WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Vad är Hallonketon?

Vem älskar inte saftiga röda hallon? Bären innehåller dock mer än frisk vitaminrik sötma de innehåller de också den så kallade hallonketon som kan hjälpa dig bli av med övervikt.

Keton från hallon har faktiskt visat sig vara en av de mest kraftfulla naturliga fettförbrännarna. Detta beror på att de är kända för att stimulera produktion och frisättning av ett proteinhormon som kallas adiponectin. Det har även funnits ett samband hos vuxna mellan höga nivåer av hallonketon och låga procentnivåer av kroppsfett.

Hallonketon, eller Raspberry keton, är en aromatisk kemisk förening som främst påträffas i hallon, det kan också hittas i f. Ex. Tranbär och björnbär fastän i mycket mindre utsträckning. Keton står för en stor del av hallonens lukt och den karakteristiska söta smaken och används därför till stor del i parfymer och kosmetika. Keton har nu visat sig vara väldigt effektivt för att hjälpa kroppen att öka fettförbränningen. Så om du vill ha en 100% naturligt komplement i kampen mot övervikt kan du säkert använda Hallonketon superfood eftersom det kan hjälpa dig att minska fettupptag och är känd för att inte ha några biverkningar.

Keton är relaterad till andra ingredienser som även dem används för viktminskning. Capsaicin som naturligt finns i keton finns även i chili och andra heta kryddor. Capsaicin har liksom om hallonketon ett effektivt inflytande på kroppens förmåga att bränna fett.

Keton som utvinns ur hallon innehåller viktiga vitaminer och mineraler som kan hjälpa till att främja ett friskt matsmältningssystem; Dessutom är de rika på fibrer, vilket också är viktigt för vår matsmältning. Man kan bara extrahera 1-4 mg ketonekstrakt från ett helt kilo färska hallon vilket betyder det att om du vill äta dig till samma effekt som extraktet kan ge dig bör du äta ungefär 40 kg hallon per dag, vilket är både dyrt och omöjligt att uppnå.

Vad kan keton från hallon göra för mig?

När hallon konsumeras i större mängder ökar produktionen av proteinhormon adiponectin, som kan reglera glukos och kontrollera hur mycket fett kroppen absorberar. Innehållet i keton har visat sig vara effektiva för att hindra kroppen från att absorbera fett och öka förbränningen.

Raspberry keton kan helt enkelt hjälpa dig att se till att din kropp inte omvandlar socker och kolhydrater till fett, tillskottet kan reglera din ämnesomsättning så att du kan bli av med dina extra kilon.

Ketonen kan också ha en positiv inverkan på din energinivå vilket är viktigt om du vill komplettera din livsstil med motion men kan inte hitta motivationen. Nu kan du öka din energinivå och få mer kraft och ork att träna och även där förbränna mer kalorier och minska i vikt.

Raspberry keton är ett 100 % naturligt tillskott och därmed har tillskottet inga kända biverkningar. Keton kan bidra till att bryta ner fettceller och öka ämnesomsättningen och ger därför dig möjlighet att bränna mer fett. Som med alla kosttillskott är det fortfarande viktigt att du äter en hälsosam och balanserad kost för att få maximal nytta av din hallonketon diet.

Hallonketon på WeightWorld

Vi erbjuder två olika produkter med hallonketon. Om du letar efter ha ett kosttillskott som enbart består av 100 % keton välj då Raspberry ketone pure supplement . Produkten innehåller hela 600 mg. av denna effektiva ingrediens och är en av de produkter på marknaden med den högsta koncentrationen rent keton.

Om du föredrar ett kosttillskott som innehåller en blandning av olika effektiva superfoods så rekommenderar vi Hallonketon Plus som bland annat innehåller afrikanska mango, guarana och grönt te. Dessa produkter kan även dem hjälpa dig att förbättra din hälsa. Det är enkelt, snabbt och bekvämt att beställa Raspberry Ketone. Här kan du välja leverans och betala för produkten i tre enkla steg. Om du har några frågor om våra produkter eller vår service är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Här på Weightworld har vi två olika typer av produkter med hallonketon. Om du är ny användare av denna typ av fettförbrännande kosttillskott kan det vara svårt att förstå skillnaden mellan de två produkterna och vad de har för individuella fördelar.

Raspberry Ketone Pure

Som namnet antyder innehåller Raspberry Keton Pure ingenting annat än rent hallonketon. Ketoner är anledningen varför röda hallon, liksom flera andra bär, har en mycket intensiv färg och söt doft. När du inkluderar hallon keton i din kost kan din ämnesomsättning ökas, glukosnivåer minskas och fettsyror bryts ned. Ketoner har med andra ord visat sig fungera som fettförbrännare.

Denna produkt är tillverkad helt utan några andra aktiva ingredienser än hallonketon vilket innebär att produkten är mycket effektiv för fettförbränning. Om det är ditt mål att bli av med några överflödiga kilon kan du troligen inte hitta en annan naturlig produkt som är mer lämplig för detta än Raspberry Ketone Pure.

Raspberry Ketone Plus

Medan Raspberry Ketone Pure endast innehåller rena ketoner innehåller Raspberry Ketone Plus samma kraftfulla fettförbrännande ingrediens blandat med flera andra starka superingredienser. Detta innebär att effekten hos ketonerna inte är fullt så stark som hos den rena produkten men fördelarna från de andra ingredienserna kompenserar för detta.

Dessa tillsatta ingredienser är kända för att vara fantastiska komponenter var för sig. Till exempel innehåller Raspberry Ketone plus supplement även grönt te. Förutom att vara packad med aminosyror, enzymer och kostmineraler har denna typ av te visat sig innehålla både koffein och en kraftigt verkande antioxidant som kallas EGCG. Dessa har termogena egenskaper vilket innebär att de kan bidra till att höja din inre kroppstemperatur vilket ökar ämnesomsättningen och resulterar i att du bränner mer kroppsfett.

Produkten innehåller förutom keton även andra ingredienser såsom Acaibär samt Afrikansk mango. Dessa ingredienser har inkluderats eftersom båda innehåller massvis av vitaminer, mineraler samt näringsämnen som alla kan hjälpa dig att upprätthålla god hälsa. Om du söker efter en mer allsidig produkt kan denna produkt vara perfekt då Raspberry Ketone Plus erbjuder fettförbränning av hallonketon kombinerat med antioxidanter samt har energigivande egenskaper från de övriga ingredienserna.

Gemensamma egenskaper?

Det är visserligen sant att det finns skillnader mellan de två produkterna men ett område där de är likvärdiga i är säkerhet. Båda produkterna är tillverkade av helt naturliga ingredienser av högsta kvalité till skillnad från många andra liknande produkter på marknaden som innehåller artificiella tillsatser.

Detta innebär att produkterna är helt säkra att använda och de bör inte heller leda till några biverkningar. Förutom detta är båda komplementen tagna på exakt samma sätt så du behöver inte vara orolig för att det är någon skillnad att använda den ena jämfört med den andra produkten.

Vart kan jag hitta hallonketon?

Du kan hitta det direkt här hos oss på WeightWorld bland våra hallonketon för effektiv viktminskning Klicka endast på ”Köp" på produktsidan för att komma igång. Vi har en enkel och säker utcheckning och du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ och leveransalternativ för att finna ett alternativ som passar just dig. Du kan även placera en order över telefon med hjälp av vår kundtjänst på telefon 08 44 68 24 03.

På WeigthWorld du aldrig registreras för ett abonnemang, vi har inga dolda avgifter eller andra obehagliga överraskningar. Vi erbjuder riktigt snabb leverans så om du beställer vardagar innan klockan 17:00 så kan du börja din nya liv med hallonketon redan i morgon!

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med