måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Body Scrubs

Välj kategori

Body Scrub är baserat på naturliga ingredienser specificerade för att bekämpa celluliter, bristningar, akne och eksem. Våra naturliga scrubs är mycket återfuktande, återskapande och peelande. De innehåller en perfekt kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, socker och salter.
Body Scrub är baserat på naturliga ingredienser specificerade för att bekämpa celluliter, bristningar, akne och eksem. Våra naturliga scrubs är mycket återfuktande, återskapande och peelande. De innehåller en perfekt kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, socker och salter.
Visa som
Sortera efter

Vad är Body Scrubs?

En body scrub är en populär skrubb som fungerar som en ansiktsbehandling och peeling för din kropp. En scrub exfolierar och återfuktar din hud och lämnar den mjuk och smidig. En kroppscrub är gjord av naturliga "slipande" material såsom salt, socker och kaffebönor som blandas med massageoljor och aromatiska oljor för att maximalt rena och återfukta din hud. En kroppsskrubb hjälper till att ta bort döda hudlagret samtidigt som yngre smidig hud framhävs.

Exfoliating har alltid varit viktigt för alla hudvårdsbehandlingar - vare sig det är en enkel ansiktsbehandling eller en komplett spaupplevelse. Att regelbundet använda en scrub hjälper till att föryngra huden genom att göra den slätare och smidig hudlagret efter att död hudskikt har avlägsnats. Det är mycket effektivt att använda en skrubb för att hjälpa kroppen att bli av med döda hudceller.

Fördelar med Body Scrub

Våra fantastiska scrubs är tillverkade av aktiva ingredienser som specifikt behandlar celluliter, bristningar, akne och eksem. De är också mycket återfuktande, återskapa och peeling. Våra scrubs innehåller mycket bra kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, sockerarter och salter. Dessa ingredienser bidra till exfolierande döda hudceller, återskapa nya friska hudceller, återfuktar djupt in i huden, skyddar mot solskador och hålla huden mjuk och smidig. Det finns absolut inga tillsatta konserveringsmedel, konstgjorda ingredienser i våra scrubs!

Skäm bort din hud med en bodyscrub som avlägsnar döda hudceller och gör huden ren och mjuk. Peeling med body scrub stimulerar och ökar cirkulationen och rengör huden på djupet.

 • Skrubben renar och mjukar upp huden
 • Body Scrubs återställer huden
 • Föryngrar huden med 100 % naturliga ingredienser
 • Kan bidra till att bli av med celluliter och reducera bristningar
 • Bli av med skadad hud och döda hudceller

En bodyscrub tar effektivt bort alla döda hudceller från din kropp och vilket gör att du känner dig fräsch och föryngrad. En body scrub är det bästa sättet att rena huden vilket gör att din hud lättare blir solbränd och samtidigt håller sig fräsch. Om din hud har blivit grov och har mörknat på grund av föroreningar eller exponering för damm, kan du använda en kroppsskrubb för att ta bort det grova hudlagret och göra dig med en mjuk och smidig hud.

En bodyscrub används ofta när du gör en komplett spabehandling, vilket innebär att man använder en exfolierande body scrub och följt av en återfuktande inpackning med syftet att ge näring åt huden och hålla den fräsch och smidig. Om du inte går på behandlingar på ett spa kan du göra din avslappnande och mjukgörande spabehandling hemma med BodyBlendz.

Vad är en Body Scrub?

En bodyscrub är en blandning av grova ingredienser (aprikos, valnöt, havregryn, havssalt) som renar kroppen genom att avlägsna döda hudceller. Konsistensen av en body scrub kan ofta liknas konsistensen hos body butter eller konsistensen av en återfuktande lotion.

Vad är skillnaden mellan våra Body Blendz kroppsskrubb?

kaffebönor
Coffee Scrub
Få en mjuk, jämn och strålande hud, minska hudproblem och celluliter.
havre
Oats Oats Scrub
Bli av med torr och flagnande hud, avlägsna döda hudceller och stärk hår, hud och naglar.
Kokos
Coconut Delight
Få en mjuk, jämn och strålande hud, minska hudproblem och celluliter.
socker
Sugar Daddy Scrub
Naturliga och exklusiv peeling för strålande hud, verkar föryngrande och minskar fin linjer.

Hur ofta ska jag använda min Body Scrub?

Det är rekommenderat att inte använda en bodyscrub alltför ofta eftersom frekvent skrubbning kan skada det unge hudlagret. Du kan använda en body scrub 1-2 gånger i veckan utan att göra någon skada. Kom också ihåg att använda en mild bodyscrub om du har en torr hud.

Få ut mesta möjliga av din Body Scrub

De flesta använder sin scrub medan de badar eller tar en dusch. Det är mycket enkelt och tar bara några minuter, skrubba och skölj.

Ta lite av deb exfolierande BodyScrub i våta händer. Massera in kropspeelingen i huden. Skölj kroppen noga.

Du behöver inte använda mycket av din Body Scrub varje gång. Applicera en liten klump storleken i samma storlek som en 5 krona och skrubba på det önskade området.

Din Body Scrub kan appliceras på hela kroppen och är inte skadligt för huden. Du behöver inte trycka hårt när du använder din scrub, eftersom de små kornen gör jobbet åt dig.

Om du vill ha en extra exfolierande och peelande effekt, kan du använda en skrubbvante när du använder din Body Scrub.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden