Kan fit tea hjälpa dig med en effektiv viktminskning?

Fit tea, slimming tea eller detox te är ett utrensande vattendrivande te som dricks både på morgonen och kvällen under antingen 14 eller 28 dagar. Teet ökar fettförbränningen och har visat sig kunna leda till en effektiv viktminskning samtidigt som du renar kroppen.

Hitta ett te du gillar. Medan många studier fokuserar på grönt te, är det viktigt att hitta ett te som du tycker om att dricka. Vissa gröna teer är ganska starka i smaken och det kan vara obehagligt att dricka om du inte är van vid smaken. Andra är underbara även för en nybörjare och det finns flera alternativ för dig som undrar hur du kan rena din kropp från gifter med te.

Te och viktminskning

Te och viktminskning

Det är svårt att gå ner i vikt, det är ingen hemlighet. Ibland kan det till och med kännas närmare omöjligt. Om du provat mängder av dieter och känner att de där sista kilona helt enkelt vägrar släppa kan ett fit tea eller detox tea vara ett sätt för dig att gå ner i vikt snabbt och effektivt.

Så hur fungerar viktnedgång med detox te? Ett detoxande te eller slimming tea kan hjälpa än att gå ner i vikt på ett flertal olika sätt.

Till en början med är det svårare att gå ner i vikt när våra kroppar är fulla med gifter och slaggprodukter. Med hjälp utav ett fit tea kan du rena din kropp från dessa ämnen vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Samtidigt innehåller detoxteas naturliga ämnen som kan öka fettförbränning och din ämnesomsättning. Detta är självklara hjälpmedel om ens mål är att gå ner i vikt. Vissa fit teas kan även hjälpa med att minska din aptit vilket kan göra att det blir lättare att undvika onyttigt småätande. Många gånger är det på grund utav dessa onödiga mellanmål man äter “bara för att” som att man går upp i vikt. Ett naturligt sätt att dämpa aptiten kan hjälpa mot detta problem.

Ett detox tea kan även ge dig en naturlig mängd energi som hjälper dig att hålla igång hela dagen. Istället för att få upp energin och sedan krascha med hjälp av sötsaker och kaffe kan du få hjälp utav ett naturligt te för viktminskning. Ökade energinivåer kan även hjälpa med motivationen att hålla igång för en hälsosam kropp. Att träna och motionera regelbundet är viktigt när det kommer till att gå ner i vikt men det är svårt att göra om ens energinivåer är låga och man känner sig konstant trött och hängig. Därför kan en ordentlig detox av kroppen med hjälp utav 100 % naturliga ämnen ge dig det lilla extra du behöver för att öka energin och därmed motivationen.

Här är några alternativ bland olika teer du kan prova:

Smaksatt grönt te

Både grönt och vitt te erbjuds i en uppsjö av smaker. För bästa resultat bör du välja en grönt eller vitt te som innehåller koffein, enligt forskning ger en koffeinbaserade te maximalt kaloriförbränning. Både grönt och vitt te innehåller även många antioxidanter som kan hjälpa dig mot de fria radikaler som attackerar kroppen och påverkar hälsan.

Örtteer

Örtte kommer i en mängd olika härliga smaker som sträcker sig från kryddig orange till jasmin. Rooibos (rött te) är en annan bra örtte. Eftersom örtteer typiskt är koffeinfritt, kan de drickas på kvällen till skillnad mot koffeinhaltiga teer.

Svart te

Svart te kommer från samma planta som grönt te men behandlingen teet går igenom är annorlunda. Som ett resultat är innehållet av teaflaviner och thearubigins mer komplext. Svart te innehåller mer koffein än vad grönt och vitt te gör. Det är därför bättre att dricka det på morgonen än på kvällen eftersom det naturligt blir svårare att somna då.

Fit tea

Fit tea för effektiv viktnedgång är ett speciellt utformat te som dricks både på morgonen och kvällen under antingen 14 eller 28 dagar. Teet sätter igång förbränningen och har visat sig kunna leda till en effektiv viktminskning samt detoxa kroppen.

Skinny tea

Örtte Skinny Tea är ett örtte framtaget för att hjälpa de som vill gå ner i vikt på ett effektivt och naturligt sätt. Det innehåller ett morgon- och kvällste som uppmuntrar en hälsosam metabolism, kan öka energinivåer och hjälpa till att hantera aptiten. Detta örtte för att gå ner i vikt innehåller bland annat grönt te, bovete och gojibär för dess höga näringsinnehåll, antioxidanter och vitaminer. Med hjälp utav Skinny Tea kan du rena din kropp från gifter och samtidigt främja en hälsosam och hållbar viktnedgång.

Läs ingrediensförteckningen

Läs ingrediensinnehållet noggrant på ditt te. Det finns så många olika typer av te på marknaden och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Ett bra ställe att börja är genom att läsa ingredienslistan på baksidan av ditt fit tea. Om det har tillsatt socker eller sötningsmedel bör du inte välja teet!

Håll dig till en produkt med 100 % naturliga ingredienser så vet du att du får en produkt som både är bra för dig och samtidigt kan minska ditt midjemått!

Gör det till en enkel rutin

Gör tebryggningen och drickandet av ditt fit tea till en rutin. Ett hinder vissa människor står inför är att brygga fit te då de ser det som en otroligt mödosam process men detta kan vara så enkelt som de vill att det ska vara.

Även om du kan brygga en snabb kopp fit tea i mikrovågsugn (häll vatten i en keramisk kopp och värm den i två minuter tills vattnet, lägg sedan till din tepåse), kan du göra processen ännu enklare och snabbare!

Köp en elektrisk vattenkokare för att göra det så snabbt och enkelt som möjligt att dricka fit te. Elektriska vattenkokare finns att få tag på många butiker ofta till ett lågt pris och de är extremt lätta att använda. Allt du behöver göra är att fylla den med vatten och trycka på en knapp för att få dem att koka.

Du kan lägga till din tepåse av ditt fit tea i en kopp när vattnet har kokat. Fyll koppen med vatten, tillsätt ditt te och hålla med vattenkokare eller skrivbordet för att underlätta att hälla en te när det behövs.

Utveckla en daglig rutin

Utveckla en daglig rutin

Skapa goda dryckesvanor med ditt fit tea för att få ut maximalt från din detox och utrensande behandling. För att dra nytta av te, måste du dricka det varje dag. Om det är inte lätt, välsmakande och bekvämt, kommer du inte hålla fast vid din nya rutin med te. Kör en kur på 14 eller 30 dagar för att komma igång och du kommer att få resultat snabbt när du dricker ditt fit tea regelbundet under en längre tid!

Grädde, mjölk och socker bör inte vara en del av din rutin med te. För att gå ner i vikt med fit te ska teet drickas rent. Börja dagen med en kopp te i stället för din vanliga te eller kaffe. Tedrickare kan också spara kalorier speciellt när du beställer tee istället för en annan dryck på ett café. Vissa drycker på caféer innehåller hundratals kalorier medan med te innehåller minimalt med kalorier vilket ytterligare gör att du kan gå ner i vikt effektivt med fit tea.

Andra intressanta artiklar