• Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Vad är en detoxbehandling och hur kan det hjälpa mig rena kroppen?

Idag utsätts vi mer än någonsin för gifter runtom oss av såväl yttre som inre påverkan. Gifterna finns i allt från avgaser i luften till konstgjorda konserveringsmedel och fetter i maten. Kroppen kan ha svårt att göra sig av med alla gifter och slaggprodukter den utsätts för vilket göra att man kan behöva hjälp att avgifta kroppen från de ansamlade gifter med en detoxkur. Detox rensning av kroppen som ofta stärker immunförsvaret, ger en vackrare hy,...

Det har talats mycket om detox och ordet har nu blivit ett välkänt begrepp. Det dyker hela tiden upp nya trender och sätt att detoxa och rena kroppen på, men varför gör vi det? Det är inte helt ovanligt att vi äter fel, dricker för mycket och stressar, vilket kan leda till att vi får i oss fel föda och samtidigt sliter på våra kroppar. När vi gör allt detta kan gifter byggas upp i kroppen. Vår livsstil påverkar våra organ och kan skapa obalans mellan de dåliga och bra bakterierna i tarmen, vilket kan leda till att vi får problem med vår hälsa. Där kommer detox in i bilden, en detoxkur kan nämligen rensa kroppen och få oss att må mycket bättre.

De gifter som samlas i kroppen kommer oftast från skräpmat och dålig matsmältning, vilket ger upphov till att maten ruttnar och jäser i magen.

Dessa gifter går ut i blodet till alla organ och tyvärr hinner inte alltid levern rensa ut alla gifter vilket gör så att hälsoproblem uppstår. Då kan det vara nödvändigt att rensa kroppen med en detox för att avgifta den. Problem som kan uppstå är trötthet, inflammationer, värk, svullnader, stelhet, huvudvärk, klåda, svett, överkänslighet eller dålig andedräkt och då kan en detoxkur vara mycket effektiv.

Att avgifta kroppen med en detoxkur betyder att göra en avgiftning av de ansamlade gifterna. Vi har alla olika gifter i kroppen och det är både skönt och uppfriskande för kroppen att göra sig av med dem ibland. På WeightWorld erbjuder vi flera olika sätt till rensning av kroppen med detoxkur som kan stärka ditt immunförsvar, göra dig piggare och ge dig mer energi.

Vad är en detox?

Detox är ett engelskt ord som betyder avgifta kroppen. Våra kroppar är vana att gå in och rensa sig själva från avfallsprodukter. Vi samlar slaggprodukter i kroppen på grund av flera anledningar, bland annat samlas detta genom vår mat, luft, alkohol etc. På grund av detta kan det vara mycket effektivt med en detoxkur. Flera organ i vår kropp arbetar ständigt för att bli av med slaggprodukter i lever, njure och tarmar. Under vissa perioder innehåller vår kropp för många gifter vilket gör att kroppen inte riktigt kan hänga med och mår dåligt. Det är därför en bra lösning att avgifta kroppen lite då och då, vilket hjälper kroppen att komma i balans igen. Det finns olika typer av detox mat samt andra detoxkurer.

Idag finns det många olika sätt att avgifta kroppen med detoxkur, det finns flera kliniker som erbjuder olika varianter för rensning och det finns olika behandlingar som kan utföras hemma. Några av behandlingarna för hemmabruk är kosttillskott, bodywraps och cleansingkurer - du kan även köpa ditt eget fotbad för att hjälpa till med en rensning av kroppen hemma. Vill du hellre äta dig ren kan du även göra se till att köpa detox mat.

Varför är detox bra för mig?

Kemikalier har funnits i den svenska luften, i marken och i vattnet under många år vilket har resulterat i många föroreningar och det kan göra stor skillnad med att avgifta kroppen genom att göra en detoxkur. Det är inte alarmerande mängder av kemikalier som finns i luft, mark och vatten men det innebär att vi får gifter i vår kropp dagligen.

När små mängder av gifter ansamlas i kroppen kan det leda till symptom så som hudproblem, tarmproblem eller övervikt. Kroppen mår som bäst när den har det lättare att återfå sin naturliga balans. Genom att avgifta kroppen med detox blir det lättare för kroppen att absorbera näringsämnen såsom vitaminer och mineraler.

Det finns olika sätt att detoxa kroppen såsom detox i kapselform, bodywraps eller så kan du även köpa vårt exklusiva fotbad för att göra en detox av kroppen.

Fungerar Detox för viktminskning?

Att genomföra en renande detoxkur har förutom att verka energigivande även visat sig effektiv vid viktminskning. Som en allmän regel, om ditt energiintag är mindre än de kalorier du bränner kommer du gå ner i vikt och detta kan ökas ytterligare om du renar kroppen från slaggprodukter och gifter som annars kan hindra detta. På grund av detta leder ofta en detoxkur till en ökad viktminskning då gifter kan orsaka övervikt. Men då en diet är mycket lågt energiinnehåll, under de inledande skedena, är det sannolikt att bero på en förlust av vatten.

Effektiv rening av kroppen

En rening av kroppen utförs i regel under korta tidsperioder vilket gör det till ett effektivt sätt att komma igång och komma i form. Det är viktigt att äta nyttigt och utföra regelbunden motion i kombination med en detox för att få maximala resultat samt även hålla en hälsosam livsstil efter detta för att uppnå maximal effekt och fortsätta gå ner i vikt effektivt.

Är det säkert att göra en detox?

När du gör en detox är det vanligt att känna en brist på energi, muskelvärk, trötthet, lågt blodsocker, yrsel och illamående när gifterna rensas ut från kroppen. Detta är helt normala reaktioner och efter det att din kropp är avgiftad kommer du känna dig både fräschare och må bättre än innan.

Ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt

I allmänhet kan en effektiv rening av kroppen kombineras med hälsosam kost och regelbunden motion leda till en hälsosam viktnedgång på ca 1-2 kilo per vecka bara genom att minska ditt kaloriintag något och öka din fysiska aktivitet i kombination med motion. En hälsosam kost med låga nivåer av mättat fett och raffinerade kolhydrater som även vara högt på fullkorn, omättade fetter, frukt och grönsaker är idealisk för att uppnå en ökad hälsa, välbefinnande samt en effektiv viktminskning.

En vetenskapligt granskad studie som publiceras i Journal of American neurotoxikologi påstår att endast små till måttliga mängder av bekämpningsmedel kan leda till en viktökning genom att skada hjärnstrukturen. Detta är ett viktigt bevis på att detox fungerar för att rena kroppen och öka kroppens förbränning.

Vart kan jag hitta en detoxbehandling?

Hos oss på Weightworld erbjuder vi flera typer av effektiva produkter för att rena och rena kroppen från gifter och slaggprodukter så som våra populära naturligt detox te för viktminskning. Dessa produkter kan hjälpa dig komma igång med din viktminskning och göra att du mår bättre och känner dig hälsosammare. Läs mer på våran sida eller kontakta våran kundtjänst om du har några frågor eller funderingar.

Rena kroppen med detox

Det finns flera olika typer av behandlingar för att göra en rensning av kroppen från gifter. Här på WeigtWorld erbjuder vi flera olika kurer för att avgifta kroppen från gifter med hjälp av detox.

Tarmrensning

Tarmrensningstabletter är ett exempel på en detoxkur som kan bidra till att skapa balans i tarmen som hjälper till att rena kroppen från slaggprodukter. Det finns också olika sätt för att göra en rensning av kroppen som består av antingen en 10 eller 7-dagars kur. Cleanse-Rite ™ Detox Colon Cleanse en 7-dagars detox bestående av kapslar som framställts av naturliga ingredienser och tas 3 gånger per dag under 7 dagar. Denna typ av detox är en detoxkur som går in och rensar tarmarna. När tarmen rengörs hjälper denna rensning av kroppen till att rensa gifter ur kroppen.

Bodywraps

Detox kan även utföras med en kroppsinpackning som kan hjälpa dig att göra en rensning av kroppen genom att dra ut slaggprodukter genom huden. Bodywraps med lera är en populär metod för detta där leran fungerar som en renande kosttillskott. Leran appliceras på huden och området renas samtidigt som avfall gås ut. Denna typ av detoxkur baserat på kroppsinpackningar kan hjälpa dig att tappa flera centimeter och behandlingarna kan även minska celluliter.

Cleansing detoxkur

Cleansing kan hjälpa dig att rengöra din kropp från de dåliga slaggprodukter som kroppen kan inte utsöndrar. När kroppen har för många gifter kan du uppleva symtom såsom gasbildning, hudproblem och till och med övervikt. Cleansing detox kan hjälpa rena kroppen och minska problem med en detox.

Bantningsplåster

Bantningsplåster är också en form av detoxkur för att göra en komplett rensning av kroppen. Man fäster plåstret på natten under fötterna under denna detox. Ett bantningsplåster kan hjälpa till att dra ut gifter och avfall så du kan vakna upp nästa dag med mer energi. På Weightworld har vi speciella plåster som kan hjälpa dig att med detox av kroppen effektivt.