Gratis frakt vid köp över 699 kr

Keto Electrolyte Kapslar

180 Kapslar | Keto Electrolyte Kapslar

Översikt

Om du går på en keto diet för att gå ner i vikt, boosta då dig själv med Keto Electrolyte Kapslar från WeightWorld. Varje kapsel är proppfull med kalcium, magnesium, och många fler vitala mineraler som ofta går förlorade när du går in i ketos. Att ta Keto Electrolyte Kapslar kan hjälpa dig upprätthålla ketos utan att gå miste om några nyttigheter.

  • Perfekt ketotillskott
  • Helt naturliga ingredienser av premiumkvalitet
  • Veganvänligt
  • Hantera dina viktmål och mineralnivåer
  • 180 kapslar - en 6-månaders förbrukning
  • Keto Diet
  • GMP
  • ISO
  • Framtagen av experter

Vad är Keto Electrolyte Kapslar?

Ketodieten är en av de hetaste dieterna just nu. Människor över hela världen skär ner på kolhydrater och fortsätter att njuta av några av sina favoriträtter samtidigt som de tappar vikt och håller sig i form.

Men en av nackdelarna med att skära ner på eller utesluta kolhydrater ur sin kost är att det naturligt minskar mängden natrium och andra mineraler i ditt matintag, och det är mineraler som kroppen blir av med när du svettas. Detta kan i sin tur leda till en obalans av elektrolyter i kroppen. Elektrolyter är vitala för en normal funktion i kroppens organ, såsom hjärta, hjärna och lever. En elektrolytobalans kan ta sig uttryck på flera olika sätt, bland annat genom hjärtklappning, yrsel, huvudvärk och muskelkramper.

Det är precis därför WeightWorld tog fram Keto Electrolytes. Varje kapsel är en praktisk källa till vitala mineraler, som kalcium, magnesium, klorid och natrium, som kan låta dig fortsätta känna dig på topp när du går på en ketogen diet.

Fördelar med Keto Electrolyte Kapslar

Varje kapsel innehåller en kraftfull blandning av essentiella elektrolyter. Dessa är:

Kalcium (35mg)

Du vet säkert redan hur viktigt kalcium är för skelettet, men det spelar också en viktig roll i hela kroppen. Det bidrar till en normal muskelfunktion och frisättning av energi, såväl som normalt upprätthållande av ben och tänder.

Magnesium (35mg)

Magnesium är en mineral som ofta blir förbisedd. Den spelar också en stor roll i våra kroppar. Den kan hjälpa till att överkomma känslor av utmattning och trötthet samtidigt som det bidrar till en normal frisättning av energi och upprätthåller starka tänder.

Klorid (280mg)

Om du var uppmärksam på kemilektionerna kanske du undrar varför en mineral som vanligen förknippas med syror är vital för den mänskliga kroppen. Det är den för att våra magar använder sig av saltsyra för att bryta ner maten vi äter och kroppen behöver klorid för att producera den!

Natrium (140mg)

Även om salt är något du bör begränsa i din kost så är natrium en viktig del i att upprätthålla kroppens balans och ett normalt blodtryck. För mycket natrium kan vara skadligt men för lite kan vara precis lika illa. Keto Electrolyte Kapslar förser dig med den perfekta mängden natrium för att fylla på dina nivåer som minskats naturligt under din ketos, så att du inte behöver lägga till potentiellt skadliga mängder salt till din kost.

Kalium (70mg)

En annan mineral som också ofta blir förbisedd är kalium, som är en avgörande mineral för kroppens underhåll. Den bidrar till en normal funktion i immunförsvaret, som skyddar oss mot infektioner och bakterier. Den spelar också en stor roll för blodtrycket och musklerna.

Du skulle ju kunna köpa hem olika kosttillskott för var och en av dessa elektrolyter, men varför inte bespara dig tiden och pengarna och få dem alla i WeightWorlds Keto Electrolyte Kapslar?

Vem är dessa kapslar för?

Om du är över 18 år gammal och har fallit för ketotrenden, då är dessa kapslar ett perfekt tillskott till en balanserad kost.

De är också veganvänliga. Eftersom att de bästa naturliga naturliga källorna till dessa mineraler är kött och fisk, låter de dig hålla dig i ketos utan att du behöver oroa dig för bristrelaterade bieffekter.

Användning

Ta 1 kapsel om dagen med ett glas vatten, helst i samband med måltid. För bästa resultat rekommenderar vi att du tar kapseln vid ungefär samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

Kalcium (från kalciumkarbonat), magnesium (från magnesiumcitrat), klorid (från natriumklorid, kaliumklorid), natrium (från natriumklorid), kalium (kaliumklorid), magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Keto Electrolyte Kapslar
Keto Electrolyte Kapslar

180 Kapslar | Keto Electrolyte Kapslar

179Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

+
Glukosamin och kondroitin kapslar
Glukosamin och kondroitin kapslar

180 Kapslar | 1790mg | Naturligt tillskott for leder

209Kr

1 Produkt(er)

179Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(20)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.11% baserat på 26 Kundomdömen

Verifierat Köp

Recently started a keto diet and was feeling a bit low in my energy levels to begin with. Ever since I started taking these capsules I’m feeling a lot sharper and don’t feel as tired anymore

J Jamie
Verifierat Köp

Really helped with my weight loss plan and have seen a massive difference

M Michael
Verifierat Köp

Been great for taking after my workouts. Used to feel really tired for ages after I exercised for a while but seem to be recovering faster with these capsules

J James
Verifierat Köp

I’ve always been terrible at getting enough fruit and veg into my diet but these capsules are helping me feel a lot better and more energised than before

D Dave
Verifierat Köp

Easy to use capsules, seem to be working well so far

S Sarah
Verifierat Köp

I’m not a big fan of fish so I’m a bit limited with the meals I have on my keto diet but these capsules have really surprised as to how effective they’ve been at keeping my energy levels up

B Bobby
Verifierat Köp

These capsules are so easy to use. I just don’t have the time sometimes to make certain meals on my keto diet but these capsules have been a great alternative for maintaining my weight management efforts on my ‘lazy days!’

K Kate
Verifierat Köp

Good product. Will be buying again when I run out

J John
Verifierat Köp

Can’t recommend these capsules enough! Has saved me from having to buy individual supplements for each of the 5 main minerals in this formula

C Chris
Verifierat Köp

Went veggie recently and this is helping me resist the urge to eat meat on

M Mary

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar