GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Skinny Coffee

28 dagars vikthanteringsprogram

 • Köp 1 225Kr 285Kr
 • Köp 2 428Kr 450Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 609Kr 675Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt*

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Komplett 28 dagars detox program
 • Ett nyttigare alternativ till vanligt kaffe
 • Endast 10 kalorier per portion
 • Lättanvända portionspåsar
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Vad är Skinny Coffee?

WeightWorld Skinny Coffee är en hälsosam naturlig dryck som har utvecklats speciellt för att stödja vikthantering. Detta unika kaffe innehåller en noggrant utvald blandning av förstklassigt arabiskt kaffe i kombination med växtbaserade superingredienser, som tillsammans utgör ett högkvalitativt alternativ för dem som vill ha en hälsosammare livsstil. Tack vare de fantastiska komponenterna i kaffet är det ett utmärkt alternativ till din vanliga morgondryck och det kräver ingen extra ansträngning - det enda du behöver göra är att byta!

Hur fungerar Skinny Coffee?

Skinny Coffee är ett hälsosamt alternativ till vanligt kaffe. Istället för att dricka en kopp på morgonen bara för att få energi, kan detta kaffe även ha många andra fördelar. Superfood ingredienserna i Skinny Coffee är kända för att hjälpa till med viktminskning och aptit hantering. Det finns endast 10 kalorier i kaffet, som även innehåller vitaminer och mineraler som kan främja din allmänna hälsa.

Skinny Coffee ingredienser

Vad består Skinny Coffee av egentligen? Detta fantastiska superkaffe innehåller inte bara arabiska kaffebönor, utan är även fullpackat med superfoods som har många olika fördelar för hälsa, välbefinnande och vikthantering. Tre av de viktigaste ingredienserna är:

Fullständig Ingredienslista- Kaffe (Coffea Arabica) Bönpulver, Chlorella (Chlorella Vulgaris) Pulver, Grönt Te (Camellia Sinensis) Pulver, Grönt Kaffee (Coffea Arabica) Extrakt (10:1), Guarana (Paullinia Cupana) Pulver, L-karnitinm koffein, Bulkmedel: Maltodextrin.

Fördelar med Skinny Coffee

Skinny Coffee kan gynna kroppen på flera sätt. Lägg till detta kosttillskott i din dagliga diet för att dra nytta av följande fördelar:

 • Underlättar viktkontroll
 • Lättlagat snabbkaffe
 • Hälsosamt kosttillskott
 • Stör inte din normala rutin
 • Hjälper dig att kontrollera aptiten
 • Komplett 28 dagars program
 • Rikligt med näringsämnen

Hur tillagar man Skinny Coffee

Nu känner du till alla fördelar, men hur tillagar man viktminskningskaffet? Blanda ner 1 påse (5g) i 120ml hett vatten i din favoritkopp (eller i en takeaway-mugg om du är på språng) och rör om tills pulvret är upplöst. Skinny Coffee är ett lättlagat snabbkaffe som du kan tillaga snabbt och enkelt genom att bara koka upp vatten! Du undviker dessutom att skapa disk, vilket är bra både för dig och för miljön!

Vi rekommenderar att du dricker ditt kaffe svart och utan socker - men om du föredrar kan du använda någon typ av mjölk och naturligt sötningsmedel. Tänk dock på att inte lägga till för mycket, om du vill ha ett hälsosammare alternativ än vanligt kaffe!

När ska man dricka Skinny Coffee

För bäst resultat bör du dricka en kopp Skinny Coffee varje morgon, istället för vanligt kaffe. Det är bäst att dricka det antingen direkt då du vaknar eller tillsammans med din frukost, för att få energi och komma igång. Drick helst Skinny Coffee som en 28 dagars kur; vi rekommenderar att du dricker en kopp samma tid varje dag. För optimala resultat ska man använda tillskottet dagligen i minst 28 dagar, men det är tryggt fortsätta ännu längre.

WeightWorld Skinny Coffee kundomdömen

Vi har fått många positiva recensioner för Skinny Coffee. Våra kunder älskar fördelarna som de har fått genom att helt enkelt byta ut sin vanliga morgonkopp till en nyttigare variant för att gå ner i vikt med kaffe.

Råd för Skinny Coffee

Skinny Coffee är ingen mirakelprodukt, utan ett naturligt tillskott som enkelt kan läggas till i din dagliga rutin. När du använder produkten enligt anvisningar kan den ha fantastiska fördelar för din hälsa och ditt välmående. För bäst resultat ska du dricka kaffet dagligen i samband med regelbunden motion och en balanserad diet. Produkten är tillverkad av organiska och naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. Läs igenom ingredienserna före användning om du har några personliga allergier. Detta kaffe innehåller inga laxermedel och ska inte interagera med andra läkemedel eller preventivmedel. Inga typer av bantningskaffe rekommenderas för personer under 18 år eller kvinnor som är gravida eller ammar.

Oftast köpt tillsammans

Skinny Coffee
Skinny Coffee

28 Sachets | 28 Dagars Vikthanteringsprogram

225Kr 285Kr

+
Glucomannan Complex
Glucomannan Complex

180 Kapslar | Aptitdämpande bantningspiller

245Kr

+
Detox Foot Pads
Detox Foot Pads

30 Plåster | Örtbaserad kroppsdetox

225Kr

1 Produkt(er)

225Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(206)
4 Stjärnor
(91)
3 Stjärnor
(37)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.85% baserat på 334 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vet ej ännu om det fungerar.

B Bibbi S
Verifierat Köp

Har precis börjat kuren. Smakar bra, känns inte som någon detox ännu, men bara testat en vecka

S Sara H
Verifierat Köp

Känner en bättre matsmältning och förbränning sen jag började dricka kaffet! Och jättegott att dricka!

K Kund
Verifierat Köp

Bra resultat och väldigt nöjd.

H Henrik L
Verifierat Köp

Funkar ej men god

N Nathalie K
Verifierat Köp

Jag är nöjd med kaffe, och det visade bra resultat.Har gått ner i vikt.

O Olgica
Verifierat Köp

Smaken är bra

P Priskilla B
Verifierat Köp

Kaffet har en bra smak och kvaliteten är bra.

A Ann-sofie ?
Verifierat Köp

Mycket bra produkt

Z Zenitha C
Verifierat Köp

Detta var första gången testade Skinny Kaffe, jag har provat erat detox te innan som fungerade riktigt bra men jag gillar inte riktigt te och har svårt att svälja kapslar så detta coffee slim var perfekt för mig..

S Susanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar