Quercetin Complex

180 st | Antioxidanter för immunförsvaret

 • Köp 1 350Kr
 • Köp 2 630Kr 700Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt*
 • Köp 3 840Kr 1050Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt*

Comfort Points Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Med en daglig dos på 250 mg Quercetin
 • 180 Quercetin Complex kapslar - för 6 månaders förbrukning
 • 100% Nöjdhetsgaranti

Fördelar:

 • Quercetin med C-vitamin för immunförsvaret
 • Antiinflammatorisk och idealisk för oxidativ stress
 • Berikad med bromelain och flavonoider för matsmältningen
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Vad är Quercetin Complex?

Quercetin är en flavonoid som finns naturligt i lök, vindruvor och äpplen och är ett färgämne som ger frukt, grönsaker och bär deras färg.

Även om du kan konsumera quercetin genom kosten, minskar flavonoidhalten väldigt snabbt när du skalar och skär frukt, grönsaker och bär, och därför behöver du äta dem så snart som möjligt för att få ut det mesta av quercetin innehållet i båda frukterna, grönsaker och bär.

Det är just därför WeightWorld har formulerat ett unikt Quercetin Complex kosttillskott, så att du med en enda kapsel kan njuta av de många hälsofördelarna med quercetin, som är känt för att ha antioxiderande och antiinflammatoriska egenskaper.

Dessutom har vi berikat Quercetin Complex med både bromelain och C-vitamin, så att du kan ge ditt immunförsvar den boost det behöver i en hektisk och stressig vardag.

Vad är fördelarna med Quercetin Complex?

Quercetin Complex är ett komplett superfood kosttillskott för ditt immunförsvar, och är ytterligare berikat med både bromelain och vitamin C, så du får ett tillskott fullspäckat med antioxidanter, flavonoider och antiinflammatoriska enzymer, som är viktiga för att bekämpa fria radikaler.

Fria radikaler är ämnen som, om de ackumuleras, är skadliga för kroppen. Utan skyddande antioxidanter skulle du inte överleva och därför är det viktigt att du har en bra och hälsosam balans av antioxidanter i din kropp, eftersom de är en väsentlig förutsättning för ditt immunförsvarets förmåga att skydda dig mot yttre hot, virus och bakterier.

Dessutom är Quercetin Complex berikat med extra antioxidanter i form av acerolabär, rutin och nypon för att ge dig de bästa förutsättningarna för att ge ditt immunförsvar en naturlig boost.

För att förstärka Quercetins antiinflammatoriska egenskaper innehåller kosttillskottet även bromelain, som förutom sina antiinflammatoriska egenskaper även bidrar till att bibehålla en normal matsmältning.

Vad är quercetin?

Quercetin är en flavonoid som har både antioxidantegenskaper och fungerar som ett naturligt antihistamin.

Vem ska ta Quercetin Complex?

Alla kan ha nytta av att ta en daglig dos Quercetin Complex med högt innehåll av antioxidanter, speciellt om du vill ge ditt immunförsvar en naturlig boost.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel om dagen med ett stort glas vatten, helst till en huvudmåltid.

Vad styrka är den dagliga dosen?

En kapsel innehåller 610 mg, vilket motsvarar 250 mg quercetin, 250 mg nyponextrakt, 50 mg C-vitamin, 25 mg bromelain, 25 mg acerolabär, 8.75 mg bioflavonoider och 5 mg rutin.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av tillskottet?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta ert Quercetin Complex?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Vad är quercetin?

Quercetin är en naturligt förekommande flavonoid som finns i många frukter, grönsaker, lökväxter och örter. Den har antiinflammatoriska egenskaper och fungerar som ett naturligt antihistamin.

Vad är Quercetin Complex?

Även om du kan få i dig quercetin genom kosten, sjunker flavonoidhalten väldigt snabbt när du skalar och skär frukt, grönsaker och bär, och därför måste du äta dem så snart som möjligt för att få ut det mesta av quercetininnehållet i frukter, grönsaker och bär.

Det är därför WeightWorld har formulerat ett unikt Quercetin Complex kosttillskott så att du med en enda kapsel kan njuta av de många hälsofördelarna med quercetin, som är känt för att ha antioxiderande och antiinflammatoriska egenskaper.

Dessutom har vi berikat Quercetin Complex med både bromelain och vitamin C, så att du kan ge ditt immunförsvar den boost det behöver i en hektisk och stressig vardag.

Var finns quercetin naturligt?

Quercetin finns naturligt i lök, vindruvor och äpplen, och är ett färgämne som ger färg åt frukt, grönsaker och bär.

Vem bör ta Quercetin Complex?

Alla kan dra nytta av att ta en daglig dos av Quercetin Complex med antioxidanter, speciellt om du vill ge ditt immunförsvar en naturlig boost.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det några biverkningar av tillskottet?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Vad är styrkan på den dagliga dosen?

En kapsel innehåller 610 mg, vilket motsvarar 250 mg quercetin, 250 mg nyponextrakt, 50 mg C-vitamin, 25 mg bromelain, 25 mg acerolabär, 8.75 mg bioflavonoider och 5 mg rutin.

Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel om dagen med ett stort glas vatten, gärna i samband med en huvudmåltid.

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(154)
4 Stjärnor
(24)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

96.35% baserat på 180 Kundomdömen

Verifierat Köp

ni hade produkten

R Robert F
Verifierat Köp

Bästa pris

M Mikael J
Verifierat Köp

Prisvärda högdoserade kapslar i stor burk som räcker länge. Bra att slippa beställa nya burkar titt och tätt

A Anders
Verifierat Köp

sedan jag började med dessa har jag inte varit förkyld

F Faisal
Verifierat Köp

Item has been delivered and good

S Szilvia
Verifierat Köp

Too early to really say how effective this will be, but am happily trying it out and have experienced no issues using it..

M Mark
Verifierat Köp

Fast secure delivery

M Mr B
Verifierat Köp

Overall good effects. Need to stay consistent to feel the results.

B Benjamin
Verifierat Köp

I bought it seeing the money back guarantee. But after taking these, I can say am gonna send them back! They really help!

H Harrison
Verifierat Köp

I trusted the money back guarantee more than the supplement. But after taking these, I am totally trusting the supplement. Not gonna send them back!

H Heather

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar