GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Ekologiskt Matcha grönt tepulver

100 g pulver | Matcha pulver för energi & immunförsvar

Vad är matcha?

Matcha pulver är torkade och pulveriserade blad från tebusken Camellia Sinesis, och kallas även ofta för japanskt grönt te. Under hela växtperioden är tebuskarna avskärmade från solljus, och därför får man en mycket koncentrerad dos klorofyll, vilket också är anledningen till att matcha har sin mycket karakteristiska gröna färg.

Matcha te är mer koncentrerad och kraftfull än vanligt grönt te, och är packat med massor av bra näringsämnen, vitaminer, koffein, mineraler och antioxidanter. På WeightWorld har vi valt att göra matcha i pulverform, då den är mer mångsidig än vanliga tepåsar. På så sätt kan du göra kalla matcha-drycker, varmt matcha-te eller latte, tillsätta lite matcha i dina juicer eller smoothies, ja, det är faktiskt bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan använda detta superfoodpulver till.

Hos WeightWorld har vi därför valt att göra vårt matcha te som matcha pulver, då det är mer mångsidigt än vanliga teblad. På så sätt kan du göra kalla matcha-drycker, varmt grönt matcha te eller latte, lägga till lite matcha till din juice eller smoothies, ja, det är faktiskt bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan använda vårt matchapulver till.

Vad är matcha bra för?

Matcha har flera olika hälsofördelar, och kan bland annat stödja din kognitiva funktion, då den har ett högt naturligt innehåll av aminosyran L-theanin, epigallocatechin gallate (EGCG) och koffein, som bland annat bidrar till att bibehålla kognitiva förmågor, minne och uppmärksamhet.

Men det är inte bara hjärnan och humöret som matchas näringsämnen kan bidra till. På grund av matchas naturliga koffeininnehåll är teet idealiskt för att ge dig en energikick så att du kan ta dig igenom dina hektiska och hektiska dagar utan att behöva äta en påse godis eller dricka sockerhaltiga energidrycker.

Dessutom kan matcha te ge ditt naturliga immunförsvar en boost och bidra till en detox av kroppen, så att du får de bästa förutsättningarna att trivas så bra som möjligt!

Matcha pulver från WeightWorld är tillverkat av 100 % ekologisk japansk matcha (grönt te), som är en rik källa till koffein, antioxidanter och aminosyror för att ge dina energinivåer och immunförsvar en naturlig boost.

Innehåller ert matcha pulver klorofyll?

Ja, den gröna färgen i vårt matcha pulver kommer från det höga naturliga innehållet av klorofyll.

Hur använder jag matchapulver?

Drick varm: Tillsätt en halv tesked matcha pulver till ca 80 grader varmt vatten och rör om med en sked tills pulvret är upplöst.
Drick kall: Blanda matcha pulver med mandel- eller cashewmjölk och tillsätt lite honung för att få en kall matcha latte.

Kan jag äta matcha pulvret rent?

Ja, men vi skulle inte rekommendera det. Det är bättre och lättare att ta matcha om du blandar ihop pulvret med något flytande.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du konsumerar grönt matcha te dagligen i minst 3 månader.

Vem borde konsumera matcha pulver?

Så gott som alla kan ha nytta av en daglig dos av vårt gröna matcha, eftersom den har ett högt innehåll av viktiga näringsämnen, mineraler, vitaminer och aminosyror.

Hur ska förpackningen förvaras?

Stäng påsen tätt och förvara den mörkt och svalt för att bibehålla kvalitet och smak.

Finns det några biverkningar av matcha?

WeightWorlds Matcha Te Pulver är tillverkat av en ingrediens, 100 % rent japanskt matcha-pulver, och har inga kända biverkningar. Innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel eller kemikalier.

Kan alla ta matcha pulver?

Om du är gravid, ammar, tar medicin, genomgår läkarundersökning eller är allergisk mot koffein bör du rådfråga din egen läkare före användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(181)
4 Stjärnor
(41)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.09% baserat på 227 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lite udda smak på teet men känns som jag blivit piggare utav det och har tilltro till att kunna hålla en sund vikt och balans med kroppen med detta te.

S Sandra.E
Verifierat Köp

1000000 tack

r rawan B
Verifierat Köp

Som en riktigt bra booster på morgonen

G Gabriel,Rasch
Verifierat Köp

Spännande och gott!

A Anne
Verifierat Köp

Super gott att göra matchalatte och ha i gröten

M Marjatta
Verifierat Köp

Jättegott att göra latte på med mjölk.

S Sandra
Verifierat Köp

var svårt att vispa pulvret i början men känns nyttigt och bra att dricka

E Elin
Verifierat Köp

Har precis fått hem mitt matchapulver. Är supersugen på att testa olika recept med det :)

J Jenny
Verifierat Köp

Har än så länge bara gjort en latte på det, och tyckte det smakade lite udda men jag kommer säkert vänja mig precis som med kaffe :)

E Emely
Verifierat Köp

Matcha är ett sånt underbart alternativ till kaffe och jag gillar att man får en koffein kick utan att bli alldeles hyper!

S Sara

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar