måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Matcha Tea

100 g Pulver | Förstklassigt japanskt matchapulver

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Matcha te har använts i århundraden på grund av dess många hälsofördelar, som att främja goda energinivåer och det generella välmåendet. Det är ett populärt val bland teälskare som vill ha den där extra kicken. Matcha Tea från WeightWorld kan vara ett toppval för de som letar efter en mer kraftfull energiboost, men utan de sockriga energidryckernas kalorier eller kaffets typiska toppar och dalar.

  • Rent matchapulver i toppklass
  • Perfekt som dryck och i bakning
  • Hjälper kroppen att slappna av
  • Ett naturligt stöd till immunförsvaret
  • Hjälper upp energinivån utan typiska dalar
  • Veganvänligt

Detta härligt doftande, gröna matcha te är ett riktigt kraftpaket när det kommer till vitaminer och mineraler. Det är perfekt att använda som tedryck, maträtter eller bakverk. Endast högkvalitativt och särskilt tillverkat matcha pulver kan anses vara “premium” och vi säkerställer toppkvalitén i Matcha Tea genom att endast använda oss av det allra finaste matcha pulver som består av 100% ren matcha.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
16.87
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Varför välja matcha pulver?

Detta te karaktäriseras av dess livliga gröna färg, rika smak och härliga doft. Medan andra gröna teer odlas över hela världen har matcha sina rötter i Japan.

WeightWorld Matcha Tea

Matcha Tea från WeightWorld Natural har tillverkats med rent, förstklassigt, japanskt grönt matcha te för att kunna erbjuda det allra bästa. Matcha pulver är den mest mångsidiga typen av matcha te, vilket betyder att det är perfekt både som traditionell tedryck och i moderna drycker som Latte och smoothies. Det passar även inom bakning eller för att ge sting till olika maträtter. Med 100g matcha pulver i varje förpackning finns det mycket att tillgå, och dess behändiga förpackningsdesign gör att den lätt hittar sin plats i varje skafferi och den är också snygg på en synlig plats. Oavsett vad du kommer att göra med din förpackning av Matcha Tea, så kommer du med all säkerhet njuta av dess unika smak, färg och doft, och få ut maximalt av dess fantastiska hälsobringande nyttor.

Användning av ditt Matcha Tea

Dess höga koffeininnehåll har gjort Matcha Tea till ett perfekt substitut till kaffedrickare, de som föredrar te eller som bara vill testa något nytt. Då det är ett pulver kan du laga ditt te genom att röra ner en halv eller hel tesked, eller mer beroende på smak, i sjudande vatten. Det finns inget behov av att addera mjölk eller socker - det är verkligen så enkelt!

Råd

Matcha Tea från WeightWorld har tillverkats med endast en ingrediens - 100% rent matcha pulver av japanskt grönt te. Det innehåller inga fyllnadsmedel, konserveringsmedel eller kemikalier, vilket gör det säkert att använda utan kända bieffekter. Vänligen säkerställ att du inte har någon allergi mot matcha innan du använder produkten.

Läs mer
Matcha Tea 100 g Pulver | Förstklassigt japanskt matchapulver

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(15)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

90.48% baserat på 21 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lite udda smak på teet men känns som jag blivit piggare utav det och har tilltro till att kunna hålla en sund vikt och balans med kroppen med detta te.

S Sandra.E
Verifierat Köp

1000000 tack

r rawan B
Verifierat Köp

Som en riktigt bra booster på morgonen

G Gabriel,Rasch
Verifierat Köp

Jättegott att göra latte på med mjölk.

S Sandra
Verifierat Köp

var svårt att vispa pulvret i början men känns nyttigt och bra att dricka

E Elin
Verifierat Köp

Har precis fått hem mitt matchapulver. Är supersugen på att testa olika recept med det :)

J Jenny
Verifierat Köp

Har än så länge bara gjort en latte på det, och tyckte det smakade lite udda men jag kommer säkert vänja mig precis som med kaffe :)

E Emely
Verifierat Köp

Matcha är ett sånt underbart alternativ till kaffe och jag gillar att man får en koffein kick utan att bli alldeles hyper!

S Sara
Verifierat Köp

Så lätt att göra en god kopp te med detta pulvret! Även om det är fint så är det inte dammkornsfint så det stökar inte ner varje gång man öppnar påsen

A Ann
Verifierat Köp

Jag känner mig mycket piggare mycket längre sen jag ersatte kaffet med matcha

D David
Verifierat Köp

Jag gör en smoothie varje morgon innan jobbet och tillsätter pulvret där vilket ger en ganska rolig färg, samtidigt som jag märker att jag mår bättre och har mer energi

J Jessika
Verifierat Köp

Tycker inte detta pulvret smakar lika bittert som andra jag har testat!

R Rebecka
Verifierat Köp

Har druckit vanligt grönt te i flera år men min syster sa åt mig att prova matcha istället och jag är helt fast! Tycker det smakar gott och jag orkar så mycket mer

B Bella
Verifierat Köp

Jag köpte egentligen bara matcha för att ha i matlagning och bakning, men flickvännen sa att det var gott att göra te eller latte på så jag provade och tycker det var jättegott, så nu har det blivit en del av söndagsrutinen med matcha tea och pannkakor

N Niclas
Verifierat Köp

Gjorde en tigerkaka med matcha istället för vanilj och det blev såå himla gott! Kollegorna var lite skeptiska först men när de väl vågade smaka gillade de den lika mycket som jag

H Hanne
Verifierat Köp

Hörde talas om matcha innan det blev så populärt men provade aldrig det, men blev lite smått tvingad av en kompis för ett litet tag sedan och nu ångrar jag att jag inte smakade tidigare!

S Susanna
Verifierat Köp

Kan inte sluta dricka matcha latte! Är så glad jag hittade detta pulvret för det började bli lite dyrt att köpa på cafeet hela tiden :P

L Lina
Verifierat Köp

Supergod att ha i både smoothies och i morgongröten

K Kalle
Verifierat Köp

Älskar att göra matcha latte hemma med detta pulver. Gör det med mandelmjölk och brukar dricka det på morgonen. Enkelt och nyttigt!

S Sanna
Verifierat Köp

I början blev det lätt klumpigt när jag försökte göra matcha te men har nu lärt mig hur man gör genom att bara använda en liten tesil. Tycker det är väldigt gott och blir pigg av det också!

J Josefine
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter