L-arginin 1000mg

Kosttillskott med aminosyra

Vad är arginin?

Arginin, som också ofta skrivs som L-arginin, är en av de 20 aminosyror som är proteinets byggstenar och som är nödvändiga för flera funktioner i kroppen.

Aminosyror kategoriseras som "essentiella" eller "icke-essentiella", där essentiella innebär att kroppen inte producerar aminosyran själv, och måste därför tillföras via kosten för att bibehålla normal kroppsfunktion.

Kroppen använder aminosyror för flera olika funktioner, bland annat bildar hormoner, proteiner, enzymer, signalsubstanser, antikroppar m.m.

Arginin är en så kallad icke-essentiell aminosyra, som kroppen producerar själv, men det betyder inte att kroppen inte kan dra nytta av ytterligare tillskott.

Aminosyran är särskilt populär bland personer som styrketränar och tränar mycket, eftersom arginin spelar en väsentlig roll i muskel metabolismen, eftersom det hjälper till att transportera, lagra och utsöndra kväve (syre), vilket kan ha en positiv effekt på muskelpumpen, återhämtning och muskeluppbyggnad.

Och det är just med tanke på att kunna optimera din träning som vi på WeightWorld har utvecklat våra L-arginin tabletter, som ger dig en hög daglig dos på 1000 mg rent arginin, så att du kan ta din träning till en helt ny nivå.

Vad är L-arginin bra för?

Kroppen använder bland annat L-arginin för att producera signalämnet kväveoxid, också ofta förkortat NOx. Denna signalsubstans har flera olika funktioner. En av dem är bland annat att 'slappna av' musklerna i blodkärlen och därigenom expandera dem.

L-arginin spelar också en viktig roll i proteinsyntesen och utsöndringen av överskott av kväve i form av urea, och omvandlas även till glukos och kreatin.

Därför är aminosyran arginin speciellt ett mycket populärt kosttillskott för personer som tränar och styrketränar mycket, då ett extra tillskott av arginin kan hjälpa till att ta din träningsinsats till en helt ny nivå, då det bidrar till muskelpump, återhämtning och muskeluppbyggnad.

Vad är arginin bra för?

Arginin är en aminosyra som hjälper till att slappna av i musklerna i blodkärlen, och på så sätt bidrar till att tillföra musklerna mer syre så att de kan prestera bättre.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 1 tablett dagligen med ett stort glas vatten, gärna tillsammans med en huvudmåltid.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar 1 tablett dagligen i minst 6 månader.

Finns det några biverkningar med L-arginin?

Våra arginintillskott är gjorda av naturliga ingredienser utan kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta arginin tillskott?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vi rekommenderar att du tar 1 tablett dagligen med ett stort glas vatten, gärna tillsammans med en huvudmåltid.

Advice

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte ses som ett substitut för en varierad och hälsosam kost eller regelbunden motion. Vid biverkningar måste du sluta ta tillskottet och uppsöka läkare. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller har en medicinsk diagnos bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Kreatin Monohydrat
Kreatin Monohydrat

3000 mg 270 Tabletter | Muskelbyggande kosttillskott

295Kr 345Kr

+
Ashwagandha tablets
Ashwagandha tablets

1500 mg 180 Tabletter

299Kr 309Kr

1 Produkt(er)

295Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(67)
4 Stjärnor
(10)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

94.81% baserat på 80 Kundomdömen

Verifierat Köp

💪👌Gooood

O Oleksandr V
Verifierat Köp

Helt underbara. Köper självklart fler då dom är ritkigt bra

J Jim
Verifierat Köp

Mår bättre och dom gör det som sägs.

M Martin
Verifierat Köp

Billiga och riktigt bra!

M Mustafa
Verifierat Köp

Perfekta för det jag behöver!

A Adam
Verifierat Köp

Exakt vad min kropp behövde. Mår mycket bättre

P Peter
Verifierat Köp

Bra

D Damir
Verifierat Köp

Kan starkt rekommendera då dessa tabletter är bland dom bästa som jag har testat!

K Kim
Verifierat Köp

Underbara och snabb leverans

S Sara
Verifierat Köp

Det är en bra produkt som jag rekommenderar för alla

W William

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar