Gratis frakt vid köp över 699 kr

Vitamin D3 Gummies

4000 IU 120 Gummies | Sockerfria med citronsmak

Översikt

För dig som är på jakt efter ett enkelt och välsmakande sätt att få i dig vitamin D3 kommer nu WeightWorlds Vitamin D3 Gummies. Dessa välsmakande tuggtabletter i vingummiform passar perfekt för dig som lever ett aktivt liv. Ett utmärkt alternativ för dig som inte gillar att svälja piller, och ogillar smaken av traditionella tuggtabletter. Dessa gummies har en härligt uppfriskande citronsmak som gör att det känns som att du äter godis när du tar de. Allt du behöver göra är att tugga en gummy om dagen för att få i dig ditt dagliga behov av vitamin D3.

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Sockerfria gummies med uppfriskande citronsmak
  • Stödjer ben- och muskelhälsa
  • Hjälper kroppens att ta in och använda kalcium
  • Räcker i 4 månader
  • Mjölkfri
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • GMO Free

Vad är Vitamin D3?

Vitamin D3 kallas även för solskensvitaminen då den även tillverkas naturligt när huden exponeras för solsken. Problemet är bara att, som alla Svenskar vet, så skiner inte solen riktigt året om i vårt avlånga land. Då är det smidigt och enkelt att få i sig vitamin D3 med dessa sockerfria gummies från WeightWorld. Gummies är som en tuggtablett i vingummiform som du helt enkelt tuggar och sedan sväljer, som en godis. Varje vitamin D3 gummy täcker ditt dagliga behov och har en uppfriskande smak av citron.

Vitamin D3 spelar en stor roll för benhälsan i kroppen då den hjälper kroppens intag och regulering av kalcium. Vitaminen finns i ett flertal olika livsmedel såsom fet fisk, rött kött och ägg. Men av dietära skäl, smakskillnader eller tidsbrist, så kan det ibland vara svårt att få i sig tillräckligt av den viktiga vitaminen.

Vem är det till för?

WeightWorlds Vitamin D3 Gummies är till för alla personer över 18 år som behöver ett tillskott av vitamin D3. Om du har svårt för att svälja piller, eller ogillar smaken av traditionella tuggtabletter, så kommer du att älska dessa utsökta gummies. Det både känns och smakar som att man äter en godisbit när man tar kosttillskottet. Du behöver varken vatten eller andra tillbehör vilket gör att de är otroligt smidiga. Allt du behöver göra är att äta en gummy om dagen för att täcka ditt dagliga behov av vitamin D3.

Ingredienser

Vitamin D3 (som kolkalciferol ), geleringsmedel (pektin), malitol, surhetsreglerande medel (citronsyra), surhetsreglerande medel (natriumcitrat), glasyrmedel (vegetabilisk olja [innehåller karnaubavax]), -karoten,naturlig citron smak.

Användning

Tugga en gummy per dag.

Råd

Dessa gummies bör alltid tuggas och ska inte sväljas hela. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller är under medicinsk övervakning, rådfråga din läkare eller vårdpersonal innan användning. Avbryt användningen och kontakta din läkare om några biverkningar uppstår. Ej avsedd att användas av personer under 18 år.

Förvaring

Stäng locket ordentligt. Färgen kan blekna lite med tiden. För bästa resultat förvara på en sval och torr plats. Förvara utom räckhåll för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Vitamin D3 Gummies
Vitamin D3 Gummies

4000 IU 120 Gummies | Sockerfria med citronsmak

199Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
5-HTP Gummies
5-HTP Gummies

98 mg 60 Gummies | Tuggtabletter i vingummiform med smak av blandade bär

199Kr

1 Produkt(er)

199Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(49)
4 Stjärnor
(10)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.43% baserat på 60 Kundomdömen

Verifierat Köp

Klockrent under de mörkare månaderna av året, undviker att hamna i den där energisvackan man annars kan halka ner i va

K Kalle
Verifierat Köp

Älskar verkligen de, riktigt goda och så alltså

B Bianca
Verifierat Köp

Jag och min man äter dessa då vi inte äter kött, har mått mycket bättre sedan vi började, rekommenderar!

M Magdalena
Verifierat Köp

Funkar br a !!

P Patrik
Verifierat Köp

Ja jo de bra

M Marko
Verifierat Köp

Jättebra rekomenderar till mina väninor

N Nadja
Verifierat Köp

Inte börjat käka de än men fått hem de nu, kontaktade kundtjänst med ett par frågor och fick rappt svar på frågan så nog har de gjort sig förtjäna av en god recension

P Pelle
Verifierat Köp

Mjo väntar fortfanrande på resulat ..

R Ritva
Verifierat Köp

Har verklin mått på topp på sistonde

J Jimmie
Verifierat Köp

Har inte känt någon skillnad men glömmer ofta att äta de, vilket är skumt för älskar godis annars, får bli bättre på att komma ihåg de

R Rasmus

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar