GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

MSM med vitamin C 2400 mg

Kosttillskott för skelett och leder

Vad är MSM?

MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan, och är en form av organiskt svavel, som kroppen producerar själv, och som finns naturligt i skelett och bindväv.

Bindväv finns naturligt i leder och brosk, varför MSM som kosttillskott är särskilt populärt om man har problem med ledvärk och stela leder.

Förutom den viktiga substansen MSM, som bidrar till att upprätthålla ben, leder och brosk, innehåller WeightWorlds MSM-tillskott även C-vitamin för att ge ditt immunförsvar en naturlig boost, vilket är välbehövligt med tanke på det oberäkneliga svenska vädret.

På detta sätt kan du både tillgodose din kropps behov av C-vitmain samtidigt som du vårdar ditt brosk, leder och ben med en hög daglig dos på 2400 mg MSM genom att endast ta 2 tabletter om dagen.

Effekten av MSM

De naturliga svavelföreningarna i MSM har flera viktiga funktioner i kroppen, där de bland annat hjälper till att bilda kollagenprotein, vilket bidrar till att ge stabilitet åt bindväven.

Bindväv finns naturligt i leder och brosk, varför MSM som kosttillskott är särskilt populärt om man har problem med ledvärk och stela leder.

MSM bidrar också till att din kropp tar upp B-vitaminer från kosten, som är nödvändiga för att bilda flera viktiga enzymer och aminosyror. Dessutom använder kroppen även MSM för att bilda nya celler.

Även om du har en naturlig förekomst av MSM i kroppen kan det vara fördelaktigt att ta ett kosttillskott om du har problem med ömma och svullna leder, eftersom det kan bidra till att bibehålla bindväv, ledbrosk och hud.

Ska jag ta MSM-pulver eller tabletter?

Det beror på dina personliga preferenser. Men MSM-tabletter är ofta lättare att dosera och ha på språng jämfört med MSM-pulver.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 2 tabletter om dagen med ett stort glas vatten, helst till en huvudmåltid.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar MSM-tabletter dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta MSM?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta MSM-tillskott?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller har en medicinsk diagnos rekommenderar vi att du rådgör med din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Glukosamin & Kondroitin
Glukosamin & Kondroitin

180 Kapslar | Naturligt tillskott for leder

249Kr

+
Ekologisk Spirulina & Chlorella
Ekologisk Spirulina & Chlorella

1500 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi och detox

199Kr 205Kr

1 Produkt(er)

249Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(72)
4 Stjärnor
(28)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.19% baserat på 104 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag föredrar MSM i tablettform, däremot var dessa svåra att svälja, de hade behövt någon beläggning så att de gled ner lättare, de är ju rätt så stora.

I Ia T
Verifierat Köp

Anta tabletter räcker så länge.

N Nada J
Verifierat Köp

Bra om man har ont i lederna

C Carl-Johan
Verifierat Köp

Gör förmodligen sitt jobb

B Björn G
Verifierat Köp

Jag har haft ömma leder i många år och har provat flera olika tillskott under åren. Jag har nu testat MSM tillägget under några veckor och jag märker helt klart en skillnad! Nu kan jag njuta av mitt liv betydligt mer!

S Stina
Verifierat Köp

Jag har artrit och försöker att adekvat ta hand om min kropp så gott jag kan. MSM-tillskottet är väldigt enkelt att dosera och jag tycker även att det fungerar väldigt bra för min del!

J Johan
Verifierat Köp

Som vegan så älskar jag det faktum att tillskottet bygger endast på växter. Har doserat produkten under några veckor och märker en klar skillnad hos mina värkande leder.

E Erika
Verifierat Köp

Min beställning anlände väldigt snabbt och jag är helnöjd med kosttillskottet så här långt!

M Marta
Verifierat Köp

Det har gjort under för mina leder och jag upplever mig betydligt mer rörligare än tidigare.

H Helena
Verifierat Köp

Jag fullkomligt älskar denna produkt och den har verkligen gjort under för mina leder och ben!

E Emma

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar