Gratis frakt vid köp över 599 kr

Magnesiumcitrat

180 Kapslar | Naturligt kosttillskott för välmåendet

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Ge din kropp en välbehövlig boost med Magnesiumcitrat från WeightWorld! Detta helt naturliga kosttillskott av högsta kvalitet innehåller 220 mg elementärt magnesium i varje dagsdos. Magnesium är känt för att hjälpa till att upprätthålla ett normalt fungerande matsmältningssystem och är viktigt för din energigivande metabolism, dina ben och till och med musklerna.

  • 180 kapslar - en 6-månaders förbrukning
  • Stöttar en normalt fungerande metabolism
  • Idealisk för att naturligt ta hand om ben & muskler
  • Effektiv & prisvärd
  • Non-GMO, glutenfri och lämplig för vegetarianer
  • Glutenfri
  • GMP
  • Vegansk
  • GMO Free

Vad är Magnesiumcitrat?

Magnesiumcitrat är kombinationen av citronsyra och magnesiumkarbonat. Det är faktiskt en av de bäst absorberbara formerna av magnesium, en viktig mineral som behövs i ett flertal metaboliska reaktioner och processer i kroppen. Den beskrivs ibland som en “laxerande saltlösning” eftersom att den kan hjälpa till att rena tarmarna. Den gör detta genom att öka vatten- och vätskenivåerna i tunntarmen.

Fördelarna med Magnesiumcitrat

Vem är Magnesiumcitrat för?

Magnesiumcitrat är lämplig för vuxna i alla åldrar. Det kan vara särskilt fördelaktigt för människor som regelbundet utövar krävande träning. Det är eftersom att magnesium är en av de mineralerna som förloras när vi svettas. Att komplettera sin kost med magnesium kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning, upprätthålla elektrolytbalansen och främja en normal och energigivande metabolism.

Användning

Ta 1 kapslar om dagen, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat ska du ta Magnesiumcitrat vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

Magnesiumcitrat, Mikrokristalin Cellulosa, Magnesiumstearat (flödesmedel), Kiseldioxid (klumpförebyggande medel)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag började använda magnesium mot muskelvärk men upptäckte att det även är bra för magen. Två flugor i en smäll!

A Anne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar