måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Platt mage

Välj kategori

Välj kategori

Kategori
Aptitdämpande (8) Fett- & Kolhydratsblockerare (2) Fettförbrännare (11) Öka ämnesomsättningen (15) Platt mage (11)
Varumärke
Betyg
 
Magövningar är ett utmärkt sätt att hjälpa dig att uppnå ett efterlängtat 6-pack, få en platt mage och även hjälper till att hålla dig frisk och sund. Det är ett perfekt sätt att tona magmusklerna och som en extra bonus finns det massvis med magövningar som också kan hjälpa dig att få en platt mage. Magövningar hjälper inte bara att få en plattare mage snabbt utan det kan också hjälpa din allmänna hälsa.
Magövningar är ett utmärkt sätt att hjälpa dig att uppnå ett efterlängtat 6-pack, få en platt mage och även hjälper till att hålla dig frisk och sund. Det är ett perfekt sätt att tona magmusklerna och som en extra bonus finns det massvis med magövningar som också kan hjälpa dig att få en platt mage. Magövningar hjälper inte bara att få en plattare mage snabbt utan det kan också hjälpa din allmänna hälsa.
Visa som
Sortera efter

Nyligen har hälsorelaterade studier visat att Sveriges befolkning ökar i vikt. Om du har ett hektiskt liv med långa dagar, vet du att det ibland är svårt att hitta tid att träna, speciellt då magmusklerna. Undrar du hur får man platt mage snabbt? Vi på WeightWorld har tagit fram ett speciellt anpassat sortiment av produkter för magträning som kan hjälpa dig att få en platt mage samtleda till att minskat fetterna som lagras runt magen och midjan.

Populära och effektiva övningar för en smal mage inkluderar: sit-ups med fötterna förankrade, sit-ups med fötterna fria, cykel-sit-ups, raka benlyft och låga kompressioner. Dessa övningar förbättrar formen av magmusklerna och hjälper dig att få en plattare mage snabbt medan din kropp formas.

Hur får jag en platt mage?

Ser du fram emot sommaren och visa din kropp och ha en smal mage på stranden? Eller är du snarare inte är nöjd med din egen kropp och vill du ha en plattare mage snabbt? Det finns flera tips till hur man får en platt mage. Läs vidare för att få svar på frågan: hur får man platt mage snabbt?

Nyligen har sport och hälsorelaterade studier visat att människor i Sverige ökar i vikt för varje år. Men det finns hjälp för att uppnå en platt mage och det går faktiskt att bli av med fett som lagras runt mage och midja bara träning utförs konsekvent och korrekt. Detta fett kallas också centralfetma eller bukfett och många till bli av med detta fett och få en smal mage.

Men för att uppnå en plattare mage snabbt är en kombination av rätt träning och kost. Nedan är några effektiva tips som hjälper dig att få en platt mage.

Styrketräning

Styrketräning anses mycket fördelaktigt för viktminskning. Detta beror på att kalorierna fortsätter att förbrännas långt efter träningen. Denna form av motion hjälper till att öka din ämnesomsättning under långa tidsperioder. Därför hjälper styrketräning dig att gå ner i vikt även om du sover vilket ofta kan leda till en plattare mage snabbt.

Styrketräning hjälper till att hålla din ämnesomsättning förhöjda i cirka 48-72 timmar efter ett träningspass. Du bör försöka styrketräna minst tre gånger i veckan med hjälp av lätt till måttliga vikter för att effektivt uppnå en platt mage. Din träning bör pågå längre än 45 minuter för att uppnå en smal mage. För att öka din viktminskning är det starkt rekommenderat att du försöker träna hela kroppen. Använd sammansatta övningar så du tränar flera muskelgrupper samtidigt och uppnå en plattare mage snabbt.

Konditionsträning

Konditionsträning, även kallat Cardio är en av de viktigaste formerna av träning för att främja fettförbränning. Förutom att gå ner i vikt, hjälper konditionsträning också till att stärka hjärtat och förebygga ledproblem. Du kan utföra din konditionsträning både inomhus eller utomhus och behöver inte vara instängd i ett gym för att uppnå en plattare mage snabbt med motion.

Det bästa sättet att få en plattare mage snabbt är att köra hög intensiv konditionsträning och detta kan vara svaret på din fråga hur får man platt mage snabbt. Konditionsträning gör att du bränner ett större antal kalorier än lågintensiv träning och gör att du kan då en smal mage. Sporter som fotboll, basket, cricket, tennis är också effektiva för att öka din viktminskning.

Raska promenad anses som effektivt konditionsträning för dem som lider av ledproblem, eftersom det inte lägger mycket stress på lederna, jämfört med andra konditionsövningar såsom löpning eller cykling.

Kost

Den viktigaste delen för att du ska uppnå en platt mage effektivt är vad du äter. Även om du tränar i flera timmar dagligen men har en dålig kost så kommer detta att hindra dig från att uppnå resultat. Inkludera rena livsmedel i din kost så som innehåller magert kött, fettsyror samt långsamma kolhydrater. En hälsosam diet bör innehålla goda proteinkällor så som kyckling, äggvita och baljväxter. Bra jolhydrater finns bland annat i fullkorn produkter. Konsumerar essentiella fettsyror kan vara effektiva leda i att du kan gå ner i vikt och få en platt mage. Detta beror på det faktum att de bidra till att öka din förbränning och leda till att du får en plattare mage snabbt i motsats till mättade fetter.

Produkter för platt mage

Det finns många som verkligen försöker att ändra sin livsstil för att gå ner i vikt men som behöver lite extra hjälp på traven för att få en smal mage. Weightworld erbjuder flera typer av produkter kan hjälpa hjälpa dig att få en platt mage. Body Boutique ™ ABS Magkräm är en högeffektiv kräm som hjälper dig att strama åt magpartiet så att du kan få en plattare mage snabbt.

Vårt urval av effektiva kosttillskott och produkter som kan främja en platt mage snabbt tillverkas av naturliga ingredienser och kan användas av både män och kvinnor. Nu vet du hur får man platt mage snabbt och du kan öka dina resultat och komma igång snabbt med våra produkter för platt mage online på Weightworld.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden