Gratis frakt vid köp över 699 kr

100% Ekologiska Bockhornsklöver Kapslar

1500 mg 180 Kapslar | Veganvänligt tillskott med superfood

Översikt

Bockhornsklöver är en kraftfull ört som har använts av människor i åratal. Örten har blivit känd som ett viktigt naturmedel, då växtodlare lade märke till dess många fördelar redan flera hundra år sedan! På senare tid har bockhornsklöver även väckt stort intresse bland vetenskapliga samfund. WeightWorld använder hela örten genom att pressa in den i lättsvalda veganska kapslar, så att du enkelt kan lägga till ett tillskott med 100% Ekologisk Bockhornsklöver i din dagliga rutin!

  • Idealisk för strävan efter vikthantering
  • Ekologisk bockhornsklöver innehåller rikligt med protein, fibrer & mineraler
  • Innehåller ett naturligt vitaminkomplex
  • 1500mg hela bockhornsklöver per dag
  • Lämpligt för veganer & vegetarianer
  • Syftar till att hantera oroväckande blodsockernivåer
  • Ekologisk
  • Vegansk
  • Hög dos

Vikten av glukosbalans

Vi blir ständigt informerade om de faror som en sockerrik kost kan ha för kroppar, både för vår vikt och vårt hjärta. Det är dock förvånansvärt många som inte känner till den exakta bakgrunden till problemet. När experter talar om blodsockernivåer menar de egentligen glukos, som bildas i din kropp av det socker som du äter. När det har bearbetats går det vidare till vårt blod och används antingen omedelbart eller lite senare som bränsle. Att ha en balanserad blodsockernivå har en avgörande betydelse för kroppen, eftersom det har en inverkan på regleringen av hormoner, hjälper kroppen att förbränna lagrat fett och ökar ämnesomsättningen. Många människor har dock svårigheter med att upprätthålla en optimal nivå. En förhöjd blodsockernivå kan leda till lagring av fett och en låg nivå kan få kroppen att gå i svältläge. Tyvärr kan båda problemen leda till viktökning. På grund av detta är det oerhört viktigt att upprätthålla en hälsosam nivå - och det är här ett kosttillskott som strävar efter att upprätthålla balansen kommer in i bilden!

Fantastisk bockhornsklöver

Denna otroliga växt, som även kallas Methi, är en av de mest kända och allmänt använda örterna som nyttjas världen över och är en populär ingrediens i såväl det sydasiatiska som egyptiska och turkiska köket. Bockhornsklöver används inte bara för sin unika smak, utan är även populär i många olika kulturer för sina enastående fördelar för kroppen. Örten har använts som ett traditionellt naturmedel i århundraden för att främja matsmältning, upprätthålla en hälsosam blodsockernivå och ge stöd vid klimakteriet. Under senare år har även vetenskapliga samfund blivit intresserade av växtens fördelar!

Det finns en bred variation av utmärkande drag som associeras med bockhornsklöver. Örten har visat sig vara rik på energigivande kolin, en mängd olika vitaminer och mineraler samt fenol- och flavonoidföreningar. Den har även ett högt proteininnehåll på 25g protein per 100g bockhornsklöver! Utöver allt detta är bockhornsklöver även rikt på fibrer, speciellt galaktomannan. Denna typ av lösliga fibrer som förekommer i bockhornsklöverfrön har genom hängiven forskning kopplats till hantering av blodets glukosnivåer. Studier har även påvisat att det fiberrika innehållet i bockhornsklöver kan ha en inverkan på mättnadskänsla och kolesterolnivåer.

100% Ekologiska Bockhornsklöver Kapslar

Alla dessa fantastiska fördelar som kopplade till denna ört och dess frön, har gjort bockhornsklöver till en populär ingrediens i olika typer av kosttillskott. Till skillnad från många tillskott på marknaden som innehåller laktosbaserade bulkmedel och andra tillsatser, har Weightworld skapat ett rent tillskott, så att även veganer och laktosintoleranta kan njuta av fördelarna med detta superfood. De har dessutom använt sig av hela växten vid tillverkningen, så att du kan dra nytta av alla dess delar. 100% Ekologisk Bockhornsklöver är det utmärkta tillskottet för dig som vill uppleva alla örtens gynnsamma egenskaper!

Ingredienser:

Kapselinnehåll: Fröpulver av organisk bockhornsklöver. Kapselskal: Hydroxipropylmetylcellulosa

Användning av 100% Ekologisk Bockhornsklöver

Dessa lättsvalda, vegetariska kapslar med 100% Ekologisk Bockhornsklöver är ett lättanvänt tillskott till din dagliga rutin. Ta bara två kapslar per dag med ett stort glas vatten, gärna i samband med en måltid. För bäst effekt bör du använda 100% Ekologisk Bockhornsklöver i samband med en hälsosam och balanserad diet. Rådfråga en läkare före användning om du är gravid, ammar, under medicinsk övervakning eller tar någon medicin.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

100% Ekologiska Bockhornsklöver Kapslar
100% Ekologiska Bockhornsklöver Kapslar

1500 mg 180 Kapslar | Veganvänligt tillskott med superfood

189Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

1 Produkt(er)

189Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(96)
4 Stjärnor
(59)
3 Stjärnor
(15)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.01% baserat på 170 Kundomdömen

Verifierat Köp

Svårt att bedöma efter att ha ätit dessa en så kort tid, men har inte kännt av några biverkningar alls så bara det är ju bra :) bör nog ha ätit en längre tid för att nå full effekt men kommer köpa dessa igen helt klart.

L Lars
Verifierat Köp

Nöjd med produkt och leveransen😊👍

A Amir
Verifierat Köp

super produkt . bra snabbt.enkelt

K Kari F
Verifierat Köp

Hyfsad produkt, ingen effekt på orken.

s somboon P
Verifierat Köp

Tror det funkar!

W Wilhelmina
Verifierat Köp

..........

S Sladjana H
Verifierat Köp

har hört massa bra saker så ska bli spännande att se om den ger någon effekt!

e elin
Verifierat Köp

Hej! Jag vet inte om det är inbillning eller ej men jag upplever att bockhornsklöver har hjälpt med min PMS. Kommer absolut att fortsätta använda.

A Anja
Verifierat Köp

funkar bra

J Jonas
Verifierat Köp

Jag har provat bockhornsklöver från andra märken tidigare men aldrig varit riktigt nöjd. Men så hittade jag dessa och bestämde mig för att prova. Positivt överraskad om hur bra kvaliteten var!

H Henrietta

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar