• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Matcha Tea

100g Pulver | Förstklassigt japanskt matchapulver
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Matcha te har använts i århundraden på grund av dess många hälsofördelar, som att främja goda energinivåer och det generella välmåendet. Det är ett populärt val bland teälskare som vill ha den där extra kicken. Matcha Tea från WeightWorld kan vara ett toppval för de som letar efter en mer kraftfull energiboost, men utan de sockriga energidryckernas kalorier eller kaffets typiska toppar och dalar.

 • Rent matchapulver i toppklass
 • Perfekt som dryck och i bakning
 • Hjälper kroppen att slappna av
 • Ett naturligt stöd till immunförsvaret
 • Hjälper upp energinivån utan typiska dalar
 • Veganvänligt

Detta härligt doftande, gröna matcha te är ett riktigt kraftpaket när det kommer till vitaminer och mineraler. Det är perfekt att använda som tedryck, maträtter eller bakverk. Endast högkvalitativt och särskilt tillverkat matcha pulver kan anses vara “premium” och vi säkerställer toppkvalitén i Matcha Tea genom att endast använda oss av det allra finaste matcha pulver som består av 100% ren matcha.

 • Vegansk
 • Vegetarisk

Varför välja matcha pulver?

Detta te karaktäriseras av dess livliga gröna färg, rika smak och härliga doft. Medan andra gröna teer odlas över hela världen har matcha sina rötter i Japan.

WeightWorld Matcha Tea

Matcha Tea från WeightWorld Natural har tillverkats med rent, förstklassigt, japanskt grönt matcha te för att kunna erbjuda det allra bästa. Matcha pulver är den mest mångsidiga typen av matcha te, vilket betyder att det är perfekt både som traditionell tedryck och i moderna drycker som Latte och smoothies. Det passar även inom bakning eller för att ge sting till olika maträtter. Med 100g matcha pulver i varje förpackning finns det mycket att tillgå, och dess behändiga förpackningsdesign gör att den lätt hittar sin plats i varje skafferi och den är också snygg på en synlig plats. Oavsett vad du kommer att göra med din förpackning av Matcha Tea, så kommer du med all säkerhet njuta av dess unika smak, färg och doft, och få ut maximalt av dess fantastiska hälsobringande nyttor.

Användning av ditt Matcha Tea

Dess höga koffeininnehåll har gjort Matcha Tea till ett perfekt substitut till kaffedrickare, de som föredrar te eller som bara vill testa något nytt. Då det är ett pulver kan du laga ditt te genom att röra ner en halv eller hel tesked, eller mer beroende på smak, i sjudande vatten. Det finns inget behov av att addera mjölk eller socker - det är verkligen så enkelt!

Råd

Matcha Tea från WeightWorld har tillverkats med endast en ingrediens - 100% rent matcha pulver av japanskt grönt te. Det innehåller inga fyllnadsmedel, konserveringsmedel eller kemikalier, vilket gör det säkert att använda utan kända bieffekter. Vänligen säkerställ att du inte har någon allergi mot matcha innan du använder produkten.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

94.74% baserat på 19 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • 1000000 tack

  rB rawan B trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Lite udda smak på teet men känns som jag blivit piggare utav det och har tilltro till att kunna hålla en sund vikt och balans med kroppen med detta te.

  S Sandra.E trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har än så länge bara gjort en latte på det, och tyckte det smakade lite udda men jag kommer säkert vänja mig precis som med kaffe :)

  E Emely weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Matcha är ett sånt underbart alternativ till kaffe och jag gillar att man får en koffein kick utan att bli alldeles hyper!

  S Sara weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Så lätt att göra en god kopp te med detta pulvret! Även om det är fint så är det inte dammkornsfint så det stökar inte ner varje gång man öppnar påsen

  A Ann weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jag känner mig mycket piggare mycket längre sen jag ersatte kaffet med matcha

  D David weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jag gör en smoothie varje morgon innan jobbet och tillsätter pulvret där vilket ger en ganska rolig färg, samtidigt som jag märker att jag mår bättre och har mer energi

  J Jessika weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tycker inte detta pulvret smakar lika bittert som andra jag har testat!

  R Rebecka weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har druckit vanligt grönt te i flera år men min syster sa åt mig att prova matcha istället och jag är helt fast! Tycker det smakar gott och jag orkar så mycket mer

  B Bella weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Last1 2 3  Nästa >
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.