WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Pengar Tillbaka Garanti

CLA mjuka kapslar

1000 mg 180 Softgels | Tillskott med essentiella fettsyror WeightWorld

CLA kapslar är ett kosttillskott med konjugerad linolsyra (CLA - Conjugated Linoleic Acid) som har tagits fram för att hjälpa dig med viktminskning och viktkontroll genom att förse dig med fördelarna av naturliga och essentiella fettsyror. Omättade essentiella fettsyror är utmärkta för att hjälpa dig främja kroppens naturliga hormonbalans som påverkar flera funktioner i din kropp, bland annat fettförbränningen. Det räcker med 3 kapslar om dagen så dessa högkoncentrerade kapslar passar enkelt in i ditt liv och din vardag utan problem.

  • Naturligt stöd till din viktkontroll
  • Från konjugerad linolsyra
  • Rikt på omättat fett
  • Smidiga och mjuka kapslar
  • Potent styrka av 1000 mg per dos
  • 60 kapslar
  • Glutenfri
  • GMP
  • Mjölkfri
  • Cruelty-Free
17.41
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Fördelarna med CLA

Konjugerad linolsyra, också kallat CLA, är en naturlig essentiell fettsyra som man vanligen hittar i protein från gräsbetande nötkreatur. Det är en omättad fettsyra som, trots att det är ett fett, kan vara väldigt fördelaktigt för kroppen i ohälsosamma mängder. CLA är en särskilt nyttig omättad fettsyra som är känt för sina många positiva effekter och fördelar.

Viktminskning

CLA är utmärkt som ett viktkontrollstillskott då flera studier kopplar det med fettförbränningsprocessen, som är grundstenen till att kunna kontrollera och hålla sin vikt. Dessutom har det särskilt kopplats till viktkontroll utan att man tappat muskler under viktminskningen.

Detta är fantastiskt lovande då viktminskning ofta kan leda till att man oönskat förlorar muskelmassa då kroppen ofta bränner muskler före fett. Och det är sällan kul då många vill bränna överflödigt fett utan att tappa musklerna man jobbat hårt för på gymmet.

Kroppslig balans

En av de viktigaste fördelarna med CLA (och många andra omättade fetter) är att det är en typ av fett som används av kroppen för att producera hormoner. Hormoner är naturliga kemikalier som styr och kontrollerar flera av kroppens funktioner och en del hormoner är nödvändiga för viktkontrollen. På så sätt kan ett intag av särskilda fetter bidra till att man förbränner annat, överflödigt fett.

Matsmältningen

Sist, men inte minst, har man kunnat koppla CLA till förändringar i matsmältningens hastighet. Matsmältningen är en livsviktig funktion som spelar stor roll för kroppens förmåga att hålla och kontrollera vikten då matsmältningen ansvarar för att omvandla maten vi äter till energi eller fett. Utöver det så kan matsmältningens hastighet också påverka hur hungrig du känner dig, hur pigg och vaken du är och hur effektivt du kan tillgodogöra dig alla näringsämnen i maten du äter

Hela ingredienslistan

Konjugerad linolsyra (CLA), Gelatin, Glycerin, Renat vatten

Hur du tar CLA kapslar

Ta helt enkelt 3 kapslar om dagen. Svälj varje kapsel med vatten i samband med en balanserad och hälsosam måltid. Vi rekommenderar inte att du överskrider den rekommenderade dosen.

Råd för CLA kapslar

CLA kapslarna bör förvaras svalt och torrt. Var god se förpackningen om du har några allergier. Den här produkten är inte lämplig för veganer eller vegetarianer.

Läs mer
CLA mjuka kapslar 1000 mg 180 Softgels | Tillskott med essentiella fettsyror

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

74.55% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar bra

S Sema D
Verifierat Köp

Jag är jätte nödigt med resultatet hittills.

J Jamal
Verifierat Köp

Väldigt lätt hanterat. Jag är nöjd. Tack

V Valter
Verifierat Köp

Fick hem mitt paket idag, återkommer om hur det är när jag har kommit in i rutinerna. :D

J Jessica
Verifierat Köp

Dom är jättebra när man bantar

S Sara
Verifierat Köp

Ett bra sätt att få i sig nyttiga fetter

E Emma
Verifierat Köp

Leveransen gick snabbt och jag tycker att mina resultat är bra

M Molly
Verifierat Köp

jag tycker att dom har varit bra när jag tränar och vill bränna fett men också bygga muskler

E Elin
Verifierat Köp

Det ultimata deffpillret

D David
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter