Macarotskapslar

4000 mg 180 Kapslar | Naturligt Kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Ta din träningsrutin till nästa nivå med WeightWorlds Macarotkapslar! Dessa naturliga kapslar är mycket näringsrika och är en utmärkt källa till vitaminer, kolhydrater och protein för att ge dig verktygen du behöver för att boosta dina träningsresultat naturligt. Tillsammans med en balanserad diet kan du känna kraften av 4000 mg macarot per dos i dessa lättsvalda kapslar idag!

  • Naturligt kosttillskott av högsta kvalitet
  • Naturligt energigivande formula
  • Varje dos innehåller 4000 mg maca av hög kvalitet
  • Perfekt för att tona & bygga muskler
  • Lämplig för vegetarianer
  • Varje paket innehåller en halvårsförbrukning
  • Glutenfri
  • GMP
  • Vegetarisk

Vad är Macarotskapslar?

Macarot, också känt som peruansk Ginseng, kommer hela vägen från Peru och har länge använts för sina naturligt energigivande egenskaper. Detta naturliga kosttillskott består av 4000 mg macarot i varje dos och kommer i lättsvald kapselform för att enkelt passa in i din dagliga rutin (oavsett hur hektisk din vardag kan vara!) för att ge dig den naturliga energiboost du behöver.

Vilka är de främsta fördelarna?

Dessa Macarotskapslar har ett högt näringsinnehåll och är en utmärkt källa till vitaminer, kolhydrater och protein. Dessa högkvalitativa kapslar kan ge dig en energiboost när du behöver den som mest för att ta din träningsrutin till nästa nivå. Om du letar efter en naturlig boost för din träning, då är dessa kapslar perfekta för dig.

Vem är Macarotskapslar till för?

Kosttillskott med macarot kan tas av vem som helst över 18 år. De förser dig med en naturlig energiboost för att hjälpa dig nå dina träningsresultat. De är också kända för att vara perfekta om du vill tona och bygga muskler. Det gör dessa naturliga kapslar till ett bekvämt alternativ till proteinshakes om du inte gillar smaken eller krånglet med att göra dem.

Hur man använder det

Bara ta 1 kapsel om dagen, helst i samband med måltid och ett glas vatten. Kapslarna är gjorda av naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Det finns inga kända biverkningar med detta kosttillskott. Var vänlig och läs hela ingredienslistan innan du tar kapslarna eller prata med din läkare för att undvika personliga allergener. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid prata med din läkare innan du tar kosttillskott. Detta kosttillskott är inte ämnat för de under 18 år.

Full ingredienslista

Ingredienser: Maca (Lepidum Meyenii), Mikrokristalin Cellulosa, Magnesiustearat (Flödningsmedel), Kiseldioxid (Klumpförebyggande medel)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

66.67% baserat på 2 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag tar alltid Maca på morgonen för att piggna till och tycker att det funkar jättebra

E Emilia
Verifierat Köp

Fantastiska libido-tabletter!

N Nettan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar