Skinny Coffee

28 påsar | Gott viktminsknings kaffe

 • Köp 1 225Kr 285Kr
 • Köp 2 406Kr 450Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 540Kr 675Kr Du sparar 20%

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Komplett 28 dagars detox program
 • Ett nyttigare alternativ till vanligt kaffe
 • Endast 10 kalorier per portion
 • Lättanvända portionspåsar
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Vad är Skinny Coffee?

WeightWorld Skinny Coffee är en hälsosam naturlig dryck som har utvecklats speciellt för att stödja vikthantering. Detta unika kaffe innehåller en noggrant utvald blandning av förstklassigt arabiskt kaffe i kombination med växtbaserade superingredienser, som tillsammans utgör ett högkvalitativt alternativ för dem som vill ha en hälsosammare livsstil. Tack vare de fantastiska komponenterna i kaffet är det ett utmärkt alternativ till din vanliga morgondryck och det kräver ingen extra ansträngning - det enda du behöver göra är att byta!

Hur fungerar Skinny Coffee?

Skinny Coffee är ett hälsosamt alternativ till vanligt kaffe. Istället för att dricka en kopp på morgonen bara för att få energi, kan detta kaffe även ha många andra fördelar. Superfood ingredienserna i Skinny Coffee är kända för att hjälpa till med viktminskning och aptit hantering. Det finns endast 10 kalorier i kaffet, som även innehåller vitaminer och mineraler som kan främja din allmänna hälsa.

Skinny Coffee ingredienser

Vad består Skinny Coffee av egentligen? Detta fantastiska superkaffe innehåller inte bara arabiska kaffebönor, utan är även fullpackat med superfoods som har många olika fördelar för hälsa, välbefinnande och vikthantering. Tre av de viktigaste ingredienserna är:

Fullständig Ingredienslista- Kaffe (Coffea Arabica) Bönpulver, Chlorella (Chlorella Vulgaris) Pulver, Grönt Te (Camellia Sinensis) Pulver, Grönt Kaffee (Coffea Arabica) Extrakt (10:1), Guarana (Paullinia Cupana) Pulver, L-karnitinm koffein, Bulkmedel: Maltodextrin.

Fördelar med Skinny Coffee

Skinny Coffee kan gynna kroppen på flera sätt. Lägg till detta kosttillskott i din dagliga diet för att dra nytta av följande fördelar:

 • Underlättar viktkontroll
 • Lättlagat snabbkaffe
 • Hälsosamt kosttillskott
 • Stör inte din normala rutin
 • Hjälper dig att kontrollera aptiten
 • Komplett 28 dagars program
 • Rikligt med näringsämnen

Hur tillagar man Skinny Coffee

Nu känner du till alla fördelar, men hur tillagar man viktminskningskaffet? Blanda ner 1 påse (5g) i 120 ml hett vatten i din favoritkopp (eller i en takeaway-mugg om du är på språng) och rör om tills pulvret är upplöst. Skinny Coffee är ett lättlagat snabbkaffe som du kan tillaga snabbt och enkelt genom att bara koka upp vatten! Du undviker dessutom att skapa disk, vilket är bra både för dig och för miljön!

Vi rekommenderar att du dricker ditt kaffe svart och utan socker - men om du föredrar kan du använda någon typ av mjölk och naturligt sötningsmedel. Tänk dock på att inte lägga till för mycket, om du vill ha ett hälsosammare alternativ än vanligt kaffe!

När ska man dricka Skinny Coffee

För bäst resultat bör du dricka en kopp Skinny Coffee varje morgon, istället för vanligt kaffe. Det är bäst att dricka det antingen direkt då du vaknar eller tillsammans med din frukost, för att få energi och komma igång. Drick helst Skinny Coffee som en 28 dagars kur; vi rekommenderar att du dricker en kopp samma tid varje dag. För optimala resultat ska man använda tillskottet dagligen i minst 28 dagar, men det är tryggt fortsätta ännu längre.

WeightWorld Skinny Coffee kundomdömen

Vi har fått många positiva recensioner för Skinny Coffee. Våra kunder älskar fördelarna som de har fått genom att helt enkelt byta ut sin vanliga morgonkopp till en nyttigare variant för att gå ner i vikt med kaffe.

Råd för Skinny Coffee

Skinny Coffee är ingen mirakelprodukt, utan ett naturligt tillskott som enkelt kan läggas till i din dagliga rutin. När du använder produkten enligt anvisningar kan den ha fantastiska fördelar för din hälsa och ditt välmående. För bäst resultat ska du dricka kaffet dagligen i samband med regelbunden motion och en balanserad diet. Produkten är tillverkad av organiska och naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. Läs igenom ingredienserna före användning om du har några personliga allergier. Detta kaffe innehåller inga laxermedel och ska inte interagera med andra läkemedel eller preventivmedel. Inga typer av bantningskaffe rekommenderas för personer under 18 år eller kvinnor som är gravida eller ammar.

Kan jag använda skinny coffee som ett viktminsknings kaffe?

Vårt Skinny Coffee är speciellt framtaget för att ge din viktminskning en knuff i rätt riktning. Och de många supermaten är också lämpliga för att rena kroppen och avgifta kroppen.

Vad för superfoods finns i Skinny Coffee?

Snabbkaffet Innehåller chlorella, matcha, kaffebönor, grönt te, guarana och L-karnitin för energiboost, fettförbränning och ämnesomsättning.

Hur brygger jag en kopp Skinny Coffee?

Vi rekommenderar att du blandar 1 paket (5g) skinny coffee med 120 ml varmt vatten och rör om tills pulvret är helt upplöst. Formulerad som ett snabbkaffe för att ge dig en snabb och enkel lösning på morgonen.

Hur många kalorier innehåller en kopp?

Ett paket Skinny Coffee som motsvarar en kopp innehåller 10 kalorier. Kaffet ska drickas svart utan vare sig mjölk eller kassaskåp. Alternativt kan du använda ett annat kalorisnålt sötningsmedel, mandelmjölk eller liknande för att dra ner på kaloriintaget.

Gäller Nöjdhetsgarantin även denna produkt?

Ja, vi rekommenderar att du dricker kaffet dagligen i minst 28 dagar.

Finns det biverkningar med att ta produkten?

Skinny Coffee är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla dricka detta viktminsknings kaffe?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Oftast köpt tillsammans

Skinny Coffee
Skinny Coffee

28 Sachets | 28 Dagars Vikthanteringsprogram

225Kr 285Kr

+
Äppelcidervinäger Komplex
Äppelcidervinäger Komplex

1860 mg 180 Kapslar | Naturligt tillskott för viktkontroll

259Kr

+
Detox Foot Pads
Detox Foot Pads

30 Plåster | Örtbaserad kroppsdetox

209Kr 225Kr

1 Produkt(er)

225Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(219)
4 Stjärnor
(92)
3 Stjärnor
(36)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.29% baserat på 347 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket bra produkt

Z Zenitha C
Verifierat Köp

Kaffet har en bra smak och kvaliteten är bra.

A Ann-sofie ?
Verifierat Köp

Smaken är bra

P Priskilla B
Verifierat Köp

Jag är nöjd med kaffe, och det visade bra resultat.Har gått ner i vikt.

O Olgica
Verifierat Köp

Funkar ej men god

N Nathalie K
Verifierat Köp

Bra resultat och väldigt nöjd.

H Henrik L
Verifierat Köp

Helt ok. Gör vad den ska liksom

I Ida
Verifierat Köp

Dricker denna på jobbet. Verkligen effektiv och mycket nyttigare än vanligt kaffe ju.

M Margareta
Verifierat Köp

Den hjälper, men man måste träna och äta nyttigt också. Finns inga mirakelkurer

D Daniel
Verifierat Köp

Så gott och verkligen effektivt!

M Maja

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar