• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hur du kan bli av med celluliter hemma

Celluliter drabbar mer än 85 procent av alla kvinnorna av alla former och storlekar. Det uppstår oftast på låren men det kan också uppstå på benen, rumpa eller mage. Försök att bli av med dina celluliter så snart som de visar sig då de tenderar att bli värre med åldern. Det finns mängder av effektiva metoder som kan användas för att bromsa uppkomsten och minimera uppkomsten av celluliter.

Celluliter består av fritt flytande fettceller som deponeras precis under huden. De har ett distinkt utseende och dess utseende påminner om ytan av ett apelsinskal eller keso. Hormoner, genetik och en ohälsosam livsstil är de mest vanliga orsakerna till celluliter. Det finns flera olika orsaker till celluliter och vad du kan göra åt dem. Här är några effektiva metoder som du kan prova för att bli av med celluliter hemma och effektivt.

Cayennepeppar

Cayennepeppar är en effektivt fettförbrännande krydda. Cayenne har förmågan att naturligt värma upp kroppen, öka blodcirkulationen och öka ämnesomsättningen. Dessutom hjälper det kroppen att bli av med dåliga hudceller och ersätter dem med starka friska celler.

Regelbunden konsumtion av cayennepeppar kan dessutom hjälpa till att eliminera gifter ur kroppen och minska uppkomsten av celluliter.

Torrborstning mot celluliter

Torrborstning är ett av de enklaste sätten att bli av med celluliter. Torrborstning förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen med att bli av med gifter från det övre hudlagret. Detta kan i sin tur minska uppkomsten av celluliter. Var noga med att använda en torrborste som är gjord utav naturliga fibrer.

Enbärsolja

Enbärsolja har avgiftande egenskaper och kan bidra till att minska vätskeansamling i kroppen, vilket effektivt minskar celluliter. Blanda 10 till 15 droppar enbärsolja i en fjärdedel kopp olivolja. Massera in blandningen på det drabbade området under 10 minuter. Gör detta två gånger dagligen. Efter en månad kommer du att märka din hud är mjukare och fastare och celluliterna kan minska vid denna typ av cellulitbehandling.

Tång

En naturlig renande ingrediens är tång. Tång är känt för att stimulerar tångblodcirkulationen, förbättrar hudens struktur och spolar skadliga gifter ur kroppen. En cellulitbehandling med tång bidrar till att minska uppkomsten av celluliter. För att bli av med celluliter bör du prova en cellulitbehandling som fungerar men det finns tyvärr inga bevis för att cellulitbehandling med tång fungerar.

Äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger kan hjälpa dig att bli av celluliter på grund av den stora mängd mineraler, kalium, magnesium och kalcium. Alla dessa faktorer spelar en nyckelroll i att spola ut gifter och vätskeansamlingar som samlas runt lår och mage och kan leda till celluliter. Denna typ av cellulitbehandling minskar i sin tur uppsvälldhet och celluliter. Äppelcidervinäger hjälper dig dessutom med att gå ner i vikt.

Blanda en del äppelcidervinäger med två delar vatten. Om du vill lägga till lite honung. Gnid lösningen på de drabbade områdena. Lämna det på i 30 minuter och skölj sedan bort det med varmt vatten. Följ denna behandling två gånger dagligen tills du får önskat resultat.

Cellulitmaskin

För maximal borttagning av celluliter finns det olika typer av effektiva maskiner. En av de mest populära produkterna för permanent borttagning av celluliter hemma är Silk'n Silhouette anti-cellulitmaskin. Denna apparat jämnar ut ojämna lager och förbättrar din hudsstruktur och form. Denna banbrytande cellulitbehandling kan göra huden fastare, mjukare och synligt motverka och behandla celluliter. Maskinen är enkel att använda och tar inte mycket plats att förvara men den kan ge stora resultat. Enheten kan användas direkt på problemområden så som lår, rumpa och höfter och du kan med denna cellulitbehandling få synliga resultat.