• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Örtte för viktminskning & detox

De flesta av oss gillar att njuta av en kopp te, men kan din favoritdryck hjälpa dig att öka förbränningen och få mer energi?

Glöm de senaste diet och motions trender. Det har visat sig att det faktiskt kan vara så enkelt som att sitta tillbaka och dricka te kan hjälpa till att rena kroppen och hjälpa dig att gå ner i vikt. Det låter kanske som den perfekta lösningen.

Men det finns tyvärr det finns en hake. Det är inte alla teer som kan hjälpa mig med detta, naturliga detoxteer ska innehålla ett speciella kombinerade ingredienser för att hjälpa dig med detta. Ett av de mest populära teerna är Detox te 28 dagar från Örtte Scandinavian. Här är några fördelar med detta effektiva detoxte.

Öka förbränningen

Medan kändisar så som Kate Moss, Kylie Minogue och Madonna har sagt sig dricka te dagligen har vissa kändisar gått så långt som att byta ut sin vanliga kopp med te till den senaste trenden med skinny tea. Det har visat sig att fitness te kan minska fettmängden i kroppen genom att öka ämnesomsättningen. I många fall har även ett positivt samband har konstaterats mellan regelbunden konsumtion viktminskningste och ökad förbränning.

Kändisar så som systrarna Kardashian har sagt sig att detox tea har hjälpt dem att öka sin ämnesomsättning samtidigt som de minska från storlek XL till en storlek M. Även Victoria Beckman har sagt sig dricka skinny tea med anledningen att teerna hjälper till att hålla kroppen i form och hjälper dig att se yngre tid.

Förbränn mer kalorier

Medan fit tea och detoxteer har blivit kända tack vare sina rekommendationer från kändisar under flera så har fler och fler upptäckt dess fördelar för en ökad viktminskning och välmående. Skinny tea kan enligt uppgift ökar ämnesomsättningen och hjälpa kroppen att gå ner i vikt naturligt.

Öka energinivåer

En annan anledning till att dessa teern snabbt har ökar i popularitet är dess förmåga att minska sötsuget och hungern. Undertrycker och minskningen av aptit en hjälper dig att undvika att äta onyttiga livsmedel och snacks.

Minskade kolesterolvärden & uppblåsthet

Kombinationen av naturliga ingredienser i teet kan visat sig kunna hjälpa kroppen att minska blodfetter och kolesterol, minska uppblåsthet genom att rena och detoxa kroppen naturligt.

Detoxande och vattendrivande

Örtteer som innehåller nässlor - vilket anses ha urindrivande egenskaper - kan hjälpa kroppen att eliminera överskott av vatten och på så sätt minska vikten samtidigt som kroppen renas.

Hälsofördelar

Örtte Scandinavian erbjuder detox och slimming teer med en perfekt blandning av ingredienser som kan hjälpa dig att få mer energi och gå ner i vikt. Det är också fylld med ingredienser som kan ge ett flertal andra hälsofördelar.

Ett fitness te för viktminskning och detox med te har visat sig ha många hälsoeffekter. En detoxkur med Detox Tea 28 dagar kan hjälpa till med att skydda våra kroppar från effekterna av fria radikaler - potentiellt skadliga molekyler som kan skada celler – samtidigt som de kan öka ämnesomsättningen och ge mer energi. I sin tur kan detta hjälpa till att sänka vår risk för många hälsoproblem genom att öka immunförsvaret naturligt.