GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Liposomal C-vitamin

250 ml Vätska | Naturligt immunförsvarstillskott

Översikt

Fyll på ditt naturliga immunförsvar med WeightWorlds Liposomala C-vitamin! Detta flytande kosttillskott förser dig med dubbla fördelarna genom att kombinera vitaminerna C som fungerar i perfekt harmoni för att naturligt boosta ditt immunförsvar såväl som att upprätthålla funktionen i ben, leder och muskler. Med bara 10 ml av denna potenta formula med 1000 mg styrka om dagen är detta tillskott av högsta kvalitet allt du behöver för att naturligt boosta ditt immunförsvar och dina ben och leder!

 • C-vitamin för en normal funktion i immunsystemet
 • Koncentrerad, flytande kombination av premiumkvalitet
 • Hög styrka på 1000 mg per dos
 • 250 ml per flaska för 25 doser
 • Veganvänlig
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • HÖG STYRKA
 • GMOFRI
 • NÖJDHETSGARANTI

Vad är Liposomalt C-vitamin?

Detta naturliga och flytande kosttillskott består av finaste C-vitamin för att förse dig med ett mångsidigt vitamintillskott. Vitaminerna C hjälper till att naturligt boosta ditt immunförsvar samtidigt som det också upprätthåller normala ben och leder. Bespara dig själv krånglet med att hitta flera olika tillskott och känn de dubbla fördelarna med denna unika vitaminkombo i en flytande formula av premiumkvalitet!

Fördelar med C-vitamin

Detta flytande tillskott med Liposomal C-vitamin ger en hög styrka på 1000 mg per dos. C-vitamin kan inte lagras i kroppen så det behövs i kosten varje dag. En god källa till C-vitamin är frukt och grönsaker. Men om du är oförmögen att få in tillräckligt med dessa i din dagliga kost är detta kosttillskott ett perfekt alternativ för att förse din kropp med tillräckligt med C-vitamin för en normal funktion i immunsystemet. C-vitamin är också idealiskt för:

 • En normal kollagenformation
 • Skyddar cellerna från skador från fria radikaler
 • Minskar trötthet och utmattning
 • Boostar en energigivande metabolism
 • En normal funktion i ben, blodkärl och brosk

Vem är det för?

Om du behöver fylla på dina nivåer av C-vitamin, eller bara letar efter en naturlig immunförsvarsboost, behöver du inte leta längre! Detta tillskott förser dig med dubbla fördelarna från båda dessa vitaminer i bara 1 dos, och det är enkelt att ta - bara drick det som det är eller blanda ner det i vatten eller din favoritjuice! Eftersom det är veganvänligt, non-GMO och glutenfritt passar detta kosttillskott enkelt in oavsett vilka kostkrav du har.

Användning

Ta bara 10 ml av detta flytande kosttillskott en gång om dagen. Du kan antingen dricka lösningen som den är, eller tillsätta den till ett glas vatten eller din favoritjuice. Den är tillverkad med naturliga ingredienser av premiumkvalitet och har inga kända biverkningar. Var vänlig och läs hela ingredienslistan innan du tar tillskottet eller prata med din läkare för att undvika några personliga allergener.

Fullständig ingredienslista

Renat vatten, organiskt glycerin, C-vitamin (askorbinsyra), Acerola-extrakt (20% C-vitamin), Superoxiddismutas (SOD-melonfröextrakt), Rutin, sackaros (råsocker), fruktos (naturligt fruktsocker), sorbitol, fettfritt sojabönelecitin (non-GMO) med 45% fosfatidylkolin, kaliumsorbat, niacin, blandade tokoferoler, askorbylpalmitat C-vitamin Ester, solrosolja, tokoferylacetat, α-liponsyra, naturlig apelsinsmak.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Liposomal C-vitamin
Liposomal C-vitamin

250 ml Vätska | Naturligt immunförsvarstillskott

239Kr

+
Liposomal C-Vitamin
Liposomal C-Vitamin

1000 mg 180 Kapslar | Stöd för immunförsvaret och nervsystemet

350Kr

+
Magnesiumcitrat
Magnesiumcitrat

240 Kapslar | För matsmältning, ben och muskler

225Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(89)
4 Stjärnor
(19)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.95% baserat på 110 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kan inte säga något om hur bra den är, tagit för kort tid

M Marita E
Verifierat Köp

Jag hatar att svälja tabletter så detta var verkligen perfekt för mig. Tack WeightWorld!

A Annie
Verifierat Köp

Good taste but its bit sweet,better to use less sweetener

S Sana K
Verifierat Köp

Good quality, exactly what I wanted.

D DiannePowell
Verifierat Köp

easy to take lasts a lot longer than you would think just look at the directions on how much to take and use the small plastic cup given to measure.

A Andrew
Verifierat Köp

no problem so 5 stars

A Andrew
Verifierat Köp

Teal health benefits, given me more energy

D DiannePowell
Verifierat Köp

good product i take it when i feel a cold or something else coming on,i take it regularly during the day every few hours and fin by next day no more sniffles ect.works for me

A Andrew
Verifierat Köp

very good products and quick delivery perfect.thank you.andrew

A Andrew
Verifierat Köp

Fast and efficient thank you

K Kerris P

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar