag ta när jag är gravid?

Multivitamin Gravid Vingummi innehåller 400 mikrogram (?g) folsyra och vitamin D, som Folkhälsomyndigheten rekommenderar gravida kvinnor att ta före och under graviditeten.

Vilka vitaminer innehåller WeightWorlds Multivitamin Gravid?

Vår Multivitamin Gravid innehåller Vitaminerna C, E, B6, B3, D3 och D12 samt zink, kolin och folsyra för gravida kvinnor, och är lämplig att ta före, under och efter graviditeten. Detta tillskott är också berikat med fiskolja med DHA och EPA-omega-3. Vår Multivitamin Gravid är därför ett perfekt vitamintillskott för gravida kvinnor för att säkerställa optimal tillväxt och utveckling av fostret.

Gäller eran Nöjdhetsgaranti för Multivitamin Gravid Vingummi?

Ja, vår Nöjdhetsgaranti gäller även för detta kosttillskott. Vi rekommenderar dock att du tar tillskottet dagligen i minst 3 månader för att bedöma effekten.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 2 multivitaminvingummi dagligen med ett stort glas vatten, gärna i samband med en huvudmåltid. Observera att tillskottet ska tuggas och ätas som vanligt vingummi, inte sväljas hela.

Finns det biverkningar av att ta Multivitamin Gravid?

Vitaminvingummi är gjorda av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta Multivitamin Gravid?

Våra Multivitaminer för gravida kvinnor är speciellt framtagna för gravida kvinnor eller kvinnor som planerar att bli gravid. Vi rekommenderar dock att du rådfrågar din läkare före användning, då din egna läkare kan vägleda dig i förhållande till vilka vitaminer, mineraler och fettregulatorer du behöver under din graviditet.

Oftast köpt tillsammans

Multivitamin Gravid Vingummi
Multivitamin Gravid Vingummi

120 Gummies | Multivitaminer för gravida kvinnor

205Kr 225Kr

+
Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter
Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter

400 Tabletter | För ämnesomsättning & immunsystemet

269Kr

+
Multivitamin Vingummin för Barn
Multivitamin Vingummin för Barn

120 Gummies | Naturligt Multivitamintillskott för barn

189Kr

1 Produkt(er)

205Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(60)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.65% baserat på 68 Kundomdömen

Verifierat Köp

Använt dom en liten stund men förväntar mig bra resultat

J Jessica
Verifierat Köp

Underbara, lätta att köpa och extremt goda

K Kamilla
Verifierat Köp

Började använda dom och är verkligen nöjd med dom.

M Mia
Verifierat Köp

Köpte det åt min fru för att hon verkade inte må bra. Dessa har då hjälpt henne få det hon behövt då hon verkar må mycket bättre nu.

M Martin
Verifierat Köp

Testat ett tag nu och ser fram emot bra resultat

F Frida
Verifierat Köp

Bra

G Greta
Verifierat Köp

Perfekt för mig och känner att jag mår bättre

S Sandra
Verifierat Köp

Rekommenderar det för alla som är gravida och efter gravididteten

K Kristina
Verifierat Köp

Ett gott och bra vingummi som jag letat efter för att få ett extra tillskott under min graviditet

L Lena
Verifierat Köp

Vad jag letade efter

H Hanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar