Gratis frakt vid köp över 599 kr

Svarta Maca Kapslar

5000 mg 180 Kapslar | Naturligt Kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Ta din träningsrutin till nästa nivå med WeightWorlds Maca kapslar! Dessa naturliga kapslar är lätta att svälja, är extremt näringsrika samtidigt som de utgör en utmärkt källa till vitaminer, kolhydrater och protein för att förse dig med verktygen som du behöver för att höja dina träningsresultat på ett naturligt sätt. I kombination med en balanserad diet så kommer du känna den påtagliga kraften hos den rekommenderade dosen på 5000 mg!

 • Naturligt kosttillskott av högsta kvalitet
 • Effektiv energihöjande formula
 • Varje dos innehåller 5000 mg Maca av hög kvalitet
 • Perfekt för att tona & bygga muskler
 • Lämplig för vegetarianer
 • Varje paket innehåller en halvårsförbrukning
 • Glutenfri
 • Vegansk
 • Hög dos
 • GMO Free

Vad är Maca kapslar?

Maca, även känt som peruansk Ginseng, kommer hela vägen från Peru och har länge prisats för sina energigivande egenskaper. Detta naturliga komplex innehåller 5000 mg maca för varje enskild dos. Den kommer i kapselform vilka kan sväljas med enkelhet av de flesta. Kosttillskottet i fråga kommer att passa enkelt i kombination med din hektiska vardag samtidigt som den förser dig med den naturliga energihöjande effekten som du behöver.

Vilka är de främsta fördelarna?

Dessa Maca kapslar har ett högt näringsinnehåll och är en utmärkt källa till vitaminer, kolhydrater och protein. De kommer även att förse dig med en energihöjande effekt när du behöver den som mest samtidigt som du får möjligheten att ta din träningsrutin till nästa nivå. Om du är ute efter en energihöjare för både din vardag och träningsrutin som endast bygger på naturliga ingredienser så är dessa kapslar den ideala valet för just din del..

Vem är Maca kapslar avsedda för?

Kosttillskott med Maca kan intas av vem som helst som fyllt 18 år. De förser dig med en naturlig energihöjande effekt samtidigt som de hjälper dig att uppnå dina träningsresultat! De är också kända för att främja toning av muskler men även bidra till att bygga dessa. Kapslarna kan även användas som ett alternativ till proteinshakes om du inte skulle gilla deras konstiga smak eller önskar undvika krånglet som det hela medför vid beredning av dessa.

Dosering av Maca kapslar

Svälj 1 kapsel om dagen, helst i samband med måltid och ett glas vatten. Kapslarna är gjorda av naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Det finns inga kända biverkningar inrapporterade gällande kosttillskottet i fråga. Vänligen läs hela ingredienslistan innan du sväljer kapslarna alternativt konsultera en läkare för att undvika negativa biverkningar. Om du för närvarande är gravid, ammar, tar några andra mediciner eller befinner dig under medicinsk övervakning så måste du alltid konsultera en läkare innan du väljer att bruka kosttillskottet. Detta komplex är inte avsedd för personer under 18 år.

Ingredienser

Ingredienser: Svart Maca, Panax Ginseng, L-arginin, Svartpepparpulver, Zink, Fyllnadsmedel: Mikrokristallincellulosa, Magnesiumstearat, Käckmedel: Kiseldioxid, Vegekapselskal: Hypromellose (HPMC).).

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Svarta Maca Kapslar
Svarta Maca Kapslar

5000 mg 180 Kapslar | Naturligt Kosttillskott

199Kr

+
 WeightWorld Smoothie Blender
WeightWorld Smoothie Blender

480 ml Enhet | Laddbar och bärbar mixer

359Kr

+
Ekologiska Ashwagandha Kapslar
Ekologiska Ashwagandha Kapslar

600 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi & blodsocker

247Kr 309Kr

1 Produkt(er)

199Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

75.00% baserat på 3 Kundomdömen

Verifierat Köp

Underbart kvaliteten och bra pris

F Firas J
Verifierat Köp

Jag tar alltid Maca på morgonen för att piggna till och tycker att det funkar jättebra

E Emilia
Verifierat Köp

Fantastiska libido-tabletter!

N Nettan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar