GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

Electrolyte Complex Kapslar

180 kapslar | Tillskott med elektrolyter

 • Köp 1 179Kr
 • Köp 2 340Kr 358Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 483Kr 537Kr Du sparar 10%

Point Icon Köp nu och tjäna 1 Comfort poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Elektrolyt tabletter med essentiella mineraler
 • Med kalcium, klorid, magnesium, natrium och kalium
 • Bidrar till energi, muskler och skelett
 • Ta en tablett dagligen - tillräckligt för 6 månaders konsumtion
 • 100% nöjdhetsgaranti

Electrolyte Complex innehåller de fem viktiga mineralerna, även kända som elektrolyter; kalcium, klorid, magnesium, natrium och kalium för energi som bidrar till normal muskelfunktion, benhälsa och energi.

Ta bara 1 tablett om dagen för att täcka ditt behov av viktiga näringsämnen för att lindra muskelkramper, energiförlust, koncentrationssvårigheter och yrsel orsakad av dåligt med salt- och vätskebalans.

 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • ISO
 • EXPERT FORMULA

Vad är elektrolyter?

Elektrolyter är naturliga salter med negativ laddning, som också påverkar din vätskebalans, eftersom du utsöndrar elektrolyter genom svett, avföring och urin.

Din kropp klarar inte av att producera elektrolyter själv, och därför är det viktigt att du täcker ditt behov av dessa salter antingen genom kosten eller genom att ta kosttillskott. För annars finns risken att du får problem med elektrolytbalansen, vilket kan leda till vätske- och saltbrist.

Vätske- och saltbrist är dock två väldigt olika saker. För att du kan få i dig mycket vätska men ändå var uttorkad, eftersom din kropp helt enkelt saknar salter (elektrolyter). Så genom konsumera elektrolyter minskar du risken för uttorkning.

Ett underskott av vätska och elektrolyter kan leda till så kallad isoton uttorkning, medan man genom att inta för lite elektrolyter i förhållande till vätska kan uppleva hypoton uttorkning, vilket kan leda till muskelkramper, energiförlust, koncentrationssvårigheter och yrsel.

Varför ta electrolyte complex?

Electrolyte Complex är ett naturligt kosttillskott speciellt framtaget för att balansera dina elektrolyter genom att konsumera rätt mineraler. Just därför innehåller tillskottet fem noga utvalda elektrolyter, som bland annat kan bidra till följande:

Kalcium: Bidrar till normal muskelfunktion och neurotransmission i hjärnan, och är även viktig för ett starkt skelett och blodhälsa.

Magnesium: Bidrar till normal hjärthälsa, nervsystem, normal muskelfunktion och till att bibehålla normalt skelett.

Klorid: Bidrar till blodtryck och volym balansen. Hjälper dessutom till att skapa vätskebalans både i och utanför cellerna, och kan därmed bidra till att bibehålla en normal pH-balans.

Natrium: Är viktigt i förhållande till kroppens vätskebalans och för att skapa en hälsosam balans av andra elektrolyter. Är också känd för att bidra till normal muskelfunktion och nervfunktion.

Kalium: Är nödvändigt för ett hälsosamt blodtryck, reglering av hjärtrytmen och för att ge kroppen nödvändigt stöd för vätskebalansen. Är också viktigt i förhållande till att bibehålla normal muskel- och nervfunktion och ett normalt blodtryck.

Vilka elektrolyter innehåller elektrolyt tabletter?

Våra Electrolyte Complex tabletter innehåller 5 noggrant utvalda elektrolyter: Kalcium, klorid, magnesium, natrium, kalium.

Kan man ta elektrolyter under en keto-diet?

Ja, tillskottet är lämpligt under en keto-diet, då obalanser i vätske-och saltbalansen ofta kan uppstå under en keto-diet.

Varför ta ett elektrolyt tillskott?

Elektrolyter är viktiga för din salt- och vätskebalans och genom att ta ett elektrolyt tillskott kan du få de bästa förutsättningarna för att inte drabbas av uttorkning, varken isotonisk eller hypoton uttorkning.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 1 tablett om dagen med ett stort glas vatten, gärna tillsammans med en huvudmåltid.

När kan du förvänta dig att se resultat?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du använder tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta Electrolyte Complex?

Tillskottet är tillverkat på naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta Electrolyte Complex?

Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller genomgår en medicinsk undersökning bör du rådfråga din läkare före användning. Tillskottet är inte lämpligt för barn och unga under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Electrolyte Complex Kapslar
Electrolyte Complex Kapslar

560 mg 180 Tablet | Tillskott med elektrolyter

179Kr

+
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg

1520 mg 180 Kapslar | Med ingefära & svartpeppar for leder

265Kr

+
Hallonketoner
Hallonketoner

1200 mg 180 Capsule | Naturlig och effektiv fettförbränning

249Kr

1 Produkt(er)

179Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(37)
4 Stjärnor
(9)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.65% baserat på 48 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerar väldigt bra när jag tar dubbel dos. Mina restless legs har nästan försvunnit och jag sover som en stock.

M Maria H
Verifierat Köp

First time buying this, so i need to test first.

B Bora
Verifierat Köp

A good electrolyte supplement and good value for money.

J Jackie D
Verifierat Köp

I am very satisfied! Thank you!

D Dainis.
Verifierat Köp

Recently started a keto diet and was feeling a bit low in my energy levels to begin with. Ever since I started taking these capsules I’m feeling a lot sharper and don’t feel as tired anymore

J Jamie
Verifierat Köp

Really helped with my weight loss plan and have seen a massive difference

M Michael
Verifierat Köp

Been great for taking after my workouts. Used to feel really tired for ages after I exercised for a while but seem to be recovering faster with these capsules

J James
Verifierat Köp

I’ve always been terrible at getting enough fruit and veg into my diet but these capsules are helping me feel a lot better and more energised than before

D Dave
Verifierat Köp

Easy to use capsules, seem to be working well so far

S Sarah
Verifierat Köp

I’m not a big fan of fish so I’m a bit limited with the meals I have on my keto diet but these capsules have really surprised as to how effective they’ve been at keeping my energy levels up

B Bobby

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar