KetoWorlds Omega 3 Fiskolja Softgels

Ketovänligt omegatillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Prova ett tillskott med nyttiga fetter och rikligt av omega och njut av hälsofördelarna! KetoWorlds Omega 3 Fiskolja Softgels är precis vad du behöver för att ta hand om din hjärn- och hjärthälsa, samt få en välmående hud. Med en fantastisk styrka på 3,000mg per portion är detta Omega 3 tillskott ett av de mest kraftfulla på marknaden, med fettsyrorna EPA och DHA av högsta kvalitet.

 • Stödjer hjärtats & hjärnans funktion
 • Vårdar hud, hår & ögon
 • 3,000mg styrka, med EPA & DHA
 • Perfekt för dem som följer ketodieten
 • Lättsvalda softgelkapslar
 • Keto Diet
 • GMP

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är KetoWorlds Omega 3 Fiskolja Softgels?

När du följer en ketogen diet kan det vara svårt att få tillräckligt med nyttiga fetter. Det är speciellt viktigt att få i sig rätt mängder av omega 3. Dessa Omega 3 Fiskolja Softgels hjälper till att öka ditt intag av nyttiga fetter för att få energi och styrka i samband med en ketogen diet. Med en massiv portionsstyrka på 3,000 mg är det ett av de effektivaste tillskotten på marknaden, så att du kan dra full nytta av fördelarna med omega 3, som gynnar hjärnan, hjärtat, huden och ögonhälsan. Detta behändiga tillskott tas i form av lättsvalda gelkapslar, så att du kan lägga till dem i din diet så enkelt som möjligt.

Vilka är fördelarna med omega 3?

Omega 3 kan stödja hjärnan, hjärtat och huden, vilket gör fiskolja till ett utmärkt sätt att ge din kropp och välbefinnande ett kraftigt uppsving. Omega 3 är en typ av nyttigt fett som innehåller både EPA och DHA som vi behöver i vår kost. Ett tillräckligt intag av omega 3 kan stödja flera kroppsfunktioner, till exempel:

 • Hjärnfunktion
 • Hjärthälsa
 • Hud, hår och naglar
 • Ögon och syn
 • Tänder & tandkött
 • Stödja en ketogen diet

För vem passar tillskottet?

Omega 3 Fiskolja Softgels är ett perfekt tillskott för aktiva och hälsomedvetna personer som vill öka sina nivåer av omega 3, för att ta hand om sin allmänna hälsa och sitt välbefinnande. På grund av det rikliga innehållet av hälsosamma omega 3 fettsyror är det också perfekt för att stödja hjärnan, hjärtat, huden och ögonen och ge en extra energiboost till dem som följer en ketogen diet. De lättsvalda gelatinkapslarna är framställda av högsta kvalitet så att du tryggt kan njuta av ett tillskott från en säker källa.

Användning

Ta bara 3 kapslar per dag med en måltid och ett glas vatten. Du kan ta alla kapslar på en gång eller vid tre olika måltider. Vi rekommenderar att du tar tillskottet ungefär samma tid på dygnet varje dag. Läs igenom hela ingredienslistan före användning om du har någon allergi. Rådfråga din läkare före användning om du är gravid, ammar eller tar något läkemedel. Denna produkt är inte lämplig för veganer eller vegetarianer.

Fullständig ingredienslista

Fiskolja (triglycerid-tg) 3000mg, tillhandahåller normalt: epa (eikosapentaensyra) 990mg & dha (docosahexaensyra) 660mg.

Fiskolja, kapselskal (gelatin (fisk), glycerin), antioxidant (blandade tokoferoler), solrosolja.

KetoWorlds Omega 3 Fiskolja Softgels Ketovänligt omegatillskott

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

75.00% baserat på 3 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra styrka och hög halt av EPA & DHA. Det finns många produkter där ute på marknaden som visar felaktig mängd av EPA & DHA. Detta är däremot den högsta halten som jag har kommit över och det är bra värde för pengarna.

E Eugène
Verifierat Köp

Jag fann dessa softgels enkla att svälja och det är inte någon äcklig eftersmak vilket är bra för mig. Det är däremot för tidigt att säga om den är effektiv men jag har inga klagomål än så länge.

C Carlos S
Verifierat Köp

Ingen äcklig lukt som man kan få med billigare produkter och det ger mig inte heller en dålig andedräkt.

V Valentine

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar