• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Kan fit tea hjälpa dig med en effektiv viktminskning?

Fit tea, slimming tea eller detox te är ett utrensande vattendrivande te som dricks både på morgonen och kvällen under antingen 14 eller 28 dagar. Teet ökar fettförbränningen och har visat sig kunna leda till en effektiv viktminskning samtidigt som du renar kroppen.

Hitta ett te du gillar. Medan många studier fokuserar på grönt te, är det viktigt att hitta ett te som du tycker om att dricka. Vissa gröna teer är ganska starka i smaken och det kan vara obehagligt att dricka om du inte är van vid smaken. Andra är underbara även för en nybörjare och det finns flera alternativ för dig som undrar hur du kan rena din kropp från gifter med te. Här är några alternativ bland olika teer du kan prova:

Smaksatt grönt te

Både grönt och vitt te erbjuds i en uppsjö av smaker. För bästa resultat bör du välja en grönt eller vitt te som innehåller koffein, enligt forskning ger en koffeinbaserade te maximalt kaloriförbränning.

Örtteer

Örtte kommer i en mängd olika härliga smaker som sträcker sig från kryddig orange till jasmin. Rooibos (rött te) är en annan bra örtte. Eftersom örtteer typiskt är koffeinfritt, kan de drickas på kvällen tillskillnad mot koffeinhaltiga teer.

Svart te

Svart te kommer från samma planta som grönt te men behandlingen teet går igenom är annorlunda. Som ett resultat är innehållet av teaflaviner och thearubigins mer komplext.

Fit tea

Fit tea för effektiv viktnedgång är ett speciellt utformat te som dricks både på morgonen och kvällen under antingen 14 eller 28 dagar. Teet sätter igång förbränningen och har visat sig kunna leda till en effektiv viktminskning samt detoxa kroppen.

Läs ingrediensförteckningen

Läs ingrediensinnehållet noggrant på ditt te. Det finns så många olika typer av te på marknaden och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Ett bra ställe att börja är genom att läsa ingredienslistan på baksidan av ditt fit tea. Om det har tillsatt socker eller sötningsmedel bör du inte välja teet!

Håll dig till en produkt med 100 % naturliga ingredienser så vet du att du får en produkt som både är bra för dig och samtidigt kan minska ditt midjemått!

Gör det till en enkel rutin

Gör tebryggningen och drickandet av ditt fit tea till en rutin. Ett hinder vissa människor står inför är att brygga fit te då de ser det som en otroligt mödosam process men detta kan vara så enkelt som de vill att det ska vara.

Även om du kan brygga en snabb kopp fit tea i mikrovågsugn (häll vatten i en keramisk kopp och värm den i två minuter tills vattnet, lägg sedan till din tepåse), kan du göra processen ännu enklare och snabbare!

Köp en elektrisk vattenkokare för att göra det så snabbt och enkelt som möjligt att dricka fit te. Elektriska vattenkokare finns att få tag på många butiker ofta till ett lågt pris och de är extremt lätta att använda. Allt du behöver göra är att fylla den med vatten och trycka på en knapp för att få dem att koka.

Du kan lägga till din tepåse av ditt fit tea i en kopp när vattnet har kokat. Fyll koppen med vatten, tillsätt ditt te och hålla med vattenkokare eller skrivbordet för att underlätta att hälla en te när det behövs.

Utveckla en daglig rutin

Skapa goda dryckesvanor med ditt fit tea för att få ut maximalt från din detox och utrensande behandling. För att dra nytta av te, måste du dricka det varje dag. Om det är inte lätt, välsmakande och bekvämt, kommer du inte hålla fast vid din nya rutin med te. Kör en kur på 14 eller 30 dagar för att komma igång och du kommer att få resultat snabbt när du dricker ditt fit tea regelbundet under en längre tid!

Grädde, mjölk och socker bör inte vara en del av din rutin med te. För att gå ner i vikt med fit te ska teet drickas rent. Börja dagen med en kopp te i stället för din vanliga te eller kaffe. Tedrickare kan också spara kalorier speciellt när du beställer tee istället för en annan dryck på ett café. Vissa drycker på caféer innehåller hundratals kalorier medan med te innehåller minimalt med kalorier vilket ytterligare gör att du kan gå ner i vikt effektivt med fit tea.