WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Pengar Tillbaka Garanti

Skinny Coffee

140 g Pulver | 28 Dagars Vikthanteringsprogram WeightWorld

WeightWorld Skinny Coffee är en unik blandning som kombinerar kaffe med välkända superfoods så som chlorella och matcha. Dessa fantastiska naturliga ingredienser utgör ett hälsosamt alternativ till din vanliga kopp morgonkaffe. Detta viktminskningskaffe innehåller endast 10 kalorier per portion men är fullproppat med nyttiga vitaminer, mineraler och energifrigörande näringsämnen. Tillaga kaffet snabbt och enkelt och njut av de energigivande ingredienserna som hjälper dig att kontrollera såväl vikten som aptiten på att gott och smidigt sätt!

 • Komplett 28 dagars program
 • Ett nyttigare alternativ till vanligt kaffe
 • Endast 10 kalorier per portion
 • Lättanvända portionspåsar
 • Utan senna eller laxermedel
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Mjölkfri
 • Glutenfri
36.06
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är Skinny Coffee?

WeightWorld Skinny Coffee är en hälsosam naturlig dryck som har utvecklats speciellt för att stödja vikthantering. Detta unika kaffe innehåller en noggrant utvald blandning av förstklassigt arabiskt kaffe i kombination med andra växtbaserade superingredienser, som tillsammans utgör ett högkvalitativt kaffealternativ för dig som vill ha en hälsosammare livsstil. Tack vare de fantastiska komponenterna i kaffet är det ett utmärkt alternativ till din vanliga morgondryck och det kräver ingen extra ansträngning - det enda du behöver göra är att byta!

Hur fungerar Skinny Coffee?

Skinny Coffee är ett hälsosamt alternativ till vanligt kaffe. Istället för att dricka en kopp på morgonen bara för att få energi och vakna till, kan detta kaffe även ha många andra fördelar. Superfoodingredienserna i Skinny Coffee är kända för att hjälpa till med viktminskning och aptithantering. Med endast 10 kalorier per kopp, som också ger dig vitaminer och mineraler som kan främja din allmänna hälsa.

Skinny Coffee ingredienser

Vad består Skinny Coffee av egentligen? Detta fantastiska superkaffe innehåller inte bara arabiska kaffebönor, utan är även fullpackat med superfoods som har många olika fördelar för hälsa, välbefinnande och vikthantering. Tre av huvudingredienserna är:

Arabian Coffee Beans

Arabiska kaffebönor
Kaffe är en populär dryck på morgonen, eftersom koffeinet som finns i kaffebönorna hjälper oss att vakna och få energi. Kaffe är inte bara gott och uppiggande, utan det är också bra för dem som vill kontrollera vikten, eftersom det främjar både träningsprestation och uthållighet.

Superfood-Chlorella

Chlorella
Chlorella kallas ofta en "levande fossil" och är ett riktigt superfood! Det härstammar från Östasien och är en fantastisk alg. Chlorella är en vegansk proteinkälla som också innehåller vitamin A, B, C & E, mineraler, aminosyror samt fiber. Dess näringsrika innehåll är ett perfekt tillskott till många moderna dieter.

100% Pure Matcha Powder

100% Rent matchapulver
Matchapulver som används i Japanska teceremonier, är en gammal ingrediens som använts i hundratals år. I modern tid har det blivit populärt för sitt höga koffeininnehåll, som ger en effektiv naturligt energiboost. Detta superfood används både i kosttillskott och i matlagning och är känt för sin rika smak och livliga gröna färg.

Fullständig ingredienslista - Arabiskt kaffe, extrakt av gröna kaffebönor, sibirisk ginseng, chlorella, 100% rent matchapulver, l-karnitin.

Fördelar med Skinny Coffee

Skinny Coffee kan gynna kroppen på flera sätt. Lägg till detta kosttillskott i din dagliga diet för att dra nytta av följande fördelar:

 • Underlättar viktkontroll
 • Lättlagat snabbkaffe
 • Hälsosamt kosttillskott
 • Stör inte din normala rutin
 • Hjälper dig att kontrollera aptiten
 • Komplett 28 dagars program
 • Rikligt med näringsämnen

Hur tillagar man Skinny Coffee

Nu känner du till alla fördelar, men hur tillagar man viktminskningskaffet? Blanda ner 1 påse (5g) i 120ml hett vatten i din favoritkopp (eller i en takeaway-mugg om du är på språng) och rör om tills pulvret är upplöst. Skinny Coffee är ett lättlöst snabbkaffe som du kan tillreder snabbt och enkelt genom att bara koka upp vatten! Du undviker dessutom att skapa disk, vilket är bra både för dig och för miljön!

Vi rekommenderar att du dricker ditt kaffe svart och utan socker - men om du föredrar kan du använda någon typ av mjölk och naturligt sötningsmedel. Tänk dock på att inte lägga till för mycket, om du vill ha ett hälsosammare alternativ än vanligt kaffe!

När ska man dricka Skinny Coffee

För bäst resultat bör du dricka en kopp Skinny Coffee varje morgon, istället för vanligt kaffe. Drick det antingen direkt då du vaknar eller tillsammans med din frukost, så att du får energi och kan komma igång med din dag. Drick helst Skinny Coffee som en 28 dagars kur; vi rekommenderar att du dricker din kopp samma tid varje dag. För optimala resultat är tillskottet tänkt att användas dagligen i minst 28 dagar, men det är tryggt fortsätta så länge du vill.

WeightWorld Skinny Coffee kundomdömen

Vi har fått många positiva recensioner för Skinny Coffee. Våra kunder älskar fördelarna som de har fått genom att helt enkelt byta ut sin vanliga morgonkopp till en nyttigare variant för att gå ner i vikt med hjälp av kaffe.

Råd för Skinny Coffee

Skinny Coffee är ingen mirakelprodukt, utan ett naturligt tillskott som enkelt kan läggas till i din dagliga rutin. När du använder produkten enligt anvisningar kan den ha fantastiska fördelar för din hälsa och ditt välmående. För bäst resultat ska du dricka kaffet dagligen i kombination med regelbunden motion och en balanserad diet. Produkten är tillverkad av organiska och naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. Läs igenom ingredienserna före användning om du har några personliga allergier. Detta kaffe innehåller inga laxermedel och ska inte interagera med andra läkemedel eller preventivmedel. Inga typer av bantningskaffe rekommenderas för personer under 18 år eller kvinnor som är gravida eller ammar.

Läs mer
Skinny Coffee 140 g Pulver | 28 Dagars Vikthanteringsprogram

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.33% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vet ej ännu om det fungerar.

B Bibbi S
Verifierat Köp

Har precis börjat kuren. Smakar bra, känns inte som någon detox ännu, men bara testat en vecka

S Sara H
Verifierat Köp

Känner en bättre matsmältning och förbränning sen jag började dricka kaffet! Och jättegott att dricka!

K Kund
Verifierat Köp

Detta var första gången testade Skinny Kaffe, jag har provat erat detox te innan som fungerade riktigt bra men jag gillar inte riktigt te och har svårt att svälja kapslar så detta coffee slim var perfekt för mig..

S Susanna
Verifierat Köp

Det funkade verkligen! Så nöjd!

L Lina
Verifierat Köp

Det smakade inte riktigt som kaffe MEN jag märkte en skillnad. Rekommenderar denna!

A Adriana
Verifierat Köp

Så gott och verkligen effektivt!

M Maja
Verifierat Köp

Tycker denna funkar bättre än många andra detox drycker. Och så är den faktiskt god också

A Alex
Verifierat Köp

Helt ok. Gör vad den ska liksom

I Ida
Verifierat Köp

inte hunnit prova den så länge men den smakar gott. Hoppas den funkar

G Gunnel
Verifierat Köp

Dricker denna på jobbet. Verkligen effektiv och mycket nyttigare än vanligt kaffe ju.

M Margareta
Verifierat Köp

Min kollega tipsade om denna. Den funkade typ, men inte lika bra för mig som för henne tyvärr. men jag ska prova en omgång till och hoppas gå ner lite till.

S Sofia
Verifierat Köp

Drack denna inför förra sommaren och var supernöjd så jag kör en omgång till inför denna sommaren också :)

M Martin
Verifierat Köp

Den hjälper, men man måste träna och äta nyttigt också. Finns inga mirakelkurer

D Daniel
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter