Gratis frakt vid köp över 699 kr

Resveratrol med Rödvinsextrakt

510 mg 60 Kapslar | Superfood mot anti-aging

Översikt

  • Anti-aging kosttillskott rik på antioxidanter
  • För hjärthälsa, viktkontroll och fria radikaler
  • Berikad med rödvinsextrakt
  • Ta 2 kapslar dagligen - tillräckligt för 1 månads konsumtion
  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

Weightworlds Resveratrol-kapslar med rödvinsextrakt är ett naturligt anti-aging-tillskott. Ingredienserna i det hjälper till att bekämpa fria radikaler som är ansvariga för för tidigt åldrande.

Ger dig hela 500 mg resveratrol om dagen när du helt enkelt tar 2 kapslar dagligen. Kapslarna bidrar också till hjärthälsa och viktkontroll.

  • GMP
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free

Vad är resveratrol-tillskott?

WeightWorlds resveratroltillskott är tillverkat polyfenolrika, naturliga ingredienser som på grund av tillskottets höga innehåll av antioxidanter hjälper till att visa synliga tecken på åldrande och bekämpa fria radikaler. Resveratroltillskottet ger dig den höga dosen av 500mg 100% ren dos av resveratrol per dag, vilket gör det till ett av de mest potenta resveratroltillskotten på marknaden. Tillskottet kommer i kapselform, vilket gör dem lätta att svälja, och innehåller piperin (svartpepparextrakt) för att säkerställa bästa möjliga biotillgänglighet och snabbt upptag i kroppen, så att du kan få ut det mesta av resveratrols många fördelar.

Resveratrol - en kraftig antioxidant

Resveratrol är en kraftfull antioxidant som inte bara bidrar till anti-aging genom att bekämpa fria radikaler, vilket är orsaken till tidiga ålderstecken. Kosttillskottet hjälper också till att upprätthålla en normal kardiovaskulär hälsa. Resveratrol bidrar även till lederna och nervsystemet då det sägs kunna hjälp dig att uppnå bättre näring, öka din utstrålning och det allmänna välbefinnandet. Rött vin har ett högt innehåll av resveratrol, och därför kan det vara hälsosamt att då och då njuta av ett glas rött vin. Men för att följa studierna med hur mycket rött vin man kan dricka för att få hälsofördelarna, så är det max 10 glas vin per vecka (2 om dagen som max), vilket gör att man istället kan ta resveratroltillskott så att du med gott samvete kan få i dig en daglig dos av antioxidanter för att boosta din hälsa och välbefinnande.

Användning

Ta två kapslar om dagen, helst med en måltid. Eftersom resveratrol med rödvinsextrakt är utvecklat till 100 % av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Om du är gravid, ammar eller tar andra mediciner bör du rådfråga en läkare före användning. Passar både veganer och vegetarianer. Ej avsedda för barn eller ungdomar under 18 år.

Ingredienser

Trans-resveratrol 98% (källa: Japansk pilrot 100:1 extrakt), Svartpeppar extrakt (20:1), Rödvinspolyfenoler 1% (källa: Druvskal), Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat, Vegetabiliskt kapselskal: Hydroxipropylmetylcellulosa

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(116)
4 Stjärnor
(66)
3 Stjärnor
(22)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.78% baserat på 204 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket nöjd med den snabba hanteringen.

R Rein
Verifierat Köp

Känner mig pigg av Resveratrol.

R Rein
Verifierat Köp

Tagit denna produkten cirka i en manad,säkert hälsosamt och gör underverk .👍

I Ivona J
Verifierat Köp

0123456789

J Jimmy K
Verifierat Köp

Jag har använt Resveratrol regelbundet det har definitivt gett mig mycket mer energi och bättre hud. Jag har börjat jogga på mornarna, något jag aldrig har gjort innan! Mina vänner har också märkt en skillnad och att jag gått ner i vikt. För mig är det värt varenda krona!

S Sanna
Verifierat Köp

Kom snabbt, väl förpackad och är lätt att ta. Jag tar 1 per dag men jag har inte tagit dem tillräckligt länge för att skriva hur det går. Tiden får avgöra!

J Jonna i Stockholm
Verifierat Köp

Jag har tagit detta tillskott i över sex månader, hade svår akne och läsa att detta skulle vara bra för detta och mycket annat. Sen jag började med Resveratrol har min hud blivit mycket friskare och jag har inte längre samma problem som innan sen så känns mitt hår tjockare. Jag är mycket nöjd och kommer att fortsätta!

M Madeleine, 22, Borås
Verifierat Köp

Har inte testat ännu men var tipsad av min dietist att rödvinsextrakt var riktigt bra för hy och hälsa, och detta innehöll de bästa näringsämnena jag hittade så det känns lovande

L Lovisa
Verifierat Köp

Jag har bara tagit dessa i ca 10 dagar så är säker på om effekten är i mitt huvud men jag känner att jag har mer energi och mer ork! Får se om detta fortsätter och vilka andra hälsofördelar. Jag tar en kapsel per dag och har läst mycket om fördelarna med detta tillskott och nu börjar jag faktiskt tro på det men det är väll aldrig fel att tillföra massa antioxidanter och näringsämnen till kroppen.

C Catharina
Verifierat Köp

Mycket bra produkt och snabb leverans. Tack!

E Eva-Karin Malmberg

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar