WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Super Greens Powder

Viktkontroll och vitalitet pulver WeightWorld

Om du kämpar för att få i dig ditt dagliga frukt och grönsaks intag eller vill boosta ditt immunförsvar och allmänna hälsa, prova Super Greens Powder. Vår formula ger dig multivitaminer och mineralkrafter av 23 ingredienser, inklusive superfoods som du kommer att kämpa för att hitta någon annanstans. Den är tillsats och artificiellt smakfri och ger dig din dagliga dos av grönt i en enda servering.

  • Ditt dagliga frukt och grönsaksintag i en dos
  • 23 aktiva ingredienser, superfoods inkluderat
  • Boostar hälsan och immunförsvaret
  • Rikt på fiber och växt protein
  • Smakfri, tillsatsfri pulverform
  • Passar till veganer och vegetarianer
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Laktosfri
  • Glutenfri

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Vad är fördelarna med Super Greens Powder ?

Fiber för din hälsa

De 23 växtbaserade ingredienserna i super greens powder kombineras för att bilda ett kosttillskott som är mycket rikt på kostfiber. Fiber är viktigt för träning eftersom det hjälper vår kropp att mer effektivt bryta ner maten, vilket innebär att det kommer att vara mer benäget att applicera på energi istället för att behålla det som fett.

En naturlig proteinkälla

Alla dessa växtbaserade ingredienser är också förpackade med protein, vilket innebär att detta kosttillskott är perfekt för din träning. Protein används vanligtvis i kostvanor som ett medel för att tillfredsställa hunger och hjälpa människor att känna sig mer mätta under längre tid. Detta är viktigt när man försöker hålla aptiten under kontroll.

Öka din energi

Med så många olika ingredienser av frukt och grönsaker som i Super Greens Powder ger dig större tillgång till de associerade makronäringsämnena. Växt-baserade ingredienserna är fyllda med vitaminer och mineraler som är bra för att stödja din livskraft. Denna aspekt är också viktig för att behålla kroppens naturliga immunsystem.

Rensa din kropp

Ett rikt innehåll av superfoods och grönsaker som finns i Super Greens Powder är också bra för att hjälpa till att rensa kroppen på oönskade kemikalier. Det rika innehållet på mikronäringsämnen kan hjälpa till att stödja det allmänna välbefinnandet och lägga grunden för detox. Chlorella är också rik på vitamin B12, vilket annars är svårt att få ta del av från en växtbaserad diet.

Ingredienser i Super Greens Power

Soja lecitin, Spirulina, Korngräs, Vete Gräs, Äpple, Havregryn, Alfalfa, Chlorella, Sojamjöl, Vitamin C, Rödbetor, Granatäpple, Sibirisk Ginseng, Morot, Tomat, Astragalus rot, Broccoli, Spenat, Ginkgo Biloba extrakt, Grönt Te Extrakt, Driv kärns Extrakt, Fläderblom, Blåbär

Hur man tar Super Greens Powder

För att komplettera din kost med Super Greens Powder blandar du 5 g av pulvret i 250-300 ml kallt vatten, i din favorit juice eller i din mat dagligen. Vi rekommenderar inte att du överstiger vår rekommenderade dos.

Råd när du tar Super Greens Powder

Super Greens Powder är gjord av en mängd olika växtbaserade ingredienser. Detta gör det osannolikt att orsaka biverkningar. Detta tillskott bör förvaras på en sval och torr plats, och som med alla kosttillskott, se över hela listan med ingredienser om du lider av en viss allergi.

Läs mer
Super Greens Powder Viktkontroll och vitalitet pulver

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är väldigt kräsen med vad jag äter så när jag upptäckte att det fanns ett pulver som jag kunde få i mig dagligen är fantastiska nyheter för mig

J Jennifer
Verifierat Köp

Som en vegan anser jag att detta är ett av de bästa tillskott som jag någonsin har haft!

A Abraham
Verifierat Köp

Härligt att det finns pulver som ger mig både Spirulina och Chlorella!

M Mona
Verifierat Köp

Jag har använt detta för att hjälpa min diet och träningsrutin. Jag tycker att den är perfekt för att hålla mig vaken och glad

A AstroBoy1997
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter