Termosflaska med Te Silar

500 ml | Med infuser av rostfritt stål

 • Köp 1 219Kr
 • Köp 2 394Kr 438Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 525Kr 657Kr Du sparar 20%

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Högkvalitativ termosflaska med avtagbar infuser av rostfritt stål
 • Perfekt för både varma och kalla drycker
 • Enkel att rengöra och diskmaskinssäker
 • Återanvändbar och Eco-vänlig
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • Infusers
 • FRI FRÅN BPA

Vad är Termosflaska med Te Silar?

Precis som namnet antyder, är Termosflaska med Te Silar en stilig och behändig termosflaska som designats specifikt för att dricka utsökt te när du är på språng. Tack vare den behändiga flaskan, har det aldrig förr varit enklare att dricka te när du är ute i rörelse. Har du någon gång velat ta med dig ditt favorit-te när du lämnar huset, men tyckt att andra flaskor spiller eller inte håller din dryck varm tillräckligt länge? Vanligtvis skulle du behöva välja mellan antingen en te infuser för den goda smaken eller en termosmugg för den perfekta temperaturen, men inte nu längre.

WeightWorld te Infuser Bottle är gjord av förstklassiga material och den är perfekt för att hålla temperaturen för både varma och kalla teer och kan användas till vilken typ du vill, med tepåse eller lösa blad. Du behöver aldrig mer bära med dig en opålitlig mugg eller spilla din dryck; denna flaska är krångelfri och gör det möjligt för dig att ta med dig utsökta ört- eller fruktteer utan problem!

Användning

Välj först vilket sorts te du skulle vilja tillreda, antingen med tepåse eller lösa blad. När du väl valt ska du skruva av locket och tillsätta det till filtret på toppen av flaskan, för en lättare smak. Tillsätt nästan kokande vatten och låt dra. Tiden för detta beror på teet som används och personlig smakpreferens. Ta sedan bort filtret och det är redo att drickas. För en starkare smak, lägg tebladen direkt i flaskan och låt silen vara kvar under tiden du dricker. Du kan även twista till det lite och tillsätta dina frukter och extra tillägg du gillar, såsom citron, honung eller jordgubbar. Topptips – denna Termosflaska med Te Silar fungerar perfekt med WeightWorld sortiment av teer!

Skötsel av din Infuser bottle

Se till att sköta om din teflaska för att få ut det mesta av den! Säkerställ att locket är tätt påskruvat när du använder flaskan, för att undvika att råka spilla varma drycker, samt att rengöra den mellan användningstillfällena; en positiv sak med flaskan är att den är enkel att rengöra och sköta om. Du kan antingen handtvätta den med diskmedel och varmt vatten eller ställa in den i diskmaskinen.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Termosflaska med Te Silar
Termosflaska med Te Silar

500 ml Flaska | Med infuser av rostfritt stål

219Kr

+
Ekologiska Moringa kapslar
Ekologiska Moringa kapslar

1650 mg 180 Kapslar | Rent, Naturligt & Uppfriskande tillskott

199Kr 215Kr

+
Te för viktkontroll
Te för viktkontroll

28 Tepåsar | Skinny Tea & Detox Tea

295Kr 369Kr

1 Produkt(er)

219Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(72)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(9)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.54% baserat på 111 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag tog inteTe Silar men termosflaska var Jättebra.

E Ensi E
Verifierat Köp

Använder den hemma hela tiden. Den håller värmen länge (men inte lika bra som en termos såklart), den är snygg och så bekväm att använda. Köpte tre stycken!

J Jeanette B
Verifierat Köp

Enkel att beställa och använda.

G Gustav
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen denna flaskan och har en på kontoret och en hemma

H Hedvig
Verifierat Köp

Produkten är tempererad glas och ska hålla värmen. Men den är lite för mycket glas att det kan gå sönder lätt. Hade gärna velat att den var lite mindre glas och lättare.

M Mehrdad F
Verifierat Köp

Mycket fin. Dock genomskinlig, vilket inte framgick tydligt av texten på sidan. Men minst lika fin som den på bilden.

J Jr
Verifierat Köp

Älskar!!!!

C Catharina
Verifierat Köp

Bra produkt. Inget krångel.

M Malin H
Verifierat Köp

Fungerar verkligen jättebra! Jag gillar att dricka koffeinfritt grönt te och brukar sedan lägga i citron och ingefära i denna flaska för att smaksätta lite extra. Hade kanske kunnat komma i flera färger dock.

S Sarah
Verifierat Köp

Jag dricker alltid te på morgonen på väg till kontoret och då funkar denna jättebra. Håller mitt te varmt hela vägen till jobbet och jag brukar lägga i olika bär för att smaksätta mitt te lite extra.

H Hannah

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar