Gratis frakt vid köp över 699 kr
Bild på ortte infuser. Infusern är i en guldig farg mot en vit bakgrund
Bild på ortte infuser. Infusern är i en guldig farg mot en vit bakgrund
infographic Ortte tea infuser flaska. Resetermos for te och dess fordelar
infographic Ortte tea infuser flaska. Resetermos for te och dess fordelar
produktbild Ortte tea infuser flaska. Resetermos for te bredvid en tralada med gronsaker
produktbild Ortte tea infuser flaska. Resetermos for te bredvid en tralada med gronsaker

Tea Infuser Bottle

500 ml Flaska | Tea Infuser vid Resa

Översikt

Har du någon gång testat att ta med dig ditt WeightWorld på språng, och upptäckt att du antingen bara spillt det eller att det blivit kallt och smaklöst? Tea Infuser Bottle från WeightWorld gör det möjligt för dig att ta med dig din favoritblandning och fortfarande bevara smaken, värmen och teets kvalitet. Denna Tea Infuser Bottle är perfekt till jobbet, resan eller bara för användning i hemmet, vilket gör den till en must-have för alla teälskare!

  • Högkvalitativ termosflaska
  • Perfekt för både varma och kalla drycker
  • Avtagbar infuser av rostfritt stål
  • Dubbelt skydd mot repor
  • Enkel att rengöra och diskmaskinssäker!
  • Återanvändbar och Eco-vänlig
  • Fri från BPA

Vad är Tea Infuser Bottle?

Precis som namnet antyder, är Tea Infuser Bottle en stilig och behändig termosflaska som designats specifikt för att dricka utsökt te när du är på språng. Tack vare den behändiga flaskan, har det aldrig förr varit enklare att dricka te när du är ute i rörelse. Har du någon gång velat ta med dig ditt favorit-te när du lämnar huset, men tyckt att andra flaskor spiller eller inte håller din dryck varm tillräckligt länge? Vanligtvis skulle du behöva välja mellan antingen en tea infuser för den goda smaken eller en termosmugg för den perfekta temperaturen, men inte nu längre.

WeightWorld te Infuser Bottle är gjord av förstklassiga material och den är perfekt för att hålla temperaturen för både varma och kalla teer och kan användas till vilken typ du vill, med tepåse eller lösa blad. Du behöver aldrig mer bära med dig en opålitlig mugg eller spilla din dryck; denna flaska är krångelfri och gör det möjligt för dig att ta med dig utsökta ört- eller fruktteer utan problem!

Användning

Välj först vilket sorts te du skulle vilja tillreda, antingen med tepåse eller lösa blad. När du väl valt ska du skruva av locket och tillsätta det till filtret på toppen av flaskan, för en lättare smak. Tillsätt nästan kokande vatten och låt dra. Tiden för detta beror på teet som används och personlig smakpreferens. Ta sedan bort filtret och det är redo att drickas. För en starkare smak, lägg tebladen direkt i flaskan och låt silen vara kvar under tiden du dricker. Du kan även twista till det lite och tillsätta dina frukter och extra tillägg du gillar, såsom citron, honung eller jordgubbar. Topptips – denna Tea Infuser Bottle fungerar perfekt med WeightWorld sortiment av teer!

Skötsel av din Infuser bottle

Se till att sköta om din teflaska för att få ut det mesta av den! Säkerställ att locket är tätt påskruvat när du använder flaskan, för att undvika att råka spilla varma drycker, samt att rengöra den mellan användningstillfällena; en positiv sak med flaskan är att den är enkel att rengöra och sköta om. Du kan antingen handtvätta den med diskmedel och varmt vatten eller ställa in den i diskmaskinen.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Tea Infuser Bottle
Tea Infuser Bottle

500 ml Flaska | Tea Infuser vid Resa

219Kr

+
Detox Foot Pads
Detox Foot Pads

30 Plåster | Örtbaserad kroppsdetox

189Kr

+
Frukt Infusionsflaska
Frukt Infusionsflaska

800 ml Flaska | För hälsosamma drinkar på språng

139Kr

1 Produkt(er)

219Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(65)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.19% baserat på 103 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra produkt. Inget krångel.

M Malin H
Verifierat Köp

Perfekt för isté på sommaren!

J Johanna R
Verifierat Köp

Älskar!!!!

C Catharina
Verifierat Köp

Mycket fin. Dock genomskinlig, vilket inte framgick tydligt av texten på sidan. Men minst lika fin som den på bilden.

J Jr
Verifierat Köp

Produkten är tempererad glas och ska hålla värmen. Men den är lite för mycket glas att det kan gå sönder lätt. Hade gärna velat att den var lite mindre glas och lättare.

M Mehrdad F
Verifierat Köp

Använder den hemma hela tiden. Den håller värmen länge (men inte lika bra som en termos såklart), den är snygg och så bekväm att använda. Köpte tre stycken!

J Jeanette B
Verifierat Köp

Jag dricker alltid te på morgonen på väg till kontoret och då funkar denna jättebra. Håller mitt te varmt hela vägen till jobbet och jag brukar lägga i olika bär för att smaksätta mitt te lite extra.

H Hannah
Verifierat Köp

Fungerar verkligen jättebra! Jag gillar att dricka koffeinfritt grönt te och brukar sedan lägga i citron och ingefära i denna flaska för att smaksätta lite extra. Hade kanske kunnat komma i flera färger dock.

S Sarah
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen denna flaskan och har en på kontoret och en hemma

H Hedvig
Verifierat Köp

Enkel att beställa och använda.

G Gustav

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar