• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Få en platt mage på 1 vecka

Det finns några viktiga hemligheter till att kontrollera fettmängden och få en platt mage: motion, kost, sömn och rätt stresshantering. Här kommer vi beskriva dessa steg för att uppnå en platt mage och följer du dessa har du kommit en bra bit på vägen för att uppnå och upprätthålla en plattare mage.

Din ämnesomsättning beror på antalet kalorier som din kropp kan bränna. Eftersom kroppen styr hastigheten och riktningen för ämnesomsättningen, vad du äter och din nivå av fysisk aktivitet kommer påverka hastigheten på din ämnesomsättning och hur mycket du väger. Det bästa sättet att kontrollera hur många kalorier du bränner är genom din nivå av fysisk aktivitet och vad som verkar vara en snabbare ämnesomsättning mot andra är oftare en mer aktiv eller mindre aktiv livsstil, som leder till antingen viktminskning, en platt mage eller hjälper dig att bibehålla en stabil vikt.

1. Motion och fysiskt träning

Hård fysisk träning trimmar fettmängden. Utför minst 30 minuters måttlig motion minst 5 dagar i veckan om du vill uppnå en platt mage hemma . Promenader räknas så länge det är snabba nog att du svettas och andas hårdare och gör din puls snabbare än vanligt.

För att få samma resultat och en platt mage på mindre tid bör du öka din takt och utföra kraftig motion - som jogging eller löpning. Det skulle då räka med att göra detta 20 minuter om dagen 4 dagar i veckan.

2. Kost

Det finns ingen magisk diet för att förbränna magfett och få en platt mage. Men när du gå ner i vikt med en diet försvinner fett från magen vanligen först.

Att få i sig tillräckligt med fibrer kan hjälpa till för att få en platt mage. Det har visat sig att människor som äter 10 gram lösliga fibrer per dag - utan några andra förändringar i sin kost automatiskt bygger upp mindre fett över tid än andra. Det är så enkelt som att äta två små äpplen, en kopp gröna ärtor, eller en halv kopp pintobönor.

Även om du höll allt annat lika, men bytte till ett högre fiberbröd, kanske du kan behålla din vikt genom åren.

3. Sömn

Att få rätt mängd sömn hjälper. Människor som fick 6 till 7 timmars sömn per natt fick mindre ökad fettmängd över 5 år jämfört med de som sov 5 eller färre timmar per natt eller 8 timmar eller mer per natt vilket visar innebörden av fitness och hälsa . Sömn kanske inte var det enda som betydde något för att få en platt mage för dessa människor - men det var definitivt en del av bilden.

4. Stress

Alla upplever stress men hur du hanterar det är viktigt för att uppnå en platt mage. De bästa sakerna du kan göra inkludera koppla av med vänner och familj, meditera, träna för att lindra stressen, och ta emot rådgivning om du och din kropp mår dåligt. Detta gör dig friskare och bättre förberedd för att göra bra val i livet.

Att tänka på..

Om du bara hade råd med tid att göra något av dessa tips för att uppnå en plattare mage så skulle motion förmodligen ha de mest omedelbara fördelar, eftersom det minskar både övervikt och stress.

Oavsett om du väljer att följa den senaste diettrenden eller ändrar din livsstil kan du uppleva problem med att gå ner i vikt och uppnå en platt mage. Detta kan vara mycket frustrerande speciellt om du följer en strikt diet och motionsplan det finns även fler tips för en plattare mage direkt på våran sida.

Samtidigt som du går på en diet eller provar någon typ av viktminskningsprodukter kanske du inte får de resultat du hoppats på om du inte tar hänsyn till din ämnesomsättning för att få en platt mage. Du kan räkna fett, kolhydrater och kalorier minutiöst men för att gå ner i vikt med framgång så måste du förstå din ämnesomsättning och hur den påverkar din kropp. När du förstår hur din diet och motionsvanor påverkar hastigheten på kroppens ämnesomsättning, tillsammans med din ämnesomsättning och vikt kan du prova dessa sju dagliga tipsen för att påverka graden av din ämnesomsättning för ännu bättre resultat av din viktminskning.