Gratis frakt vid köp över 599 kr

Liposomal Vitamin D3 + K2

250 ml Vätska | Naturligt tillskott för ben & leder
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Söker du ett naturligt tillskott som kan ge stöd åt dina ben och leder, samt hjälpa till att boosta immunförsvaret naturligt? Liposomal Vitamin D3 + K2 (MK-7) är ett flytande kosttillskott med en kombination av vitamin D3 & K2 som verkar tillsammans för att upprätthålla ben-, led- och muskelfunktioner och underhålla immunsystemet. Med en kraftfull styrka på 4000 iu naturligt vitamin D3 behövs bara 2 ml av detta förstklassiga kosttillskott per dag för att ge dina ben, leder och ditt immunförsvar en nödvändig boost.

 • Förstklassigt tillskott i koncentrerad vätskeform
 • För ben och leder
 • Högpotent styrka på 4000 iu naturligt vitamin D3
 • 100µg vitamin K2 i form av menakinon (MK-7)
 • 250 ml flytande kosttillskott
 • Lämpligt för vegetarianer
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • GMP
 • GMO Free

Vad är Liposomal Vitamin D3 + K2?

Denna förstklassiga naturliga produkt består av en sammansättning av vitamin D3 och K2 av högsta kvalitet, i ett mångsidigt flytande vitamintillskott. Kombinationen av vitamin D3 och K2 syftar till att upprätthålla ben och leder och ge ditt immunförsvar en boost. Tillskottet har en naturlig apelsinsmak som gör det till en enkel och behaglig del av din dagliga rutin!

Ingredienser och fördelar

Liposomal Vitamin D3 + K2 är ett flytande tillskott med en kraftfull styrka på 4000 iu naturligt vitamin D3. Många av oss får inte tillräckligt med solljus för att kroppen ska kunna producera tillräckliga mängder D-vitamin naturligt. Tillräckligt höga nivåer av D-vitamin är dock nödvändiga för att ditt immunsystem ska fungera normalt och för att upprätthålla tänder, benvävnader och muskelfunktioner.

Detta naturliga tillskott innehåller även 100µg vitamin K2 i form av MK-7 (menakinon), en högeffektiv form av K2. K-vitamin är känt för att stödja normala benvävnader och arbetar tillsammans med D-vitamin för att säkerställa att kalcium inte bara absorberas bättre, utan även tas upp av skelettet, där det behövs som mest.

Vem är det till för?

D-vitamin rekommenderas för alla, speciellt under det kalla och mörka vinterhalvåret, då kroppen och immunförsvaret kan behöva en extra boost. I detta tillskott har det kombinerats med K-vitamin, som kan ha fördelar för att upprätthålla normal benvävnad. Liposomal Vitamin D3 + K2 är vegetariskt, laktosfritt, mjölkfritt och GMO-fritt, för att passa alla sorters dieter.

Användning

Ta bara 2ml av detta flytande kosttillskott per dag. Eftersom det är framställt av helt naturliga ingredienser har det inga kända biverkningar. Vänligen läs igenom hela ingredienslistan för användning om du har någon allergi eller konsultera en läkare om du är osäker på om tillskottet är lämpligt för dig. Denna produkt är inte lämplig för veganer.

Fullständig ingredienslista

Aktiva Ingredienser: Vitamin D3 4,000 Iu, Vitamin K2(Mk-7) 100 Μg

Andra Ingredienser: Vatten, Vitamin D3 (Som Kalciferol), Vitamin K2 (som Menakinon Mk-7), Emulgeringsmedel: Solroslecitin; Fuktbevarare: Glycerin, Naturlig Kokossmak, Konserveringsmedel: Kaliumsorbat, Citronsyra, Mct-olja (Medellånga Triglycerider), Hjälpämnen: Beta-cyklodextrin, Antioxidant: E-vitamin (som D Alfa-tokoferol).

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Liposomal Vitamin D3 + K2
Liposomal Vitamin D3 + K2

250 ml Vätska | Naturligt tillskott för ben & leder

191Kr 239Kr

+
Liposomal Vitamin C
Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

281Kr

1 Produkt(er)

191Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar