Gratis frakt vid köp över 699 kr

Quercetin Complex

610 mg 180 Kapslar | Antioxidanter för immunförsvaret

Översikt

WeightWorlds Quercetin Complex är ett superfood-tillskott med naturliga flavonoider och antioxidanter som hjälper till att skydda kroppens celler från oxidativ stress och fria radikaler.

Quercetin Complex är berikat med nypon, C-vitamin (askorbinsyra) och bromelain som även har antiinflammatoriska egenskaper för att ge dig optimal effekt. Ta bara 1 kapsel dagligen för att ditt immunförsvar en naturlig boost.

  • Superfood-tillskott med quercetin för immunförsvaret
  • Antiinflammatorisk och idealisk för oxidativ stress
  • Med bromelain, C-vitamin och flavonoider för optimal effekt
  • 180 kapslar - tillräckligt för 6 månader
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free
  • Framtagen av experter

Vad är quercetin?

Quercetin är en flavonoid som finns naturligt i lök, vindruvor och äpplen, och är ett färgämne som ger färg åt frukt, grönsaker och bär. Även om du enkelt kan konsumera quercetin genom din diet, sjunker flavonoid halten väldigt snabbt när du skalar och skär din frukt, grönsaker och bär, och därför måste du äta dem så snart som möjligt för att få ut det mesta av quercetin innehållet i både frukterna, grönsakerna och bär.

Det är därför WeightWorld har formulerat ett unikt Quercetin Complex kosttillskott så att du med en enda kapsel kan njuta av de många hälsofördelarna med quercetin, som är känt för att ha antioxiderande och antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom har vi berikat Quercetin Complex med både bromelain och vitamin C, så att du kan ge ditt immunförsvar den boost det behöver i en hektisk och stressig vardag.

Vilka är fördelarna med quercetinkomplex?

Quercetin Complex är ett komplett superfood-tillskott för ditt immunförsvar, och är dessutom berikat med både bromelain och C-vitamin, så du får ett tillskott fullt av antioxidanter, flavonoider och antiinflammatoriska enzymer.

Antioxidanter är viktiga för kroppens förmåga att bekämpa fria radikaler. Fria radikaler är ämnen som, om de ackumuleras, är skadliga för kroppen. Utan skyddande antioxidanter skulle du inte överleva och därför är det viktigt att du har en bra och hälsosam balans av antioxidanter i din kropp, eftersom de är en väsentlig förutsättning för ditt immunförsvarets förmåga att skydda dig från yttre hot, virus och bakterier.

Dessutom är Quercetin Complex berikad med extra antioxidanter i form av acerolabär, rutin och nypon för att ge dig de bästa förutsättningar att ge ditt immunförsvar en naturlig boost. För att förstärka de antiinflammatoriska egenskaperna hos quercetin innehåller kosttillskottet även bromelain, som förutom sina antiinflammatoriska egenskaper även hjälper till att upprätthålla en normal matsmältning.

Vem ska ta quercetin complex?

Alla, unga som gamla, långa och korta, kvinnor och män, kan få nytta av att ta en daglig dos av quercetin complex med hög antioxidanter, speciellt om du vill ha ett kosttillskott som kan ge ditt immunförsvar en naturlig boost.

Användning

Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel dagligen med ett stort glas vatten, gärna i samband med en huvudmåltid. Tillskottet bör tas dagligen under en period på minst 3 månader för att få ut det mesta av produkten.

Rekommendationer

Tillskottet är tillverkat på naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar att du läser igenom ingredienslistan för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon ingrediens. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användningen. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Ingredienser

Quercetin (från Pagodaträ), Vitamin C (som askorbinsyra), Bromelain, Nyponextrakt (20:1), Citrusbioflavonoider (från apelsin), Acerolaextrakt (4:1), Rutin, Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat, Vegetabiliskt kapselskal (HPC Hyperellose).

Oftast köpt tillsammans

Quercetin Complex
Quercetin Complex

610 mg 180 Kapslar | Antioxidanter för immunförsvaret

229Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

1 Produkt(er)

229Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(56)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.16% baserat på 75 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har läst mycket om quercetin innan jag provade det. Och må säga att det är helt underbart!

B Björn
Verifierat Köp

Har endast använt denna en liten stund. Men den har redan gett mig resultat

E Emma
Verifierat Köp

Nöjd med produkten.

S Stefan
Verifierat Köp

Snabb och smidig leverans. Enkelt att ta produkten.

G Göran
Verifierat Köp

Fungerar enligt beskrivning. Och så är de billigare än andra som jag hittat.

B Bert
Verifierat Köp

Perfekt för det jag önskade att ha hjälp mot och enkelt att beställa. Riktigt nöjd.

S Sanna
Verifierat Köp

Underbar produkt och snäll kundtjänst gjorde så att det gick snabbt och bra med beställningen.

S Susanne
Verifierat Köp

Bra produkt och det som jag verkligen sökt efter.

B Berit
Verifierat Köp

Trevlig kundtjänst som guidade mig till en produkt som jag verkligen är nöjd med.

G Gunilla
Verifierat Köp

Nöjd med resultatet och produkten.

T Tove

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar