Få bort celluliter på låren på 30 dagar

Vad är celluliter? Det är de osmickrande och gropiga ojämnheter som uppstår i huden när de underliggande fettcellerna trycker mot hudens bindväv. Många drabbas av celluliter på rumpa och lår - det är helt naturligt. Den goda nyheten är att du kan göra något åt detta. Hur fungerar detta och vad kan du göra för att minska dina celluliter? Här är fem sätt att få bort dina celluliter.

Det går faktiskt att bli av med celluliter effektivt hemma mer effektivt än någonsin tidigare. Specifika övningar och rätt kost kan hjälpa dig att forma din kropp och att förbättra utseendet av dina celluliter på mindre än en månad.

Undersökning har visat att det är möjligt att eliminera en del oönskade fetter och samtidigt strama upp huden ganska drastiskt under en relativt kort tid med en fokuserad diet och motion. Allt du behöver göra är att engagera dig i detta enkla och beprövade 30-dagarsprogram för att få bort celluliter på låren snabbt och effektivt.

Regelbundna Power Walks

Ett sätt att bli av med celluliter på låren och förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande är att komma ut och promenera - raskt och regelbundet. Det låter inte nyskapande, men med rätt tempo och distans kan du genom att gå bränna bort mer än 300 kalorier i timmen. När du använder rätt teknik och promenerar regelbundet kan det verkligen kan du forma dina rump- och lårmuskler otroligt snabbt.

Tips: Investera i ett par promenader eller löparskor av god kvalitet som lämnar gott om utrymme för tårna.

Hållning

Hållning är viktigt. Håll dina axlar tillbaka och håll hakan hög - titta rakt fram. Gå naturligt men snabbare än du brukar göra och låt armarna svänga.

Förläng din steglängd för att boosta träningen för dina inre- och ytterlår. Om benen är stela under din promenad eller du blir andfådd, sakta ner. Ta promenaderna i lugn och ro tills du byggt upp tillräckligt med styrka och uthållighet för att träna regelbundet och samtidigt hålla en bra hållning och position. Det finns flertal naturliga metoder mot celluliter och i kombination med promenader kan du införa intervallträning: gå i rask takt i upp till 30 sekunder till en minut. Sakta sedan ner till en rask takt i 30 sekunder till en minut. Upprepa så länge du kan.

Minska kaloriintaget

Du bör aldrig svälta dig själv för att må bra. Ät därför när du är hungrig, men planera måltiderna väl.

Sitt alltid ner för att äta - och njut av din mat! Kontrollera med din läkare innan du påbörjar någon diet. Kontrollera dina portionsstorlekar för att se hur många kalorier det finns i din mat - du kan äta fyra portioner i en enda måltid och inte ens vet det!

Använd en kräm mot celluliter

För att maximera resultatet av promenader, minskat kaloriintag och din hållning kan du även kombinera dessa med med encellulitkräm för att bli av med dina celluliter.

Krämen kan hjälpa dig att minska celluliter på rumpa och lår och kan även göra huden fastare, mer elastisk och kan bidra till att ökad blodcirkulation.

Investera in en cellulitbehanding för hemmabruk

Om du vill maximera kampen mot dina celluliter kan ett alternativ vara att investera i en cellulitbehandling som du kan använda hemma. Du kan också gå på salong och få behandling, men att investera i en cellulitbehandlare till hemmet kan spara dig massvis med pengar. Silk’n Silhouette är en effektiv cellulitbehandling med patenterad HT ™ teknik som kan hjälpa till att släta ut och förbättra hudens struktur med hjälp av LED- ljusbaserade energier.

Kombinerat kan dessa fem effektiva men enkla tips hjälpa dig att få märkbara resultat på dina celluliter på låren på mindre än 30 dagar. Prova själv!

Andra intressanta artiklar

Dela med