ERBJUDANDET SLUTAR OM

Kombinera vilken WeightWorld-produkt som helst på vår hemsida och få den billigaste produkten gratis. Erbjudandet gäller inte träningsmaskinerna. Rabatten kommer automatiskt att läggas till i kassan.

Eller välj ett av våra förvalda paket nedan

The Fitness Bundle
Den perfekta trion för att ge dig allt du behöver för att förbättra ditt resultat i sporten eller gymmet
The Organic Bundle
Dessa produkter är helt naturliga och ekologiska, och idealiska för att ge din kropp en naturlig boost
The Weight loss Bundle
Accelerera din viktminskningsresa och uppnå dina mål med vår kombination av kosttillskott
The Vitamin Bundle
Ge din kropp det stöd den förtjänar att ta sig an varje dag med självförtroende

1715+ kunder har betygsatt oss som

Trustpilot Reviews

MYCKET BRA

Vad är Black Friday?
Black Friday är en amerikansk tradition som vi har anammat här i Europa. Sedan 2015 har dagen varit den största shoppingdagen i USA. År 2015 handlande ca. 141 miljoner människor under Black Friday. De spenderade totalt över 57 miljarder dollar. Black Friday var från början ett event som bara fanns i fysiska butiker, men idag har det blivit en stor shoppingdag, både i de fysiska butikerna, och på webshoppar.
Varför kallas det Black Friday?
Black Friday är en amerikansk tradition som vi har anammat här i Europa. Sedan 2015 har dagen varit den största shoppingdagen i USA. År 2015 handlande ca. 141 miljoner människor under Black Friday. De spenderade totalt över 57 miljarder dollar. Black Friday var från början ett event som bara fanns i fysiska butiker, men idag har det blivit en stor shoppingdag, både i de fysiska butikerna, och på webshoppar.
När börjar Black Friday?
Black Friday börjar fredagen den 25/11 kl: 00:00:01 och slutar igen kl: 23:59:59 samma dag, 25/11. På vissa ställen däremot pågår Black Friday fram till söndagen 27/11 kl: 23:59:59 men det skiljer sig från företag till företag. Black Friday följs vanligtvis av Cyber Monday, som kommer på följande måndag. De bra erbjudande brukar fortsätta då, priserna kan sänkas ytterligare beroende på vilken butik det handlar om. Vissa platser kommer också att köra en Cyber Week, där det finns bra erbjudande veckan efter Black Friday.
Vad betyder Black Friday?
"I USA kännetecknas Black Friday av att det är dagen efter Thanksgiving. Black Friday är ett amerikanskt koncept, men 2013 började de svenska butikerna ta till sig det. Därför infaller Black Friday i Sverige samtidigt som i USA. Det har tagit några år för Black Friday att bli en riktig händelse här i Sverige, vilket också har påverkats av att priserna inte har sänkts i samma utsträckning som man är van vid att se i USA. Nu börjar dock de svenska företagen hänga med i vågen och vi kan lugnt räkna med att Black Friday blir en shoppingdag värd att hålla et öga på."
När kom Black Friday till Sverige?
Black Friday kom till Sverige 2013, som med många nordiska länder. Det började bara med ett fåtal butiker, som Cdon som det största när det kom till Sverige. Men redan nästa år började allt fler butiker och e-handlare hänga med. Idag är Black Friday en dag som de flesta butiker håller. Det lönar sig därför också att anstränga sig för att hitta de bästa erbjudanden som finns, så att du får det bästa priset på de varor du önskar att få denna dag. Black Friday är ett tillfälle att köpa några av de saker som annars kanske hade varit lite dyra att köpa, eller att köpa kanske årets första julklapp.
Varför Black Friday?
Idag symboliserar Black Friday, med sina många erbjudanden, starten på julhandeln. När Black Friday uppfanns var det för att öka försäljningen id e små butikerna och locka kunder med bra erbjudanden. Idag är Black Friday en fast tradition, vilket innebär stora årliga besparingar på allt hjärtat önskar. Faktum är att dagen kan dateras tillbaka till Philadelphia 1975, då fynden skapade trafikkaos när människor strömmade till när och fjärran för att ta vara på fynden i storstaden. Det är åtminstone första gången som termen användes i den populära tidningen The New York Times. Efter Thanksgiving är julen nästa högtid och period då försäljningen blomstrar i de flesta butiker.
Black Friday 2022
Black Friday 2022 kommer att bli en dag fullspäckad med bra erbjudande och stora besparingar hos WeightWorld. Vi har sett till att göra en massa förmånliga erbjudanden till dig, så att du kan få billiga produkter till dig själv, julklappar och allt annat som du kan använda våra produkter till. I våra nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad med våra erbjudanden samt nyheter om priser och vårt stora utbud av produkter. Vi lovar dig att Black Friday 2022 kommer att bli en dag då du kan uppnå stora besparingar på vårt sortiment, där du garanterat kan hitta en eller fler produkter till dig själv eller någon du bryr dig om.
Black Friday Sverige
År 2022 blir det nionde året i rad i Sverige, där de svenska butikerna håller Black Friday. Det gör vi såklart även på WeightWorld. Black Friday har blivit en stor dag i Sverige, som många svenskar ser fram emot med glädje, då man kan spara mycket och på så vis hitta bra erbjudanden. Vi ser fram emot att visa dig våra många fantastiska erbjudanden för Black Friday. Om du vill vara en av de första att se våra fantastiska Black Friday-erbjudanden, se till att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Vissa butiker väljer att hålla Black Week, Cyber Monday eller Cyber Week dagarna före och efter Black Friday, där de har erbjudanden på olika produktkategorier eller liknande. På ShytoBuy har vi valt att samla alla våra Black Friday-erbjudanden på en och samma dag, då du på så sätt får en komplett överblick över de bästa priserna och största rabatterna utan att behöva vänta flera dagar på en vara som snabbt säljs ut.
De bästa Black Friday-erbjudandena
Black Friday handlar om att hitta de bästa erbjudandena på produkter du vill köpa. Det är inte alltid möjligt att hitta de bästa erbjudandena i samma webshop. Det är just därför vi har bestämt oss för att göra något åt det här på WeightWorld. Därför har vi samlat alla våra Black Friday-erbjudanden på ett och samma ställe, oavsett om det är vitaminpiller för barn och vuxna, bantningspiller för din viktminskning, collagenpiller för att minska rynkor, superfoods för att ge din hälsa och ditt välbefinnande en boost eller andra produkter eller kosttillskott som du eller någon du bryr dig om vill ha. På så sätt kan du enkelt och snabbt få en överblick över alla våra erbjudanden och du behöver därför inte lägga ned all kraft eller tid för att söka på hela hemsidan. Samtdigit kan du också vara säker på att du får produkter från oss till konkurrenskraftiga priser, och du behöver inte beställa produkter från flera olika webbshoppar.