Gratis frakt vid köp över 599 kr

Ekologiska spirulina- och chlorella baserade tabletter

750 mg 180 Kapslar | Ett högkvalitativt & naturligt baserat kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Våra ekologiska spirulina- och chlorella tabletter är en form av högkvalitativt tillskott med flera användningsområden. Produkten innehåller viktiga mineraler i form av järn, koppar och magnesium, inklusive B1-, B2- och B3-vitaminer samt de nyttiga Omega 3-fettsyrorna. Tillskottet lämpar sig som en ideal proteinkälla för både veganer och vegetarianer, innehåller även essentiella aminosyror och klorofyll. Ta ditt välbefinnande till en högre nivå redan idag!

 • Ideal i form av ett naturligt stöd av immunsystemet
 • Innehåller naturliga ingredienser i form av spirulina & chlorella
 • Rik även på järn-, magnesium-, B1-, B2- och B3-vitaminer
 • Kommer med alla de 9 essentiella aminosyrorna
 • 180 kapslar - räcker under 6 månader
 • Lämplig för glutenallergiker och veganer
 • Vegansk
 • Ekologisk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Ett kraftfullt tillskott som kommer med otaliga fördelar

Både spirulina och chlorella är algarter vilka båda gjort sig kända bland gemene man för sina fördelaktiga egenskaper, något som gjort dem omåttligt populära bland otaliga tillskottsprodukter som för närvarande erbjuds runt om i världen. Algerna i fråga kommer fullspäckade med otaliga mineraler, vitaminer, proteiner och aminosyror, där alla verkar i en symfonisk orkestrerad utförande som ett led i att höja kroppens allmänna välmående.

Förutom dessa så innehåller algerna även magnesium, Omega-3 fettsyra, järn, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3 inklusive fiber samt vegan- och vegetariskt vänliga proteiner. För att du ska kunna inta tillskottet på ett enkelt sätt så har vi pressat ner alla dessa ingredienser till en enda tablett, som förser dig med allt ovanstående, i en enda dos!

Spirulina är en form av blågröna alger vilka används i rymden

Spirulina är en form av blågröna alger som NASA använde sig flitigt som en form av kosttillskott för alla deras astronauter medan de befann sig på olika rymduppdrag. Spirulina är även känt för sina uthållighetshöjande egenskaper, något som aztekerna vad först med att upptäcka och har betraktas som en form av superfood sedan dess. Spirulina är en bra källa till viktiga vitaminer och mineraler som tiamin (vitamin B1), Riboflavin (vitamin B2), Niacin (vitamin B3), Koppar, Järn, Proteiner och Magnesium.

Vad är Chlorella för något?

Chlorella är en form av gröna alger som naturligt växer i sötvatten runt om jordklotet. Den är exceptionellt rik på protein (ca 60% av dess vikt) och uppskattas för sina utmärkta egenskaper när det kommer till detox. Även om det förekommer vissa näringsdifferenser mellan chlorella och spirulina så erbjuder chlorella högre nivåer av vitaminer och mineraler än dess motsvarighet. Den är även en betydligt mer adekvat källa till hälsosamma fetter så som omega-3 och dylikt.

Fördelar av Spirulina och Chlorella i en Enda Tillskott

Chlorella är en form av gröna alger som växer naturligt i sötvatten. Den har ett högt proteininnehåll (ca 60%) och prisas ofta för sina positiva egenskaper. Även om det finns vissa skillnader i näring mellan chlroella och spirulina, så innehåller chlroella generellt sett högre nivåer av vitaminer och mineraler än dess motsvarighet. Det är också en bättre källa till hälsosamma fetter så som omega-3 och dylikt.

Dosering

Vi rekommenderar att du konsumerar minst 1 tablett om dagen i kombination med ett stort glas vatten, helst före en huvudmåltid. Tillskottet bör intas dagligen under minst 3 månader för att du ska få ut mest av den. Produceras på naturliga ingredienser, inga inrapporterade biverkningar.

Ingredienser

Organiskt spirulinapulver, Ekologiskt chlorellapulver, Vegetariskt kapselskal: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)

Råd

Konsumera ej mer än den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskotten skall ej ses som en form av alternativt till varierad kost och hälsosam livsstil. Om du råkar vara gravid, ammar eller konsumerar andra mediciner så rekommenderar vi att du konsulterar din läkare innan användning. Om du upplever biverkningar så ska du sluta att ta produkten och kontakta din läkare per omgående. Ej avsedd att användas av personer under 18 år.

Lagring

Undvik kontakt med direkt solljus, förvaras på en torr plats, otillgänglig för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologiska spirulina- och chlorella baserade tabletter
Ekologiska spirulina- och chlorella baserade tabletter

750 mg 180 Kapslar | Ett högkvalitativt & naturligt baserat kosttillskott

259Kr

+
Super Spirulina
Super Spirulina

200 g Pulver | Rent superfood-pulver från alger

219Kr

+
Veganskt Kollagen
Veganskt Kollagen

180 Kapslar | Anti-aging tillskott för muskler, leder och hud

379Kr

1 Produkt(er)

259Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

89.09% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kosttillskottet är extremt enkelt att dosera och kan intas oavsett var du råkar befinna dig för närvarande.

J Johanna
Verifierat Köp

Jag känner mig redan mer piggare än tidigare. Tillskottet är fullspäckad med nyttiga vitaminer och mineraler vilka kommer säkerligen att göra dig gott.

A Anders
Verifierat Köp

En superprodukt som du säkerligen kommer att älska, oavsett dina krav och behov.

E Emilia
Verifierat Köp

På grund av att jag råkar vara vegetarian så lider jag ofta av vitaminbrist. Med hjälp av dessa kapslar så är det nu ganska enkelt att få i sig dessa.

E Emil
Verifierat Köp

Kapslarna är verkligen enkla att dosera och har fungerar väldigt bra för min del. Rekommenderas varmt!

F Fredrik
Verifierat Köp

Kosttillskottet innehåller alla de vitaminer som du behöver och kan doseras med enkelhet.

A Anna
Verifierat Köp

Innan jag upptäckte tillskottet så upplevde jag mig ofta trött, men känner mig idag betydligt mer piggare och alertare än förut.

M Mattias
Verifierat Köp

En produkt som erbjuder allt som du behöver och lite mer. Rekommenderas varmt till alla!

J Johanna
Verifierat Köp

En produkt som håller måttet. Jag skulle vilja rekommendera det till alla.

E Erik
Verifierat Köp

En produkt som du inte kommer vilja vara utan. Rekommenderas till alla vilka önskar fylla på sina vitamindepåer.

M Martin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar