Flaxseed Oil Softgels

1000 mg 90 Softgels | Naturlig Omega Olja tillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Ta hand om din hjärna, ditt hjärta, hår och hud naturligt med WeightWorlds Linfröolja Kapslar! Våra naturliga och kallpressade linfröoljekapslar består av 550 mg Omega-3, 167 mg Omega-6 & 170 mg Omega-9 i form av potenta 1000 mg linförolja i varje dos. Den här formulan är ett hållbart och smakfritt alternativ till fiskolja och ger dig de essentiella oljor din kropp behöver. Njut av ett ungdomligt utseende på utsidan och balanserade, naturliga värden på insidan med dessa smidiga kapslar idag!

 • Stöttar din hjärna, ditt hjärta, hår och hud naturligt
 • 1000 mg ekologisk linfröolja i varje dos
 • Hållbar källa till Omega-3, 6 & 9
 • Bekvämt alternativ till fiskbaserade källor
 • En 3-månaders förbrukning i varje förpackning
 • Glutenfri
 • Mjölkfri
 • Laktosfri
 • GMO Free

Varför behöver vi omega oljor?

Omegaoljor, såsom 3, 6 och 9, är några av de mest kroppsboostande ingredienser vi kan få i oss. De förser både kropp och sinne med fördelar och våra kroppar är naturligt oförmögna att skapa dem själv som andra naturliga oljor. Därför har oljetillskott blivit alltmer populärt i vår strävan efter en kost som naturligt boostar vårt välmående.

Varför ska man ta Flaxseed Oil?

 1. Kolesterol

  Flaxseed Oil är en oerhört rik källa till Omega 3, som innehåller EPA och DHA. Båda dessa aktiva kemikalier hjälper till att kontrollera blodnivåer som påverkar uppbyggnaden av kolesterol i blodet. Förutom att vara en faktor i kosten är kolesterol också ett element i din kropp när du försöker skydda dig mot hjärt- och kärlsjukdomar. För mycket kolesterol kan leda till högt blodtryck och andra relaterade komplikationer.

 2. Balans

  Ekologisk linfröolja kan bidra till att balansera dina naturliga, kroppsliga nivåer. Upplev en naturlig boost från detta potenta kosttillskott som hanterar en mängd kroppsliga funktioner och nyckelprocesser för att hjälpa dig känna dig uppfriskad och redo att ta dig an livets utmaningar.

 3. Hjärnfunktion

  Linfröolja är en rik källa till Omega-3, som innehåller DHA. DHA är känt för att bidra till psykologisk funktion, vilket gör Flaxseed Oil kapslarna så bra för både kropp och själ. Detta är särskilt viktigt för personer som inte gillar fisk, eftersom fiskoljor anses vara den främsta källan till detta näringämne. Linfröolja är ett perfekt växtbaserat alternativ till fiskolja, som ger alla samma fördelar som omegaoljor, utan att behöva extrahera oljorna från fisk.

  infographic pa weightworlds flax seed olja softgel kapslar, linfroolja och dess fordelar

Ingredienser:

Ekologisk Linfröolja, Softgel Kapslar (Gelatin, Glycerine, Vatten, Karamell Färg)

Användning

Ta bara 1 Linfröolja Kapsel om dagen i samband med din huvudmåltid. Vi rekommenderar att du tar kapseln vid samma tidpunkt varje dag för att hjälpa dig få ut det mesta ur detta kosttillskott.

Att tänka på med Linfröolja

Linfröolja Kapslar är tillverkade med gelatin, vilket gör dem olämpliga för veganer och vegetarianer. Detta kosttillskott är menat att tas tillsammans med en balanserad kost och motion för bästa resultat och bör inte användas som ersättning för en måltid. Läs alltid igenom ingredienslistan om du har några specifika allergier.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Snabb leverans.

M Miranda
Verifierat Köp

Alltid varit försiktig med vad jag proppar i mig. Detta är utan tvekan en stark rekommendation

T Tim Karlsson
Verifierat Köp

Är super nöjd med resultatet, tusen tack!

e elisabeth
Verifierat Köp

Jag har velat ta flaxseeds väldigt länge nu, äntligen kommit igång med det. Snabb leverans :D

M Manny
Verifierat Köp

Än så länge inga konstigheter.

R Rickard
Verifierat Köp

Magen fungerar mycket bättre med dom här så jag tar dem alltid.

L Lilian
Verifierat Köp

Jag har ätit rena linfrön förut men jag ska prova dessa nu och se dom det funkar lika bra för mig.

L Liv
Verifierat Köp

Jag tar dem för kolesterolet

A Agneta
Verifierat Köp

Jag fick hem dem snabbt och jag hoppas att dom ska vara bra

A Amelia
Verifierat Köp

Högsta poäng

S Seinab

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar